BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
269318.2 in reply to 269318.1
Date: 4/29/2015 12:47:10 PM
Overall Posts Rated:
750750
Evo nakon malo razmišljanja ipak sam odlučio kandidirati se za izbornika, vidim da ima dosta ljudi koji me podržavaju i hvala im na tome, neću im to zaboraviti. Nevjerojatno je da se nitko još nije prijavio, kao da smo na Barbadosu, mislio sam da će biti par kandidata koji zaslužuju ovo mjesto više od mene, koji su više bili uz repku ovih sezona, ali očito su svi suzdržani ili ne žele. Mislim da je važno da se nastavi kontinuitet dobrih rezultata koje je napravio naš fantastični menadžer treant i da se zadrži ranking među najboljima na svijetu. Definitivno želim nastaviti onaj način rada izbornika sa savjetnicima, ljudima od povjerenja i znanja i zajedničkim snagama ići prepreku po prepreku. Imam neku svoju viziju kakve bih igrače htio i moram reći da nažalost nemamo takvih igrača trenutno, ali mogu reći da su u stvaranju i za nekoliko sezona će biti spremni, a dotada se treba prilagoditi onome šta imamo na raspolaganju, što je nesumnjivo dobro, samo smo ograničeni na pojedine taktike.Ako nekoga zanima o kakvim igračima pričam može mi poslati mail (ne želim javno o tome), jer bilo bi dobro da se što više ljudi uključi u trening i vjerujem da u budućnosti možemo biti još bolji. Htio bih još jednom podvući sjajan posao koji je napravio treant i stvarno mi je žao što ne može nastaviti rad sa repkom, teško da ćemo naći boljeg od njega.