Nista si tako zelo podobna.. 5 razlike v RM je kar veliko. Obenem je tvoj praktično brez OPK, MPK pa je tudi praktično neobstoječ (za najvišji nivo). TSPje pridobi s strani skoka/blokad, ki pa niso ne vem kako zelo koristni.. obenem pa je tvoj igralec praktično porabil ves potencial. Poglej ga objektivno, z vidika da nisi njegov lastnik in posledično nimaš pristranskega mnenja - bi ti zanj v trenutnem stanju plačal 7M? Bi zanj plačal 6M? Ali pa 5M? Jst ti bom takole reku: To sezono sem se spravil v nakup drugega branilca za igranje v paru s Krevhom, kupil sem Halflifa. Boljši je od tvojega v: MS, RM, MPK in OPK. Slabšo ima ZO in vodenje/prodiranje/podaje. Ampak za razliko od tvojega, ima še približno 10% potenciala na voljo in posledično še lahko napreduje v notranjih skillih (ZO, vodenje in prodiranje bojo šli hitro, zaradi 1na1 treninga/elastičnega efekta) - pa sem zanj plačal dobre 4M.
Trg se je spremenu.. tvoj igralec ne izstopa v ničemer (razen visoki ZO, ki mu tudi dvigne plačo), je "samo" povprečen branilec za SKL ekipo. Če ti ga rata prodat - vsaka čast in ti privoščim, ker vem da ga redno prodajaš že celotno sezono, ampak enostavno ne izstopa v ničemer, da bi folk hotu zanj preplačat - Klavčeva RM 19 je pač skill, ki ga ne vidiš vsak dan in tudi MPK je bil soliden.