BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > ΣΑΙΖΟΝ 8

ΣΑΙΖΟΝ 8

Set priority
Show messages by
From: Apollo
This Post:
00
82034.1
Date: 3/20/2009 6:43:25 AM
Overall Posts Rated:
2828
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Last edited by Apollo at 4/17/2009 7:12:31 PM

From: zisis

This Post:
00
82034.2 in reply to 82034.1
Date: 3/21/2009 3:44:31 AM
Overall Posts Rated:
11
Όντως δεν είμαστε πολύ ομιλητικοί ;)

Βασικά μάλλον είμαστε πολύ επικεντρωμένοι στους στόχους μας.....lol

Πέρα από την πλάκα, η διαφορά αυτή που αναφέρεις στους ομίλους υπάρχει και είναι και πολύ μεγάλη.....και αυτό πιστεύω ότι μας κάνει λιγότερο κοινωνικούς καθώς μερικοί νιώθουν "γκαντέμηδες" που έτυχαν σε τέτοιο όμιλο.....

Anyway, ας αναφέρω τους στόχους μου.

Ο στόχος μου εδώ και 3 σαιζόν, είναι να φτιάξω μία δυνατή ομάδα με πολύ μέλλον.

Για αυτό πριν τρεις σαιζόν, άλλαξα την στρατηγική μου.

Αυτή η στρατηγική βέβαια, ήταν ο δύσκολος, αλλά όπως το βλέπω ο μοναδικός τρόπος για την δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας ;)

Έτσι..έπεσα από την 2η κατηγορία που ήμουν, καθώς έκανα τρομερή αλλαγή στην στρατηγική των αγώνων και των δηλώσεων των αθλητών.

Και αυτή είναι η δεύτερη σαιζόν στην 3η κατηγορία.

Ο στόχος ακόμη δεν είναι η πρόκριση στην 2η κατηγορία (όχι βέβαια ότι αν έρθει θα με χαλάσει....)

Το πλάνο που έχω στο μυαλό μου, λέει ότι μία χρονιά ακόμη στην 3η κατηγορία...μάλλον θα με βόλευε....

Όπως προείπα, όμως....δεν με χαλάει και η άνοδος...

Πέρυσι αν και πήγα στον τελικό δεν τα κατάφερα.

Φέτος όντως θα γίνει αυτό που αναφέρεις..ο νικητής του ημιτελικού του ομίλου που ανήκω...θα πάρει και την πρόκριση στην 2η κατηγορία.

Ποιος θα είναι αυτός είναι δύσκολο να προβλέψω...αλλά σίγουρα όλα τα λεφτά θα είναι εκείνο το παιχνίδι.... ;)

This Post:
00
82034.3 in reply to 82034.2
Date: 3/21/2009 6:11:42 AM
Overall Posts Rated:
2828
Ετσι ειναι οπως τα λες φιλε μου και θα παιξουν ρολο και οι τραυματισμοι.

Οι δικοι μου στοχοι μιας και η ομαδα μου τωρα μολις εκλεισε ζωη μιιας περιοδου ειναι να ειμαι στα playoff (για την εμπειρια αλλα και για τα λεφτα :) ) και φυσικα η βελτιωση των παικτων μου.

Οντως αν ημουν στο δικο σας ομιλο θα ενιωθα σιγουρα ατυχος

Απλα τωρα αρχιζω να κατανοω τα μυστικα του παιχνιδιου αφου στη IV παιζει περισσοτερο ρολο η τυχη και λιγοτερο η ικανοτητα.

Εδω ουσιαστικα αρχιζει το "παιχνιδι".

