ai mare dreptate cu ce spui, dar cred ca problema nu este la neaparat la user.
asa cum este acum prezentata informatia, nu are de unde sa stie efectiv pragul minim de salarii din RBBA. in manual este prezentata ca fiind "245% of TV money", dar ce nu spune este ca cat inseamna TV Money in RBBA.
deci daca ar fi sa ma pun in locul unui jucator nou experienta ar fi cam asa:
- intru in III rup niste boti pe acolo, nu este nevoie deloc sa cresc arena pentru ca fac deja niste banuti.
- urc in II unde cumva ajung sa ii rup pe ceilalti jucatori , nu prea inteleg de ce , probabil acei oameni sunt mai slabi sau nu sunt atenti la echipa.
- ajung in RBBA unde dau faliment pentru ca platesc salarii minime de nici nu stiu ce m-a lovit.
manualul este mare si nici acolo nu gasesti toate informatiile, trebuie sa stai sa sapi pe forumuri.
imi e greu sa spun ce solutie ar exista pentru asta, mai ales cu resursele reduse de care dispune BB. nu mai tin minte daca in acel tutorial de la inceputul clubului iti spune ceva legat de asta, dar probabil ca acolo trebuie facuta clara importanta arenei.
later edit:
Cred ca o metoda prin care s-ar putea rezolva asta ar fi cu recomandarea unor obiective. De exemplu, am echipa in primul sezonu, jocul imi trimite un mesaj in care imi recomanda ce sa fac in primul sezon. Intru in sezonul 2 , primesc o alta recomandare ce ar mai trebui sa fac sau sa-mi aduca aminte ce aveam de facut.
Asta plecand de la presupunerea ca este foarte multa informatia de servit intr-un tutorial la inceput si atunci gradual, sezon cu sezon, sa ii fie readusi jucatorului la cunostinta anumite practici si pe ce ar putea pune accentul.
desigur, pot fi mai multe variante, astfel incat userul sa aleaga. dar sa aleaga informat. de exemplu, isi propune userul sa ajunga in 3 ani in RBBA (chiar daca apoi da faliment) foarte bine, poate sa faca asta, dar macar sa o faca informat de acest pericol
Last edited by therin at 8/8/2023 9:15:25 AM