Hery -Skoczne Ciapciaki 2
Ciapciaki przyzwyczaiły się do wgrywania meczów i wątpię aby im dziś przeszło to przyzwyczajenie;] Tym bardziej, że gra u siebie.
Obiboki Radzikowo - Saint Emi'lly 2
Janek jakoś nie lubi przegrywać i tym bardziej nie przegra we własnej hali. Moim zdaniem jednak hala da taki handicap Saintą ze to oni zgarną punkt za ten mecz;]
Śląsk Wrocław - Mikrusy z Widzewa 1
Śląsk to moim zdaniem głowny kandydat to awansu w tej lidze i w tym meczu zrobi kolejny krok do powrotu do PLK
Górale United - superextra 2
superextra jednak powinni sobie poradzić z Góralską fantazją miwmana, tak jak w innych meczach hala zrobi robote:)
Potaplaczki Bulls - Kings of Magic 2
aimar coś tam sugeruje ze c77 coś "ekstra" dla mnie zgotował, wątpie aby było to CT biorąc pod uwagę PP. Jedno jest pewne Bullsy jak chcę pozostać w tej lidze muszą z takimi ekipami jak moja wygrywać ale abym ja pozostał w tej lidze muszę też wygrywać mecze z takimi ekipami jak Potaplaczki. Szykuje się fajny mecz, skóry łatwo nie sprzedam i goracy doping z trybun Kononowicza moim zdaniem "zrobi robote" i to jednak ja wygram. Nie wiem co tam c77 z aimarem wymyślili, strach się bać:P
New York Yankees - Los Bogatynia Lakers 1
Moim zdaniem nawet CT nie pomoze LBL;]
Ostry Team Zgorzelec - Same Ronalda ;) 2
Ronalda skorzystali z milionów które mieli w kasie klubu i ostry2k na wyjeździe chyba sobie z nimi nie poradzi.
Ks Bielikowo - Częstochowa CF 2
Wygrać w Częstochowie to moim zdaniem podchodzi pod "mission imposible", dodatkowo aimar szykuje sie na PP.