evo još dva igrača, jedan vanjski i jedan centar...
(38865172)cijena pretjerana, ali fantastičan zbir skilova za ove godine... nigdje nema rupu na skilovima kao što inače drafteri imaju...
vlasnik mu je provjereno nepouzdan što se tiče treninga, tako da bi ga trebalo odmah kupit, jer tko zna što mu može pasti na pamet ako se ne proda odmah...
(38865170)isti vlasnik, ok cijena... solidni vanjski skilovi, a visina za unutrašnjeg igrača... tko želi, idealan trenirac za praviti U21 PFa...
vanjska odbrana i domet šuta 7, to zlata vrijedi na unutrašnjim igračima...
usput da oglasim i par igrača od 19g, da pojačamo konkurenciju u postojećoj generaciji...
(38864806)jako fini zbir skilova, visina 201, taman za krila ili krilnog centra, cijena taman...
(38064428)ovaj je sa prošlosezonskog drafta, imao je 12 zelenih prošle sezone... tko trenira centre, može se napravit fantastičan krilni centar...
(38864284)fantastičan zbir skilova, šteta zbog IS 1, ali to je jedina nazovi mana...
cijena je možda malo previše, ali kako je lud tl, vjerujem da će bit ponuda...
može se napravit fantastičan bek, ove 3 unutrašnje osmice prave razliku na vanjskim pozicijama...
(38864932)još jedan za beka, jedini minus je passing, al on najbrže ide kad mu se istreniraju ostali vanjski... za potrebe SG/SFa ne treba više od 8-9, pogotovo sa ovakvim ostalim sekundarcima...
što se tiče te generacije od 19, tu imamo 14 igrača sa skilovima izmedju 60 i 70, većina je u dobrim rukama i dobro se treniraju... bilo bi jako dobro uzet još ovih par i pojačat konkurenciju...
ta generacija je za iduće kvalifikacije, ako želimo da nam ova "zlatna" ne igra na utješnom turniru, treba je pojačat...
uglavnom, ne mogu vam opisati koliko me raduje svaki novi post, i svako novo lice koje se javi na forumu, i želi trenirati za reprezentaciju...
kad sam počinjao, gotovo sve je bilo mrtvo, sad je potpuno drukčija slika, i zbog ovoga mi nije teško pisati bazu igrača do 3 ujutro, a u 7 ići na posao...