BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ron1243

This Post:
00
191295.106 in reply to 191295.105
Date: 7/28/2011 2:22:57 PM
Overall Posts Rated:
100100
השאלה היא אם אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה? כי אתה לא מכיר את האופי של המאמן... ויש הרבה מאוד שאם יסרבו להם להסכם רגוע, ידפקו קראנץ. בגלל זה הרבה פה אומרים שמי שמציע את ההסכם בעצם מגיע למצב של יתרון ברור על הקבוצה השניה, כשהוא בעצם קובע את הכללים.
נגיד יש לך משחק שחשוב לך מאוד שתהיה לך הפרש של גישה אחת לפחות בשביל לנצח, והמאמן השני מציע לך הסכם רגוע, מה תעשה? אם תענה לא, אתה מסתכן בזה שאתה תחטוף קראנץ ואז אין לך אופציה להפרש גישה. אם תענה כן ותעמוד במילה שלך, אין לך הפרש גישה. כל מה שנשאר זה להגיד כן ולעלות איך שנראה לך.

From: aharon

To: chp3
This Post:
00
191295.107 in reply to 191295.95
Date: 7/28/2011 2:29:52 PM
Overall Posts Rated:
5858
תשמע מבחינת הקבוצה שלי עוד לא יצא לי להשתמש בבידוד לדעתי יש בבאזר טקטיקותרבות ומגוונות גם בלי הטקטיקות האלה אך יהיה נחמד לנסות אותן במשחקי ידידות וכאלה
אני לא חושב שאני אשתמש בטקטיקה הזו כי אני מעדיף שהנבחרת תהיה קבוצתית וכולם יזרקו מאשר לבנות את כל המשחק על שחקן אחד לדעתי זה הימור גדול מדי
מן הסתם יהיו אנשים שיחלקו עלי
מבחינת ההגנה של בוקס אנד וואן מה שכתבת לדעתי באמת פוסל את השימוש אין נגרים בנבחרת
הורדת שחקן אחד יש עוד ארבעה.

From: LA-Nir

This Post:
00
191295.108 in reply to 191295.106
Date: 7/28/2011 2:33:43 PM
Overall Posts Rated:
343343
אני חייב להודות שאני בשלבי בדיקות על הטקטיקות האלה ואני לא יכול להגיד לך תשובה ב100% יש מספר דברים שאני חוקר בפרטית וגם במשחקי הידידות האחרונים שלי והטקטיקות החדשות די נדחקו לפינה כרגע

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: baruch2

This Post:
22
191295.109 in reply to 191295.106
Date: 7/28/2011 2:44:03 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
או שלא תענה כלל. ואז יווצר מצב שאתה עולה נורמל או קראנץ בהתאם לסיטואציה ולקוות שהקבוצה השנייה תעלה רגוע כפי שהיא מתכננת.

בנושא הזה אני מסכים דווקא עם ניסן: אתה לא יכול לומר כן... ואז לעלות איך שבא לך, זה לא מכובד כלפי הנבחרת היריבה וגם כלפי שאר הקהילות שיש בבאזר, וברור לי שלקלקל אמינות בקהילה זה מאוד קל, אבל לתקן אמינות לפעמים גם בלתי אפשרי.

This Post:
00
191295.110 in reply to 191295.109
Date: 7/28/2011 2:50:16 PM
Overall Posts Rated:
100100
מבחינת הרבה מאוד מאמנים, לא לענות ולענות לא זה בדיוק אותו הדבר.
אבל כל זה מבחינתי ברמה של הקבוצה האישית שלי ואני זה שאצטרך לשאת התוצאות. אבל כשזה מגיע לנבחרת כבר באמת לא קל להחליט.
אגב, לי עוד לא יצא להפר הסכם. וגם הצעתי הרבה מאוד הסכמים, וכשאני מציע הסכם, אפשר להיות בטוחים שאני לא יפר אותו.