Αντε ραντεβου τη τριτη στο γηπεδο σου και... ελπιζω σε καλη φιλοξενια :)

From: gtgreat

This Post:
00
82034.4 in reply to 82034.1
Date: 3/21/2009 10:03:02 AM
Overall Posts Rated:
00
Γεια σας και απο μενα. Ελπιζω να μιλαμε πιο πολυ εδω στο φορουμ. Εγω την προηγουμενη σεζον ανεβηκα απο την 4η κατηγορια. Φετος στοχος μου ειναι να μεινω στην κατηγορια. Στα πρωτα παιχνιδια ημουν εξαιρετικα ατυχος. Τοσο με Φαληρο οσο και με τους Τσιταχ μποραυσα να τα ειχα κερδισει και να ημουν πολυ ψηλοτερα στον πινακα ομως ετσι ειναι καποιες φορες εισαι τυχερος καποιες οχι. Το καλο ειναι πως η διαφορα της ομαδας μου με τις πρωτες δεν ειναι μεγαλη. Τωρα για τον Ζηση δεν ξερω γιατι δεν παιξαμε ομως φαινεται μια πολυ δυνατη ομαδα. Οπως και ναχει ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και με οσο το δυνατον λιγοτερους τραυματισμους.

Εχουμε φιλικο βλεπω με φαληρο!!!! Ωρα για ρεβανς,λολ.

This Post:
00
82034.5 in reply to 82034.4
Date: 3/22/2009 6:56:18 AM
Overall Posts Rated:
2828
Γεια σου φιλε θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι η ομαδα σου δεν εχει μεγαλη διαφορα απ την δικη μου και νομιζω οτι εχεις πιθανοτητες να εισαι και στα playoff, οσον αφορα ομως τον Tsitach σε βεβαιωνω οτι ειναι μια πολυ καλυτερη ομαδα απο ολους μας εδω στους υπεροχους και ευτυχως που ειναι "αποκλεισμενη" και μπορει στο δευτερο γυρο να παρουμε τη νικη.
Τωρα για την ατυχια σαυτα τα ματς δεν συμφωνω μιας και η μηχανη του παιχνιδιου στηριζεται στις ικανοτητες των παικτων και οχι στη τυχη και ανεξαρτητα την εξελιξη καθε παιχνιδιου κερδιζει παντα αυτος που εχει τη καλυτερη ομαδα σε συνδυασμο με τις επιλογες τακτικης, την αγωνιστικη κατασταση και την εδρα.
Παντως δεν νομιζω να κινδυνεψουμε μιας και υπαρχουν ακομα 2 εικονικες ομαδες στον ομιλο μας (Μαρουσι και god )

This Post:
00
82034.6 in reply to 82034.5
Date: 3/22/2009 9:07:50 AM
Overall Posts Rated:
11
Συμφωνώ ότι η μηχανή δεν χαρίζει λάθη... ;)

Έτσι την πάτησα και εγώ εχθές.....βέβαια το υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν πιθανότητες να χάσω....

Έχω 2 παίκτες στην Εθνική νέων, από τους οποίους ο ένας είναι 20 χρονών και θα είναι βασικό στέλεχος της την επόμενη σαιζόν.

Μου ζητήθηκε, από τον εθνικό προπονητή να αλλάξω την προπόνηση...ή αλλαγή όμως της προπόνησης, έπρεπε να φέρει και αλλαγές στις θέσεις που παίζουν κάποιοι παίκτες στην ομάδα...ώστε να παίρνουν προπόνηση όλοι αυτοί που θέλω...και έτσι λογικά έχασα από μία πολύ καλή ομάδα....η οποία έχει και πάρα πολύ καλή στρατιγική.....

Και δυστυχώς για μένα...η ομάδα..θα είναι πεσμένη και στους επόμενους αγώνες...βέβαια δεν με πειράζει για 2 λόγους.

α. Θέλω η Εθνική ομάδα, να παίρνει διακρίσεις ;)

β. Δεν έχω σκοπό φέτος να ανέβω...αν είχα...είναι ποολύ πιθανόν να μην έκανα τις αλλαγες που μου ζητήθηκαν..και να μην ρίσκαρα την ήττα, η οποία τελικά ήρθε...

Γενικά...θέλει πολύ στρατιγική ώστε να επιτύχει ο καθένας τους στόχους του...και η μηχανή δεν χαρίζει λάθη......

