BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269292.2 in reply to 269292.1
Date: 4/28/2015 7:38:22 AM
TF Opena
III.9
Overall Posts Rated:
169169
Second Team:
TF National Farm
מי מתכוון להתמודד?

This Post:
00
269292.3 in reply to 269292.2
Date: 4/28/2015 10:23:03 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
II.2
Overall Posts Rated:
530530
אני מתכנן להתמודד, אשלח מאוחר יותר נאום.

This Post:
00
269292.4 in reply to 269292.2
Date: 4/28/2015 3:24:15 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
II.2
Overall Posts Rated:
530530
שלחתי נאום, הוא כמובן מצומצם יחסית, פשוט כי יש הגבלת תווים.. אז אם יש למישהו שאלות נוספות, אשמח לנסות לענות..

From: Zvi

This Post:
11
269292.5 in reply to 269292.4
Date: 4/28/2015 3:53:24 PM
Elitzur Bney Ha'Yeshivot
III.7
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Lulu & Cookie
שאלה לצחי -
אתה מעיד שמעולם לא אימנת שחקן. במילים אחרות אתה בעצם אומר שהיית עלוקה על המשחק, וככה הצלחת. מבחינה חוקית אין בעיה עם זה ולמען האמת לי אישית בכלל אין בעיה עם זה.

אבל, וזה אבל ענק, נבחרת בוגרת זה דבר שדורש לעבוד עם הרבה מאמנים, ותמיד בעצם נגד הצרכים של הקבוצות עצמן. איך אתה מרגיש עם זה שמעולם לא אימנת שחקן לטובת נבחרת ועכשיו תצטרך לדאוג שעשרות מאמנים, כולל יריבים שלך מהליגות בארץ, יאמנו שחקנים נגד הצורך של הקבוצה שלהם עצמם, כשאתה לא היית עושה את זה בעצמך?

This Post:
00
269292.6 in reply to 269292.4
Date: 4/28/2015 4:19:27 PM
TF Opena
III.9
Overall Posts Rated:
169169
Second Team:
TF National Farm
יש לי גם שאלה.
אם תהיה מאמן נבחרת, כמובן שתצטרך לקחת את פיתוח השחקנים לנבחרת על עצמך.
אני לא רוצה להיות גס אבל זה שלעולם לא פיתחת שחקן לנבחרת מאוד מוריד מההתלהבות שלי אליך למאמן נבחרת.
אני לא אומר שאם לא פיתחת שחקן לנבחרת אז אין לך ניסיון.
אתה תוכל להבטיח לי שתעשה עבודה טובה בקטגוריה הזאת?
פיתוח שחקנים זה דבר חשוב מאוד לנבחרת, ואני אישית, בלי להעליב, הייתי מעדיף מישהו שיש לו ניסיון בזה.

למרות כל זה אתה עדיין המועמד המועדף עליי, אבל אני עדיין רוצה תשובה לגבי זה.

Last edited by Aviv (NT-Scout) at 4/28/2015 4:20:14 PM

From: Yosi-ISR

To: Zvi
This Post:
22
269292.7 in reply to 269292.5
Date: 4/28/2015 4:51:48 PM
Overall Posts Rated:
131131
בתור מאמן שרץ יחד עם צחי בצוות , אני אשמח להשתלב בדיון , אני אתן לצחי כמובן לענות לכל השאלות בעצמו אני רק אחזק ואומר את דבריי , אז נעים מאוד אני יוסי, סטודנט לכלכלה מכרמיאל אני אמנם צעיר פה במשחק סה"כ פותח פה עונה שישית , אבל ב6 העונות האלו הספקתי לעשות המון , מלגדל כמה יהלומים , (רובם ישראלים אמנם עקב היותי חדש וחסר יכולות כלכליות מכרתי אותם מוקדם מן הצפוי אבל כמובן אין לשפוט , בדיעבד הרבה מכירות היו כלכליות מאוד ונכונות וחלקן עד היום כואבות לי , ביניהן אנדי לוי , שחקן פוטנציאל 9 שקיבלתי כאשר פתחתי את הקבוצה והיה פשוט מדהים , מכרתי אותו לקראת גיל 20 לצערי ) .

