pozdrav svima, novi mandat, nova sezona, nova tema...
prvo da se zahvalim svima koji su na izborima glasali za mene, sad je na meni red da opravdam povjerenje...
za BiH uvjete, dobiti 23 od ukupno 25 glasova nije mala stvar...
krenimo redom...
u ponedjeljak smo odigrali prijateljsku utakmicu protiv susjeda Hrvatske, inače 19. reprezentacije po NT rankingu, i izgubili 1 razlike u dramatičnoj završnici...
(36729)s obzirom da smo igrali u gostima protiv respektabilne reprezentacije, i da smo zbog randoma imali problema s ličnim na krilu i centru, gdje su nam dva najjača igrača imali smanjenu minutažu, odlično smo se držali...
vodili smo većinu utakmice, na početku zadnje četvrtine čak i 9 razlike...
održavali prednost do zadnje 3 minute, tad Hrvati vežu dvije trice, i u faul završnici koštaju nas FT 1 kod našeg PGa Šegote...
imamo +1 4s do kraja, promašujemo oba bacanja, Hrvati imaju šut sa sirenom, faul, njihov igrač pogadja oba, iako je do tada imao 0-6 i gubimo -1...
što reći a ne zaplakati... :')
uglavnom, zadovoljan sam generalnom probom, usprkos gorkom okusu poraza sa slobodnih bacanja...
sad nam slijedi kvalifikacije za europsko, u skupini smo sa:
Luxemburg 77
Moldavija 72
Makedonija 54
Norveška 52
Njemačka 8
Litva 10
Bjelorusija 32
broj označava ranking, a igramo po redu kako sam ih pisao... igra se na neutralnom terenu u Estoniji, pobjedniku utješnog turnira.
mi smo trenutno 31. po rankingu, prestigli smo ovaj tjedan Bjelorusiju...
prve 4 tekme smo favoriti, nadam se da ćemo ih proći neokrznuti, i sa maksimalnim entom..
zadnje 3 igramo za prolaz ako bude sve kako treba...
o igračima sam pisao sve u prethodnoj temi, odabrao sam 12 najboljih...
centri: Džihić i Bektić
krilni centri: Gatakčić, Šuka i Uzelac
krila:Zika i Šehović
bek šuteri: Mejakić, Marić i Uram
plejevi: Šegota i Zvonić
u konkurenciji su još Lukajić, Petrović, Baljak, Vukorep, vidjet ćemo hoće li biti problema sa formom i povredama.
raspored nam ide na ruku jer imamo 4 slabije reprezentacije na početku, i tu možemo dignut ent + imam 4 treninga da doradim neke skilove igračima u dogovoru s vlasnicima...
ne volim davati neke prognoze, ali sa trudom i radom koji sam uložio, te igračima i skupinom koju imamo, sve ispod 5 pobjeda je neuspjeh...
vidjet ćemo možemo li iznenadit Litvu ili Njemačku i imati šanse za prolaz...
koliko bi plasman u drugi krug bio veliki uspjeh dovoljno govori činjenica da ga nismo nikad ostvarili, najbliže smo bili u sezoni 22 kad nam je drugo mjesto pobjeglo za 6 koševa...
toliko od mene za sada...
ako se želite uključiti u rad oko reprezentacije, i pratiti malo intenzivnije sve što se dogadja, potražite me na facebooku, John Kyve pa ću vas dodati u BB BIH grupu...
poželite mi sreću
Last edited by GM-Kyve at 2/28/2016 3:37:08 AM