Pregled sezone NT U-21 sezone (32):
S prvo sezono mandata sem kar zadovoljen z rezultati. V skupini smo sicer ciljali na 4. mesto, a nam to ni uspelo. V prvem krogu smo presenetljivo premagali Ruse, sledil je (pricakovan) padec: poraz proti Nemciji, Romuniji in Franciji. Proti Crni Gori in Malti smo malce zacelili rane, a izgubili na zadnji tekmi proti Svici. Dosedaj smo odigrali 3 prijatelske tekme, ki pa so sluzile predvsem preverjanju igralcev. Poteka tudi popisovanje igralcev, ki prihaja z malce zamude (moja krivda). Poslovili smo se kar od nekaj odlicnih igralcev (Klavc, Sinigoj, Pirjavec, Auer, Koman...), v naslednji sezoni pa nam bo (verjetno) se tezje. Centrska linija ostaja bolj ali manj nespremenjena, lahko pa potrdim, da bosta za reprezentanco igrala Hribar in Ovsenek. Blizu nje je tudi Bencic, ki pa ima se eno sezono casa.
Letosnjo sezono bi ocenil s 7 (od 1-10), saj smo premagali Rusijo, a izgubili proti Romuniji. Imam zapiske igralcev, zal pa se nisem uspel pregledati vseh (kot sem napisal, pregledovanje se poteka). Trudim se izboljsati kakovost reprezentance, a to se ne da kar cez noc. Pocasi bomo prisli tudi do bolje treniranih igralcev, upam, da v roku 3/4 sezon.
LP
Last edited by KOMET123 at 11/1/2015 7:18:09 AM