בכל מקרה יצא לי לאמן המון שחקנים , לעבוד כסקאוטר בצעירה וגם צמוד עם גל כשרק התחלתי (חייב לציין שלמדתי ממנו המון כאשר הייתי פה טירון של ממש סובלנות שכזאת מצד מאמן ותיק זה דבר נדיר בטח לשאלות של בחור חדש שלא מבין אפילו למה סנטר צריך הגנה חיצונית ) בכל מקרה לאחר מכן עבדתי בשתי העונות האחרונות עם צחי בנבחרת הבוגרת של ניו זילנד ( עבודה כזאת סיזיפית וקשה לא ציפיתי שתהיה , היינו דיי לבד במערכה במדינה זרה ללא מאגרים מסודרים ועם מעט מאמנים ומעט שחקנים , בנינו מ0 לבד מאגרים , מצאנו שחקנים פוטנציאלים ובקיצור הפכנו נבחרת חובבנית לאחת מקצוענית , לצערנו עדיין יחסית חלשה עקב המדינה הקטנה אבל אין לי ספק שאם היינו נשארים שם עוד כמה שנים התהליך היה ממשיך והייתה נבנית נבחרת חזקה הרבה יותר ) בכל מקרה העבודה עם צחי לימדה אותי המון .

מי שמכיר אותי פה מהפורומים השונים יודע שאני מאוד איכפתי ופטריוטי , אני תמיד שמח לעזור והדגל חשוב לי מאוד , זאת אחת הסיבות שהחלטתי לנסות להתמודד על אימון הנבחרת הלאומית שלנו יחד עם צחי, גם בעידן יהודה ניהלתי פה תרדים ופוסטים רבים שהיו הגורם העיקרי לחזרת העניין בנבחרת הבוגרת , במיוחד בטורניר שבו זכינו בטורניר הניחומים והבאנו את הטורניר הביתה , יהודה יכול להעיד על ההשקעה שביצעתי אז , סיקורים טרום כל משחק וכמובן גם אחריו, הרבה סקאוטינג ועבודה אבל הכל למען מטרה חשובה וזה חיבור הקהילה לנבחרת.

בקיצור אני מעריך שלכל מאמן שיציע את עצמו ימצאו חסרונות רבים , הרעיון הוא לגבש צוות מספיק רחב וטוב שבו כל מאמן יכפר ביתרונותיו על חסרונות האחר ובכך יביא את הנבחרת לעבוד בצורה דינמית ומושלמת יותר .

Last edited by Yosi-ISR at 4/28/2015 4:57:51 PM

This Post:
00
269292.8 in reply to 269292.7
Date: 4/28/2015 5:14:38 PM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
עם העיקרון שהבן אדם לא אימן שחקן אני יכול להסכים, שאלה מאוד יפה,
אבל עם החוסר ניסיון שיהיה לו כביכול אין טעם להתעסק בזה.

יש מסביב לנבחרת את אותם חבורה של 5-10 אנשים כבר הרבה מאוד עונות והם מתעסקים בזה מזמנם החופשי כבר הרבה מוד זמן. הם הכי מנוסים בתחום ואפשר לומר שזה פשוט לא משנה מי יהיה המאמן בנושא הזה כל עוד הקבוצה הזאת שם.

וזה נכון אב לדעתי גם לרבדים נוספים בנבחרת.

From: Tzachi

To: Zvi
This Post:
00
269292.9 in reply to 269292.5
Date: 4/28/2015 5:36:57 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
II.2
Overall Posts Rated:
530530
מעולם לא אימנתי שחקן, כי כפי שהעדתי על עצמי עד עונה 22, עד שנהייתי סקאוט בצעירה תחת גל, לא היה לי מושג וחצי מושג באימון, ומאז עונה 22 אני קבוצה תחרותית בליגות גבוהות, לאמן שחקן מאפס לא יכולתי, ולאמן שחקן ברמות גבוהות, שהוא כבר אחרי כמה עונות אימון ועם פוטנציאל טוב לבוגרת עולה המון, לצערי מעולם לא היה לי את הכסף הזה, ניסיתי בעבר כמה פעמים לרכוש ישראליים ברמה גבוהה, גל יכול להעיד על זה, שאלתי אותו אם הוא יכול למצוא לי שידוך, אבל כל השחקנים שמצאנו עלו יותר ממה שהיה לי.. ולא הצלחנו למצוא משהו מתאים בתקציב שלי.