From: Ori
This Post:
00
191295.111 in reply to 191295.110
Date: 7/28/2011 3:02:27 PM
Hapoel Katamon
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
הדיון בינתיים די מעניין, בייחוד הדיון על הסכמי רגוע
2 הצדדים מעלים כמה נקודות למחשבה, אבל לפי דעתי יש לזה פתרון די קל
לפני תחילת אליפות אירופה אפשר לשלוח מייל למאמני הנבחרות היריבות, שמאמן הנבחרת שלנו לא יגיב לשום בקשה של הסכם רגוע, במידה כמובן שזאת הגישה של המאמן הנבחר

This Post:
00
191295.112 in reply to 191295.111
Date: 7/28/2011 3:14:09 PM
Overall Posts Rated:
173173
אני עם ניר בעניין הסכמי הרגוע.

לפי דעתי הסכמי הרגוע הורסים את המשחק, וכל מי שמעיז להציע אותם צריך לקבל על הראש.

From: aharon

This Post:
00
191295.113 in reply to 191295.112
Date: 7/28/2011 4:02:36 PM
Overall Posts Rated:
5858
לפי דעתי הסכמי הרגוע הורסים את המשחק, וכל מי שמעיז להציע אותם צריך לקבל על הראש

אחי אני מסכים איתך שזה טעם לפגם במשחק אבל זה לא אומר שצריך לדפוק אותו
לא על כל דבר שקורה סביבנו צריך להגיב לפעמים עדיף לשתוק או לסרב בנימוס אף פעם לא לעשות דוקא

This Post:
00
191295.114 in reply to 191295.1
Date: 7/28/2011 4:20:17 PM
Overall Posts Rated:
100100
אני רואה שקצת התייבש פה, אז אני יוסיף עוד שאלה למתמודדים :)
את מי כרגע אתם רואים שיהיו איתכם בצוות ויעזרו לכם?
איך תראה החלוקת מטלות בצוות? במה תקבלו עזרה ומה תשמרו לעצמכם לעשות לבד?

בגלל שזה שאלות מאוד כלליות, אני יכוון קצת-
מי יעשה סקאוט?
בחירת טקטיקות ושחקנים למשחקים, לבד? בעזרת אנשים? שואלים את הקהילה? עד כמה הקולות של הקהילה ישפיעו על ההחלטה? אם בפורום רואים דעה ברורה של לא מעט אנשים לעשות איקס, ואתם חושבים שצריך וואי, מה תעשו?
תקשורת עם המאמנים של שחקנים שבנבחרת, ועם כאלה שלא? עד כמה התקשורת בניכם לבין המאמנים תהיה תכופה? כן כמה זמן תשלחו הודעה? כל שבוע? כל תקופה, כשתרצו שהשחקן יחליף אימון?

אלו רק כמה נקודות, ואם יש עוד נקודות שפספסתי אשמח אם תוסיפו.

This Post:
00
191295.115 in reply to 191295.95
Date: 7/28/2011 4:49:11 PM
Overall Posts Rated:
114114
לגבי הטקטיקות החדשות

התקפה-מה אתם חושבים על הבידודים? מה ההבדל ביניהם לפוש (מבחינת ציונים זה מאוד דומה)? מתי להשתמש בהם? ומה ההבדל בין בידוד החוצה ובידוד פנימה (הרבה פעמים דווקא בפנימה הגארדים זורקים הרבה ולהפך)?
מה המפתח להצלחת הבידודים?

הגנה-האם ברמת נבחרת ניתן לדעתכם להשתמש בבוקס אנד וואן? כי בנבחרת לא יהיו נגרים

אתה צודק- מרוב תגובות לא ראיתי את השאלה שלך

נתחיל מהסוף - בוקס אנד וואן לא מתאים לדעתי מול נבחרות איכותיות ועמוקות עם שטף גבוה בד"כ אבל יש בעולם הנבחרות לא מעט מדינות עם נבחרות מדרג נמוך קצת יותר עם שחקנים טובים אבל לא גדולים שאיזורית תספיק כדי לעצור אותם אבל עם כוכב שניים בוליםט במיוחד קלעי/סנטר וכו' ומאמן שלא מקפיד על שחקנים בעלי יכולת מסירה גבוהה שיוכלו למצוא את הזריקה הטובה ביותר. במקרים כאלו זה יהיה מצוין אבל ברור שמול נבחרות מהדרג הבינוני ומעלה זה הימור לא נכון ולא הייתי הולך על זה.

