Dzień dobry Państwu!
ze względu na wielokrotne roszady i przetasowania w okresie między sezonowym finalnie (o zgrozo!) trafiłem do ligi (konferencji) do której najbardziej nie chciałem trafić :( Niestety mamy tu bardzo wysoki poziom, i z mojej perspektywy będzie mi bardzo trudno się utrzymać! (a taki zakładam cel)
Więc dla tych co mnie jeszcze nie znają chciałbym się przedstawić! Cześć! Jestem Campos :D ..dla mnie jest to powrót do II.3 po 8 sezonach! Z niektórymi z Wami już się spotkałem:
Z
Basketem GO Przemyśl graliśmy razem w II.1 - niestety nie było to dla mnie miłe przeżycie :)
Z
Bursztynem Kalisz rywalizowaliśmy właśnie w II.3 - jesteśmy na remis w meczach, z miażdżącą Twoją przewagą w 'małych' koszach :)
Z
Iron Thunder miałem okazję przegrać w PP
Z
Chomiczówka´s Boys 'udało' mi się przegrać 2 razy w LP
Z
Dzikie TaDziki rywalizowaliśmy w II.3 i również mamy remis po 1 :)
Z
Hegemonia Białystok przegrałem w II.3 jeden mecz
Największe jednak boje toczyłem z
Rubinkowem Toruń, i łącznie zagraliśmy aż 4 mecze! Mamy w nich remis po 2 :)
Mam również nadzieję, że będzie to ciekawy sezon, pełen zadziwiających zwrotów akcji i dziwnych wyników. Jednak z pozytywnym moim wynikiem zwieńczonym utrzymaniem! Liczę również, że moje 'patałachy' nie spoczną na laurach i będą ładnie i dużo 'skakać'.
Na końcu zachęcam do wyrażania swoich opinii o lidze w komentarzach :) ..może znajdą się jakieś 'miłe' duszę, które deklarują chęć spadku już teraz ;)
Chętnie poczytam jakie macie plany na ten sezon!Dodam jeszcze porównanie pensji na początek sezonu:
(http://i.imgur.com/Wzmh1Ts.jpg)Jak widać pod tym względem NIEBIESKA KONFERENCJA miażdży konkurencje! ale jak to się mówi: dobrze, że 'pensje nie grają'! :D :D :D
Dodałem ankietę, jednam od razu zaznaczam, że mogłem zaznaczyć tylko 10 opcji wyboru. Kluczem była pensja z tego względu zdecydowana większość jest z NIEBIESKIEJ konferencji! Co może nie do końca jest miarodajne.
To miłej zabawy!
Z koszykarskim pozdrowieniem
Campos