שלום לכולם
בגדול, אני מניח שרובכם מכירים אותי כבר, הייתי מאמן הנבחרת ב2 העונות האחרונות, ואני כבר 18 עונות פעיל בבאזרביטר ישראל. אני מבקש מהקהילה לתת לי 2 עונות נוספות כמאמן נבחרת ישראל.
העונה האחרונה הייתה המוצלחת ביותר בקבוצה האישית שלי, הגעתי לגמר הגביע, שם נפצע לי בתחילת המשחק השחקן הכי חשוב שלי העונה, והפסדתי, הגעתי לחצי גמר בליגה (למרות סגל חסר ביותר ברבע גמר). אני חושב שטקטית אני מאמן ברמה טובה למדי. שמבין ומכיר פחות או יותר את הטקטיקות במשחק העומדות לרשותו. אני לא נוטה לשחק עם רוב ההגנות, בעיקר אישית, אזורית 3 בחוץ היא אופציה טובה במקרים מסוימים, ואזורית 3 בפנים היא רק במקרים קיצוניים. בהתקפות אני מגוון יותר, אבל פחות אוהב את הבידודים למיניהם, מבין הטקטיקות היותר מוכרות בהתקפה אני פחות אוהב לשחק ראן אנד גאן או סבלני. אבל גם הם אופציות. אני מאמן שיחסית לא מפחד להמר.
מבחינת הציפיות שלי, קיבלנו הגרלה קשה מאוד, הכוללת את צרפת, ספרד, רוסיה והונגריה כיריבות הקשות, מקדוניה, מולדובה ווילס כיריבות הקלות יותר. נפגוש את היריבות הקשות בהתחלה והקלות בסוף, מה שאומר שלא נוכל לצבור התלהבות תוך כדי נצחונות עם תחילת הטורניר. מה שיעשה לנו בעיות. נצטרך להחליט על אילו משחקים לוותר מראש, ועל אילו להילחם. בתקווה שלמרות לוח המשחקים וההגרלה הקשה נצליח לעשות את הטוב ביותר עבור הנבחרת.
בגדול, בעונה הקרובה הסגל שלנו אמור להיות חזק, הכוכבים אמנם מזדקנים, אבל כרגע כולם יוכלו להמשיך לעונה נוספת, בתקווה שלא תהיה צניחה ביכולות שלהם. אבל זו תהיה העונה האחרונה של רז, אולי של בר ואלכס גם. הכל תלוי בקצב ירידת התכונות שלהם. מה שאומר שעונה הבאה תהיה עונה קשה אף יותר. יש לנו צעירים איכותיים, אבל לרובם ייקח עוד שתיים-שלוש עונות כדי להיות באמת ברמות הכי גבוהות, מה שנותן עונה או שניים ברמה נמוכה יותר, לא בעונה הזו, אלא בעונה הבאה וזו שאחריה.
כדי שהנבחרת תצליח, נצטרך שיתוף פעולה גדול ככל האפשר עם הקהילה, אימוני שחקנים לפי התוכניות, שמירה על כושר משחק, עזרה בסקאוטינג על יריבות ועוד'.. כפי שאתם כבר מכירים אותי, הקהילה היא הדבר הכי חשוב מבחינתי בנבחרת. אשתדל לעדכן ככל האפשר בפורום, להתייעץ עם כל מי שרק מעוניין בכך. אשמח להתנדבות ערה ככל האפשר של מאמנים ישראלים בנבחרת.
מאחל בהצלחה רבה לנבחרת, מקווה שאקבל צ'אנס לשתי עונות נוספות מהקהילה. אני מתחייב לעשות את הטוב ביותר שאני יכול.