167 online at 03:21:11

BuzzerBeater Forums

Poland - III.16 > Sezon 59

Sezon 59

Set priority
Show messages by
This Post:
00
316911.1
Date: 11/5/2022 4:45:32 AM
Overall Posts Rated:
1212
Witam serdecznie wszystkich managerów naszej ligi. Cieszę się, że po pierwszym sezonie gry udało się tutaj awansować. Szczęście chyba na tym się kończy bo utrzymać się będzie niezwykle ciężko...

From: rawo89
This Post:
00
316911.2 in reply to 316911.1
Date: 6/13/2023 12:39:03 PM
Piaski Yellow Hornets
II.3
Overall Posts Rated:
3030
Witam Wszystkich!
W odpowiedzi na Wielką Narodową Mobilizację jako obecny selekcjoner reprezentacji U-21 proszę o Wasze poparcie!!!
Swoją prośbę motywuję faktem, iż każdemu mogła się zdażyć wpadka z nieustawieniem składu (chodź w tym wypadku nie powinna ale...) byłem przekonany, że mam ustawioną domyślną pozycję składu jaki ma wystąpić i odziwo z tej domyślnej opcji jedynie nastawienie ataku było wczytane w meczu :-/
Myślę że przy obecnym składzie który jest mocniejszy w tym momencie od wcześniejszego (z tamtego sezonu) można nawet wygrać puchar pocieszenia reprezentacją U-21 - niestety małe to pocieszenie :-(
Uważam, że moja zmiana nie ma w tym wypadku sensu ponieważ nie planuję już więcej walkowerów a tym składem pomimo jednego przegranego meczu i tak uda się dojść do finału - takie mam bynajmniej plany :-)
Mając powyższe na uwadze proszę o poparcie umożliwiające mi dalszego prowadzenia kadry (poświęciłem dużo czasu żeby wybrać do niej zawodników).
Przy ewentualnej kolejnej przegranej możecie zawsze zmienić zdanie. Z góry dziękuję za poparcie i pozdrawiam :-)

Last edited by rawo89 at 6/13/2023 5:03:10 PM