BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων U21

Ομιλίες Υποψηφίων U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
289426.3 in reply to 289426.2
Date: 9/26/2017 3:10:42 PM
Overall Posts Rated:
4444
Καλησπέρα σε όλους.
Με λένε Γιάννη και κατεβαίνω φέτος στις εκλογές της μικρής εθνικής. Κάποιοι από σας με ξέρετε, κάποιοι άλλοι οχι οπότε ας παρουσιαστώ.
Τις προηγούμενες δυο σεζόν ήμουν στο τιμόνι της μικρής Κύπρου(έκανα τ αγροτικό μου όπως εύστοχα μου είχαν πεί) με πολλές δυσκολίες και περιορισμένο υλικό. Το μοναδικό επιτευγμα αν θεωρείται είναι η άνοδος στην κατάταξη, καποιες νικες κοντρα σε ομαδες ανωτερης καταταξης και η παραλιγο περσινή πρόκριση που τελικά δεν ήρθε. Με λιγα λογια εχω ηδη δυο σεζόν εμπειριας σε εθνική.
Παμε στο τωρα. Με τις ευλογιες του Μαμού και του σκύλου, οι οποίοι και μου πεταξαν την ιδεα θελω να συνεχισω το πλανο των παιδιων που απερχονται. Παίκτες δηλαδή με προοπτικη 9+, με σκοπο να ετοιμαστουν για την μεγαλη εθνικη. Στο τιμ θα βρίσκονται αμεσα για την επικοινωνία ο Kon που βρισκοταν περσυ στην Α1 και ο GreekShadow και σε ρολο λιγο πιο βοηθητικο ως προς εμενα ο Μαμού και ο Ρονι θα μας προσφερει τις πολυτιμες γνωσεις του για την καθοδήγηση ηδη υπαρχοντων παικτων που ετοιμαζονται για τη μεγαλη εθνική.
Οι ρόλοι αναλυτικα των παιδιων της επικοινωνιας θα ανακοινωθουν μετα τις εκλογες. Σε αυτο το σημειο επισης να σημειωσω οτι χρειαζομασταν τουλάχιστον εναν ακομα και γιατι οχι δυο μανατζερς για το επιτελείο μονο να ειστε αποφασισμενοι διοτι θελει αρκετο τρεξιμο και δουλεια ωστε να μην χασουμε τα κεκτημενα των προηγουμενων παιδιών.
Θα κλεισω με το εξης. Η εθνική δεν ειναι τσιφλίκι κανενός και ειμαι εδω για να μην παει ολη η προσπαθεια των παιδιων στο κενό. Ας φροντισουμε οσο μπορουμε ο καθενας για τις εθνικες μας.

This Post:
11
289426.4 in reply to 289426.1
Date: 9/29/2017 10:33:10 AM
Overall Posts Rated:
5454
Καλησπέρα σε όλους τούς συναγωνιστές :)
Mε λένε Βαγγέλη,είμαι από Αθήνα,45 ετών και αποτελώ κι εγώ πλέον ένα από τα τοτέμ του αγαπημένου μας παιχνιδιού.
Παίζω από την 9η σεζόν και η μεγαλύτερη διάκριση με την ομάδα μου είναι η ΙΙΙ κατηγορία,και μια κάπως καλή πορεία στο κύπελλο κάποια σεζόν.
Έχω θητεύσει στη μεγάλη Εθνική της Κύπρου μας,και επέζησα για 6 σεζόν,θεωρώ αξιοπρεπώς.
Βάζω υποψηφιότητα γιατί μου αρέσει καταρχήν πάρα πολύ το παιχνίδι,αλλά και γιατί έχω αρκετό χρόνο να ασχοληθώ.
Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι καλύτερος από άλλα παιδιά που πέρασαν από την "μικρή" Εθνική μας γιατί σίγουρα κάτι καλό έκαναν,άλλα ούτε να προδικάσω ότι θα αποτύχω.
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ αν με τιμήσετε με την ψήφο σας είναι ότι θα παλέψω σίγουρα για το καλύτερο,θα είμαι δίκαιος,και θα έχω πάντοτε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με παιδιά που θα θέλουν να συμμετάσχουν με την εμπειρία τους.

Με εκτίμηση Βαγγέλης (antartis)