לגבי הטקטיקות החדשות
התקפה-מה אתם חושבים על הבידודים? מה ההבדל ביניהם לפוש (מבחינת ציונים זה מאוד דומה)? מתי להשתמש בהם? ומה ההבדל בין בידוד החוצה ובידוד פנימה (הרבה פעמים דווקא בפנימה הגארדים זורקים הרבה ולהפך)?
מה המפתח להצלחת הבידודים?
הגנה-האם ברמת נבחרת ניתן לדעתכם להשתמש בבוקס אנד וואן? כי בנבחרת לא יהיו נגרים
אתה צודק- מרוב תגובות לא ראיתי את השאלה שלך

נתחיל מהסוף - בוקס אנד וואן לא מתאים לדעתי מול נבחרות איכותיות ועמוקות עם שטף גבוה בד"כ אבל יש בעולם הנבחרות לא מעט מדינות עם נבחרות מדרג נמוך קצת יותר עם שחקנים טובים אבל לא גדולים שאיזורית תספיק כדי לעצור אותם אבל עם כוכב שניים בוליםט במיוחד קלעי/סנטר וכו' ומאמן שלא מקפיד על שחקנים בעלי יכולת מסירה גבוהה שיוכלו למצוא את הזריקה הטובה ביותר. במקרים כאלו זה יהיה מצוין אבל ברור שמול נבחרות מהדרג הבינוני ומעלה זה הימור לא נכון ולא הייתי הולך על זה.
בידודים- טקטיקות מאוד מעניינות ניסיתי אותן לא מעט פעמים ואני חושב שאני די מבין אותן אבל לא יכול להגיד שבמאה אחוז את כל הניואנסים שלהם כמו ההתקפות הישנות שניסיתי במשך המון עונות.
ממה שעד היום הסקתי אם לתמצת שאלו התקפות שנקודות הפתיחה של שתיהן נראית קרובה מאוד להתקפה בסיסית עם כמה דגשים אחרים המפתחות לשתיהן מבחינתי על פי מה שראיתי עד היום הוא קודם כל יכולות מסירה וחדירה , הן מדגישות מאוד את מיס מצ'ים משום מה בעיקר בעמדות הגארדים גם כשהולכים פנימה וגם החוצה אבל עדיין מאפשרות בכלליות חלוקת זריקות יחסית מאוזנת.גארדים מגוונים יותר עם יכולת קליעה מבפנים וחדירה פורחים בטקטיקות האלו. לא ראיתי עד היום שבידוד פנימה הולך חזק אל הסנטר אל דווקא אל ה פ"ג הפ"פ והס"פ. יש לי עוד השערות אבל היריעה קצרה..וזה מיותר כי:
בחלק הפחות ברור אתה יכול לראות שמעבר למה שאתה כבר ציינת-לא רק החלוקת זריקות הפוכה לפעמים אלא גם בציונים בבידוד פנימה תראה ציון גבוה יותר בקליעה מבחוץ ולהיפך- פה המקום שאני עדיין מנסה לוודא כל פעם דברים והסטטיסטיקות לא מספיק ברורות אבל עם הזמן נדע יותר , יש לי הערכות אבל עד שלא אהיה עם בטחון מוחלט מה קורה בהן לא אשתמש בהן במשחקים חשובים ומכריעים אלא במשחקים קלים יותר
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...