Pozdrav svima!
Prvo da se predstavim,iako sam većini već poznat od ranije....
Moje ime je Boban,vodim ekipu KK TnT-a..... Ovo će mi biti,s manjim prekidima, šesta sezona u BB-u....
Kao što mnogi znaju,vodio sam reprezentaciju Crne Gore u sezonama 4,5 i 6.... Međutim,kada je došlo vreme da se ostvare bolji rezultati i kada smo pobedili reprezentaciju Italije,tadašnjeg svetskog šampiona ja sam banovan zbog varanja....pravio sam timove u Crnoj Gori kako bih pravio igrače za reprezentaciju.
I pošteno je što sam banovan.....da se ne lažemo :) Ali se ne kajem,jer su Crnoj Gori ostali sjajni igrači iza mene:
Ninoslav Novakovic
(4122279); Ðordije Dragomanovic
(4652937);
Milovan Pavlovic
(4120509); Miloš Lekovic
(4652719); Radivoje Mladenovic
(4120519); Cedo Božovic
(4141216); Dalibor Elezovic
(4121151); Simon Rogošic
(4125899); Srda Rajovic
(4125912) (moj omiljeni :)); Boban Gligorijevic [player=4126636; Joksim Dedic
(4133549); Srecko Prlainovic
(4134945); Božidar Penezic
(4138888); Niko Stevovic
(4138897); Slavko Albijanic
(4142748); Marko Kustudic
(4143741); Radojica Radic
(4386877); Novica Graovac
(4390611) i još mnogi drugi....
Mislim da na celom BB-u nema iskusnijeg igrača što se treninga tiče :)
Sad se ponovo kandidujem.....jer imam veliku želju da nastavim tamo gde sam stao!
Moj primarni cilj je da se u igračkom smislu nastavi unapređivanje A selekcije....što znači da ću biti u kontaktu sa vlasnicima svih potencijalnih reprezentativaca....
Zatim,naravno,da nastavimo sa dobrim rezultatima reprezentacije i da se postepeno penjemo na rang listi.....
Pored angazovanja oko A selekcije u svoje obaveze uvrstio sam i koordinaciju sa selektorom mlade BB selekcije Crne Gore,jer mu je svakako potrebna pomoć ....s obzirom na stanje u celoj BB Crnoj Gori....i nedostatka dobrih mladih igrača.
Želja mi je da ljudi počnu da treniraju mlade crnogorske igrače,pa bih iz tog razloga formirao stručni štab....po ugledu na Srbiju. Taj stručni štab bi činili najbolji i najiskusniji igrači u Crnoj Gori,koje sam ja već kontaktirao.... Posao stručnog štaba bi bio da komunicira sa vlasnicima potencijalnih reprezentativaca u Crnoj Gori i da zajedno sastavljamo taktiku za mečeve reprezentacije.....
Mislim da imam dovoljno iskustva i kvaliteta da budem ponovo izabran.
Ako želite uspeh reprezentaciji,mislim da nećete imati težak izbor.
Sa poštovanjem,
Vaš LA-boban