Last edited by zisis at 3/22/2009 9:08:47 AM

From: gtgreat

This Post:
00
82034.7 in reply to 82034.5
Date: 3/24/2009 12:05:01 AM
Overall Posts Rated:
00
Συμφωνω οτι η μηχανη δεν χαριζει λαθη. Δεν σημαινει αυτο ομως πως καταργηται και η τυχη. Οταν το παιχνιδι παει στον ποντο και πρεπει ο αλλος να βαλει ενα τριποντο για να στειλει το ματς στην παραταση εκει ειναι τυχη και ΜΟΝΟ τυχη. Ο καλυτερος παιχτης να εισαι αν δεν εχεις τυχη δεν θα το βαεις. Αυτο εννοουσα οτι ημουν ατυχος. Πιστευω οτι δεν θα κυνδινεψω να πεσω και αν λιγο βελτιωθουν καποια πραγματα μπορει να πεξουμε και playoffs. Θα δουμε ειναι αρχη ακομα. Καλη συνεχεια ναχουμε.

This Post:
00
82034.8 in reply to 82034.7
Date: 3/24/2009 5:24:53 AM
Overall Posts Rated:
2828
Τελος παντων αν και δεν εχει ιδιαιτερη σημασια εγω διαφωνω :)
Γιατι αν μιλαμε για το μεταξυ μας παιχνιδι με ευστοχο τριποντο στο τελος το πηγες στη παραταση και εχασες ενα διποντο στο τελος της παρατασης σε επιθεση 5 δευτερολεπτων, ενω αν κοιταξεις τη στατιστικη ειχα 22 στις 42 βολες σαυτο το παιχνιδι. Για ποια ατυχια μιλας?
Καλο αγωνα σημερα ...

This Post:
00
82034.9 in reply to 82034.6
Date: 3/27/2009 6:09:56 AM
Overall Posts Rated:
2828
Τελικα το ρισκαρισες παιζοντας χαλαρα αλλα δεν το πληρωσες :)
Η ποιοτητα των παικτων σου ειδικα στους ψηλους δεν μου επετρεψε να κανω την εκπληξη!!!
Παντως ηταν ωραιος αγωνας!!!
Και τωρα μπορεις να παιξεις πιο ανετα.
Καλη συνεχεια...

This Post:
00
82034.10 in reply to 82034.9
Date: 3/28/2009 4:01:15 AM
Overall Posts Rated:
11
Ήταν πάρα πολύ καλός αγώνας....και με πολλές ανατροπές!
Το γύρισμα που έκανες στο τέλος με τα τρίποντα ήταν φοβερό.
Αλλά τελικά στην παράταση δεν άντεξες.

Όντως έπαιξα χαλαρά, διότι θέλω να ανεβάσω τον ενθουσιασμό της ομάδας.
Μιας και η σύνθεση δεν είναι η καλύτερη δυνατή που μπορώ να χρησιμοποιήσω (λόγω εθνικής όπως έχω ξαναπεί), θέλω να ανεβάσω τον ενθουσιασμό, για να πάει η ομάδα λίγο καλύτερα.

Τέτοιες κινήσεις εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο...αλλά είμαι έτοιμος να το πάρω ;)

Και σήμερα χαλαρά θα παίξω ;)

This Post:
00
82034.11 in reply to 82034.10
Date: 4/1/2009 6:17:30 AM
Overall Posts Rated:
2828
Πως εγινε αυτο παλι???

Εχοντας υπολογισει το παιχνιδι με το Panorama ως σιγουρη ηττα, επαιξα χαλαρα για να ξεκουρασω λιγο τους παικτες μου, αλλα τελικα κερδισα!!!
Οχι οτι παραπονιεμε δηλαδη :)

Φαινεται οτι η τακτικη και η κουραση των πιο ποιοτικων οπωσδηποτε παικτων του αντιπαλου μετρησε περισσοτερο απ' οτι η εδρα και οι υψηλοι μισθοι.

Μαλλον εχω πολλα να μαθω ακομα :)