Nazwę zmieniłeś, przez chwilę cię nie poznałem... ale cieszę się, że rozruszasz nam forum

Szkoda tylko, że ankietę będę musiał robić w 2 wątku, ale nadal nie wiem, kogo tam wrzucić obok 4-ki ekip, u których awans mnie nie zdziwi (Zaniemyśl i Buldogi jako mocni faworyci, Lechers i NZW jako ekipy, które być może stać na promocję, ale muszą włożyć trochę pracy i mieć trochę szczęścia. Jeszcze z ekip, na które po cichu się napalałem, wpadła Violetta, z którą grałem w III.10...ale ponieważ jest nieaktywna (możesz to zmienić, warto ;) ) to tutaj po prostu napalam się na jej zlanie przez powrotem do III ligi (jej lub moim).
Nie wiem szczerze, na co będzie stać twoją ekipę. W tydzień zwiększyłeś pensje o ćwierć miliona i wiem, że jakiekolwiek prognozowanie na podstawie zeszłego sezonu u ciebie nie ma w ogóle sensu. Niemniej 4-5 miejsce wydaje się realne, życie pokaże, czy nie pojawi się u ciebie szansa na lepszy wynik.
Co do reszty beniaminków - King Sajz chyba tu był i wydaje się nieco mocniejszy niż ostatnio, Provide może powalczy, ale rewelacji nie oczekuję, Viking niestety wygląda na skazanego na pożarcie.
Ogólnie liga jak zwykle powinna być ciekawa, wyrównana, ale na wynik się nie napalam. Kusi mnie, by dotrenować w tym sezonie mocniej młodych, więc realnym planem jest dowleczenie się na szóstym-siódmym do baraży i dopiero w nich walka na całego. Dobry wynik w PP byłby mi w sumie po drodze, ale ostatni sezon będzie ciężko przebić.
Na koniec ogólnie wszystkim beniaminkom gratuluję awansu, reszcie życzę powodzenia, a wszystkich zachęcam do dyskusji i udowodnienia mi, że za nisko ich oceniam.
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.