a wiec:
1. Achim, w sumie pelne to Joachim, dlatego taki nick:P
2. z Gliwic
3. Bodajze na Hattricku na forum byl temat o BB, i tak sie zaczelo;p
4. Rok temu skonczlem LO, teraz poprawiam mature z Wosu (tylko 34% z rozsz) i pisze z biologii by dotac sie na AWF do Katowic na fizjoterapie. W tym roku bylem na takim studium, pracowalem i takie tam duperele:P
5. Lubie house, muszyke klubową, hip hop:] co do kapel:P to wiele ale lubie DJ Antoine, Armanda van heldena, van buurena, tiesto i innych swietnych DJi;] z hip hopu Gural, Tede, Pezet i wielu innych;]
6. Sport na maxa, gram w pilke aktualnie w B klasie, ale grywalem juz w 4 lidze, A klasie w wieku 17 lat:P to moja pasja ale przyszlosci z nia nie wiaze, ewentualnie jako trener czy jak wspominalem weczesniej fizjoterapeuta:] lubie tez biegac, bywalem na wielu zawodach, w sumie to w liceum zostalem doceniony i cos tam zdobylem;P poza tym bukmacherka, ruletka dla odstresowania:] Managery internetowe takze: Hattrick, Charazay, BB, kiedys byl tez Freekick. W HT juz mnie wkurza ta 6 liga, nie umiem awansowac przez glupie wpadki, a kumpel trafil na lajtowa lige i ze swoim daremnym zeposlem awansuje do V;]
7. Trenuje PF/C choc wiem ze 2 sezony jetem w tyl z treningiem. Cele to szczerze powiedziawszy awans w tymm sezonie, juz innej mozliwosci nie widze:] a co do przyszlego to zobacze jesli trafie do w miare latwej III ligi w ktorej sie utrzymam bez problemow to wymiana skladu na troche mlodszy:P co do mistrzostwa polski to oczywicsie:D ale jestem do tylu o pare sezonow s tosunku do lig wyzej wiec ciezko bedzie:P moze do EURO dam rade;D