BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Rimas
This Post:
00
269306.2 in reply to 269306.1
Date: 4/28/2015 5:06:28 AM
Komjaunimo Tiesa
III.5
Overall Posts Rated:
918918
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
Nu zdarof bernai. Naujas sezonas isauso ir stai velgi prasideda idomiausias buzzerbyterio dalykas, trenerio rinkimai. Praita sezona juoko forma pabandes sudalyvauti u21 pamaciau kad zmones net suprasdami mano ironija (ne visiem aisku lemta) palaike mane (gal but del to kad kiti kandidatai ju netenkino)

Taigi, buzzerbyteri zaidziu keleta sezonu, patreniruoju truputi zaidejus, sioki toki ziniu bagazeli turiu sukaupes, bendrauju po siai dienai su labiausiai patyrusiais sio zaidimo menedzeriais, ziniu trukumu tikrai nesiskundziu. Kodel nusprendziau dalyvauti NT rinkimuose? Manau pribrendo reikalas kazka idomesnio pabandyti, o ir laisvo laiko artimiausius keleta menesiu tikrai turesiu daug. Kazka keisti tikrai neplanuoju, gal tiesiog daugiau gilinimosi i varzovus, ju taktikas, kas be ko ir draugisku rungtyniu nepamirsciau susitarti. Kai kurie tikriausiai klaus O KAS TAVO STABE, TU VIENAS NIEKO NEPADARYSI!"£$%$$"$" susideginkit su savo stabais, jei man kazko reikes as paklausiu pas tai ismanancius, nematau prasmes apsikraut tiek save tiek kitus problemomis.

Manau daugiau neverta kazka rasyt, noresit paklausit, noresit apsauksit. Svarbu jei nebalsuosit uz mane, nebalsuokit ir uz kitus klounus.

This Post:
00
269306.4 in reply to 269306.3
Date: 4/28/2015 3:42:46 PM
Overall Posts Rated:
2828

Balsuokit uz Slides ir viskas bus gerai :))

jaigu norit NT pamatyti čempionais balsuokit už čempionus !!!!!!!!!!

30 sezone Slidžių Imtynininkai tapo Lietuva II.4 lygos čempionai

27 sezone Slidžių Imtynininkai laimėjo Lietuva II.4 atkrintamųjų finalą

26 sezone Slidžių Imtynininkai tapo Lietuva III.9 lygos čempionais

25 sezone Slidžių Imtynininkai tapo Lietuva IV.35 lygos čempionais

24 sezone Slidžių Imtynininkai tapo Lietuva V.50 lygos čempionais

22 sezone Slidžių Imtynininkai tapo Lietuva V.20 lygos čempionais

This Post:
00
269306.6 in reply to 269306.5
Date: 4/30/2015 12:35:45 AM
Overall Posts Rated:
3636