בידודים- טקטיקות מאוד מעניינות ניסיתי אותן לא מעט פעמים ואני חושב שאני די מבין אותן אבל לא יכול להגיד שבמאה אחוז את כל הניואנסים שלהם כמו ההתקפות הישנות שניסיתי במשך המון עונות.

ממה שעד היום הסקתי אם לתמצת שאלו התקפות שנקודות הפתיחה של שתיהן נראית קרובה מאוד להתקפה בסיסית עם כמה דגשים אחרים המפתחות לשתיהן מבחינתי על פי מה שראיתי עד היום הוא קודם כל יכולות מסירה וחדירה , הן מדגישות מאוד את מיס מצ'ים משום מה בעיקר בעמדות הגארדים גם כשהולכים פנימה וגם החוצה אבל עדיין מאפשרות בכלליות חלוקת זריקות יחסית מאוזנת.גארדים מגוונים יותר עם יכולת קליעה מבפנים וחדירה פורחים בטקטיקות האלו. לא ראיתי עד היום שבידוד פנימה הולך חזק אל הסנטר אל דווקא אל ה פ"ג הפ"פ והס"פ. יש לי עוד השערות אבל היריעה קצרה..וזה מיותר כי:

בחלק הפחות ברור אתה יכול לראות שמעבר למה שאתה כבר ציינת-לא רק החלוקת זריקות הפוכה לפעמים אלא גם בציונים בבידוד פנימה תראה ציון גבוה יותר בקליעה מבחוץ ולהיפך- פה המקום שאני עדיין מנסה לוודא כל פעם דברים והסטטיסטיקות לא מספיק ברורות אבל עם הזמן נדע יותר , יש לי הערכות אבל עד שלא אהיה עם בטחון מוחלט מה קורה בהן לא אשתמש בהן במשחקים חשובים ומכריעים אלא במשחקים קלים יותר

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: LA-Nir

This Post:
00
191295.116 in reply to 191295.114
Date: 7/28/2011 4:53:34 PM
Overall Posts Rated:
343343
אני מנחש שאתה אומר סקאוט אתה מדבר על סקאוט על היריבה?

אם זה כך אז אני עושה סקאוט על היריבה ואז שואל מספר אנשים מה דעתם מספר האנשים האלה שכרגע אני יכול לחשוב עליהם הוא אהוד בראש ובראשונה קני ערן ארבל יהודה אבל בכללי כל מי שחושב שהוא יכול לעזור ויש לו רצון לתת דעה מוזמן לעשות זאת

הקהילה חשובה והדעה שלה חשובה אבל בסופו של דבר ההחלטה הסופית היא שלי אם הקהילה רוצה איקס אבל ביחד עם העוזירם שלי אנחנו בטוחים שטקטיקה וואי תהיה יותר טובה כאשר ההיכרות שלנו עם הסגל קצת יותר טוב משל הקהילה אני כן אלך על וואי כרגע אני מדבר על טקטיקות ולא גישות

גישות זה כל מקרה לגופו

בבוגרת התקשורת היא חשובה אבל קצת פחות אינטנסיבית כמו בצעירה שחקנים מבוגרים שכבר בגג הפוטנציאל ולא מתאמנים יותר שבסגל דוגמאת וונאסובר כל עוד המאמן שומר על כושר משחק לא רוה סיבה להפריע לו סתם

התקשורת תהיה מן הסתם לגבי כושר משחק בעיקר במקרה הצורך ועם המאמנים דווקא של השחקנים שלא בסגל יותר ממה שכן בסגל כדי שידעו מה חסר לשחקן שלהם כדי להיכנס לסגל

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
Advertisement