Καταρχην, καλησπερα σε ολα τα παιδια του ομιλου. Ευχομαι καθε επιτυχια.
Φιλε G7 , κακως κανεις και δινεις συνεχεια. Δεν ημουν αυτος που εριξε το ban, αυτο να το ξεκαθαρισω απο την αρχη. Το εριξε αλλος GM.
Να ξεκαθαρισω ομως και κατι αλλο. Η συμπεριφορα σου μεσα στο παιχνιδι απο οτι ειδα, ηταν -επιεικως θα τω πω- ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Εισαι ο μονος παικτης που εχω δει μεχρι τωρα που η "καρτελλα" σου στο ΒΒ, εχει γεμισει 2 σελιδες απο παραπονα και καταγγελιες απο αλλους χρηστες. Ενα αυτο.
Το δευτερο, που επιμελως κρυβεις, ειναι το γεγονος οτι δεν ειχε μονο το ονομα σου. Κανατε και μεταγραφες μεταξυ σας, και μαλιστα ΥΠΕΡεκτιμημενες. Παικτες του 1000αρικου που τους ανταλλασατε για πολλα λεφτα. Και μαλιστα απο το ΙΔΙΟ IP.
Καλα ειναι να λεμε ολα τα γεγονοτα και οχι αυτα που μας βολευουν, με το σκεπτικο οτι κανενας GM δεν θα το εβλεπε αυτο το thread. Ειμαι νεος GM και ,στα πατριωτακια μου υπερπροστατευτικος. Εχω μαλωσει με "παλιουρες" GMs επειδη ριξανε ban σε Ελληνακια, για ψυλλου πηδημα. Εδω ομως, οχι δεν θα μαλωσω αλλα εγκρινω και επαυξανω για την αποβολη σου.
Να ξερεις, δικιο δεν εχει αυτος που φωναζει πιο δυνατα. Σου ευχομαι καλη συνεχεια και να βρεις τον δρομο σου μεσα στο παιχνιδι. Και στα αλλα παιδια, οφειλω μια συγνωμη για την αναστατωση.
GM-examply
Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.