אני לא חושב שהייתי עלוקה על המשחק, כי למרות שלא אימנתי בעצמי אף שחקן, ניסיתי תמיד להדריך שחקנים חדשים, גם פה בפורומים, גם בפרטי וכמובן, כפי שציינתי אני כבר 8 עונות עובד ומפתח שחקנים ישראלים צעירים, בני 18-21 לצעירה. ב2 העונות האחרונות נוספו להם גם מתאמנים מניו זילנד, בגילאי 22-26.

אני לא מסכים עם הטענה שאימון הוא נגד הצרכים של הקבוצה עצמה, אימון שחקן חד ממדי הוא נגד הקבוצה, אבל אימון שחקנים מגוונים, שיכולים לעשות הכל תורם לקבוצה, ותורם לנבחרת.

האם אני יכול להדריך שחקנים אחרים לעשות את זה? נדמה לי שכן, ב8 העונות האחרונות הדרכתי עשרות שחקנים, תמיד השדלתי לאמן אותם בצורה הטובה ביותר ומעולם לא שמעתי שבגלל שלא אימנתי בעצמי, גם הם לא יאמנו..

This Post:
00
269292.10 in reply to 269292.6
Date: 4/28/2015 5:49:39 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
II.2
Overall Posts Rated:
530530
אני מבין שזה שמעולם לא אימנתי שחקן זה דבר שאפשר לראות כחיסרון, אני מניח שהוא לא החיסרון היחידי שלי, אני יכול לומר שחיסרון נוסף שלי הוא לפעמים צבירת התלהבות מוגזמת, במקום לעלות נורמל ולקחת את המשחק בצורה בטוחה, אני עולה יותר מדי רגוע, כדי שיהיה סיכוי גבוה יותר בשלבים הבאים, במשחקים הבאים וכו'.. לכן אני מתכנן, באם אבחר, להציע לכמה מאמנים שאני מאוד מעריך ומכיר, לעזור לי ולהיות חלק מצוות הנבחרת, אני כמובן אשמח לכל עוזר נוסף כי בסופו של דבר מגוון דעות ומגוון מאמנים, יכול למנוע טעויות וחסרונות שיש למועמדים השונים.

לנושא עצמו, לרוב העניין עניתי בתשובה הקודמת, האם אני יכול להבטיח שאצליח באימון? לא, אני כן מבטיח שאשתדל לעשות כמיטב יכולתי, אני מבטיח שאתייעץ במאסטרים הישראלים לאימון, יהודה וגל, ואני יכול לספר שיש לי ניסיון של עשרות שחקנים, אמנם לא בקבוצתי האישית, אבל בשלט רחוק, שמתאמנים והתאמנו תחת הצעות שלי, תחת תכניות אימונים שלי. כך שאני לא חושב שאפשר להגדיר אותי כחסר ניסיון באימון, יש לי ניסיון גדול, אך באמת לא בקבוצה האישית.

אני לגמרי אבין את מי שבגלל החסרונות שיש לי (ויש לי..), יחליט לא להצביע לי, אני מקווה, שהנושא של אימון שחקנים, שידעתי מראש שיהווה בעיה, יובן על בסיס 2 התשובות האלו שלי. כמובן אם יש שאלות נוספות בנושא זה, או בנושאים אחרים אשמח לענות..

From: odie

This Post:
11
269292.11 in reply to 269292.10
Date: 4/29/2015 4:04:32 AM
ThEyeTiger
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
6565
Second Team:
Hiatus Kaiyotes
הבנתי שאתה בכיתה י״ב, מה שאומר שאולי בקרוב תתגייס/שנת שירות, אני חושב שזה יכול להוות בעיה אם זה אכן יקרה