BuzzerBeater Forums

Eesti - IV.1 > Hooaja arutelu

Hooaja arutelu

Set priority
Show messages by
From: Hurmet
This Post:
00
88069.1
Date: 05/02/2009 13:03:32
Overall Posts Rated:
00
Mõtlesin, et prooviks elavdada meie liigakommuuni foorumis ning luua vähegi aktiivsust, isegi kui see tuleb ainult minu poolt. Ehk hakkan ise ka rohkem siis mänguga tegelema.

-----------------------------------------

18. voor Ulukid 101:89 BC Veru Menu (11794745)
BC Veru Menu pidi tunnistama hooaja jooksul neljandat korda kodus kaotust ja seda eriti tähtsas mängus, kui Suur 8 viimane play-off koht on veel lahtine. Kaotus tähendab seda, et hooaja seeria on 8-10 ning kahe mänguga jäädakse pleioffist viimasest pääsukohast välja.

Üsna masendav mäng tegelikult, sest Ulukitel oli kogu aeg vigadega probleeme, kuid mehed suutsid head mängu näidata. Verule tavapäraselt ei tõusnud keegi teistest oluliselt esile ning mängiti ühtlaselt kesiselt.

Nüüd siis kavatsen kogu hooaja lõpu eksperimenteerimisele ning uueks hooajaks valmistumisele kulutada. See hooaeg on lihtsalt olnud masendav ning halva maigu jätnud. Kindlasti ei anna veel alla viimasest pleioffi kohast ning loodab sinna hea mänguga jõuda.

Kuna Veru läbis juba selleks hooajaks suured muudatused ning keskendutakse vaid keskmängijate treeningule, siis võib näha probleemi ka selles. Oodatult ei suuda kaks mängijat tiimi eest mängida ning ka väikeste/suurte äärte soetamisel on nii mõnigi vale samm tehtud. See paneb aga tõsiselt mõtlema uuele hooajale.

Esimese sammuna võtan ette mängujuhi positsiooni täiendamise, kuigi Torres on end üsna heast küljest näidanud ja selgelt liiga ühe parimana häid sööte jaganud - plaanis on siiski tema kõrvale veel parem mängija tuua ning Torres jääks siis rohkem tagaplaanile. Kahjuks pole majanduselu nii soodne, et saaks kindlalt hea mehe tuua. Samuti läheb väikeseks eksperimendiks, mis peaks aitama tulevikus mängujuhi soetamisel teatud oskuste arvestamist.

Edasised plaanid oleks ka tagamängija positsiooni täiendada, kuid sellega tuleb juba tõsisemalt vaadata, kuidas rahadega lood on.

Tulles tagasi keskmängijate juurde, siis liigakaaslastele teadmiseks, et nii Henri Vatsel kui Marcelo Alhinho on rahvuskoondiste lootused, esimene siis Eestile ja teine Portugalile. Kahjuks pole nad väga hullult hiilanud ja meeskonnas tõsiselt esile tõusnud, samuti on üsna raske ära tabada, kumb neist kahest konkreetsel mängul paremini hakkama saab. Kui Alhinho on selge keskmängija, siis Vatsel veel mitte, aga ta saab vähemalt kahe hooaja jagu keskmängijale mõeldud treeningut ja näis, mis edasi saab.

From: Hurmet
This Post:
00
88069.2 in reply to 88069.1
Date: 05/05/2009 09:36:46
Overall Posts Rated:
00
Tänaseks mänguks jõudis klubi soetada uue mängija, Otto Kauppila. Kahjuks läheb tema karjäär veidi nihu, sest 18-aastane normaalset treeningut ei hakka saama. Siiski peaks tegu olema parima mängujuhiga, keda BC Veru Menu varem näinud.