Zostałem przekonany

Jak już napisałem wcześniej na forum ligowym, "pożyczam" regulamin z typera ligi II.2, tylko poprawiając parę kwestii.
ZASADY GRY:
1. Typowanie będzie odbywać się 2 razy w tygodniu. Obstawiamy tylko mecze ligowe rozgrywane we wtorek i sobotę.
2. Spotkania rozgrywane przez zespół typującego nie będą liczone do jego wyniku w kolejce.
3. Ostatnie wyniki spotkań można obstawić 15 minut przed rozpoczęciem kolejki. Po upływie tego czasu typy nie będą brane pod uwagę- chyba że ktoś naprawdę dobrze się wytłumaczy
4. Typer kończy się wraz z zakończeniem sezonu zasadniczego, czyli po 22. kolejce.
5. Przed każdą kolejką pojawi się rozkład nadchodzących spotkań który należy skopiować, a następnie pogrubioną czcionką zaznaczyć swoich faworytów.
6. Za poprawne wytypowanie zwycięzcy jednego z meczów gracz otrzyma 1 punkt, natomiast w przypadku błędnego typu otrzyma mocne zero.
7. W każdej kolejce odbywa się osiem spotkań, tak więc maksymalnie można zdobyć 7 punktów.
8. Jeżeli któremuś z graczy uda się poprawnie wytypować w jednej kolejce wszystkich zwycięzców otrzymuje bonus w postaci siódemki (B) oraz szóstki (b)
9. Jeżeli któremuś z graczy uda się poprawnie wytypować w jednej kolejce zwycięzców sześciu spotkań otrzymuje bonus w postaci szóstki (b)
10. W przypadku, gdy dwóch lub więcej graczy ma tyle samo punktów o miejscu w klasyfikacji generalnej decyduje:
a. Ilość trafionych siódemek (B)
b. Ilość trafionych szóstek (b)
11. Gracze spoza naszej ligi nie mogą typować ostatniego meczu, który pojawi się w rozkładzie spotkań danej kolejki.
Mecze 1. kolejki
KS "Powiśle" - Wolves of Calla
KKS Rybnik - Zaniemysl Basket Team
Zbikoo Team - SMS Rzeszów
Pablos Pueblos - Flobots BDG
NZW KMP WEK - Les Cocottes
The French Bulldog's - KS Olimpia
Natolin Grizzlies - Lucky Loosers
Pasibrzuchy - Provide. (uczestnicy spoza II.4 nie typują tego spotkania)
Moje typy:
KS "Powiśle" - Wolves of Calla
KKS Rybnik -
Zaniemysl Basket Team Zbikoo Team - SMS Rzeszów
Pablos Pueblos -
Flobots BDG NZW KMP WEK - Les Cocottes
The French Bulldog's - KS Olimpia
Natolin Grizzlies -
Lucky Loosers Pasibrzuchy -
Provide.
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.