אני מבין שזה שמעולם לא אימנתי שחקן זה דבר שאפשר לראות כחיסרון, אני מניח שהוא לא החיסרון היחידי שלי, אני יכול לומר שחיסרון נוסף שלי הוא לפעמים צבירת התלהבות מוגזמת, במקום לעלות נורמל ולקחת את המשחק בצורה בטוחה, אני עולה יותר מדי רגוע, כדי שיהיה סיכוי גבוה יותר בשלבים הבאים, במשחקים הבאים וכו'.. לכן אני מתכנן, באם אבחר, להציע לכמה מאמנים שאני מאוד מעריך ומכיר, לעזור לי ולהיות חלק מצוות הנבחרת, אני כמובן אשמח לכל עוזר נוסף כי בסופו של דבר מגוון דעות ומגוון מאמנים, יכול למנוע טעויות וחסרונות שיש למועמדים השונים.
לנושא עצמו, לרוב העניין עניתי בתשובה הקודמת, האם אני יכול להבטיח שאצליח באימון? לא, אני כן מבטיח שאשתדל לעשות כמיטב יכולתי, אני מבטיח שאתייעץ במאסטרים הישראלים לאימון, יהודה וגל, ואני יכול לספר שיש לי ניסיון של עשרות שחקנים, אמנם לא בקבוצתי האישית, אבל בשלט רחוק, שמתאמנים והתאמנו תחת הצעות שלי, תחת תכניות אימונים שלי. כך שאני לא חושב שאפשר להגדיר אותי כחסר ניסיון באימון, יש לי ניסיון גדול, אך באמת לא בקבוצה האישית.
אני לגמרי אבין את מי שבגלל החסרונות שיש לי (ויש לי..), יחליט לא להצביע לי, אני מקווה, שהנושא של אימון שחקנים, שידעתי מראש שיהווה בעיה, יובן על בסיס 2 התשובות האלו שלי. כמובן אם יש שאלות נוספות בנושא זה, או בנושאים אחרים אשמח לענות..