כתוב במדריך על הגנת בוקס אנד וואן, גם חיצוני וגם פנימי:
בוקס אנד וואן פנימי: השחקן החמישי שומר על שחקן התקפת הפנים הטוב ביותר של היריב. קצב משחק רגיל.
בוקס אנד וואן חיצוני: השחקן החמישי ישמור על שחקן התקפת החוץ הטוב ביותר של היריב. קצב משחק רגיל.
שאלה 1.כשהם כתבו השחקן החמישי שומר-מה זה השחקן החמישי? הסנטר?השחקן עם ההגנה הכי טובה?השחקן עם אותה עמדה של השחקן התוקף?
2.מה אתם אומרים על הגנת בוקס אנד וואן בכללי וגם על לחץ על כל המגרש?
3. במידה ואני משחק מול קבוצה יותר טובה, והיא משחקת התקפה בסיסית ובקצב רגיל ובפעם האחרונה ששיחקנו והיא
ניצחה אותי, לקחתי יותר ריבאונדים, אז איזו הגנה הכי מתאימה לי ולמה?
4.בבידוד פנימה, אז אם השחקן הכי טוב שלי מעל כולם בכמה רמות הוא פאוור פורוורד אז הכדורים יבואו אליו או אל הסנטר? כי הוא הכוכב אבל תכלס הסנטר קולע מבפנים יותר מעמדה 4 (אמור לפחות)
5.האם באמת אפשר לנצח קבוצה יותר טובה ממני, נגיד יותר טובה ממני בשניים שלושה מקומות בטבלה, כי היא מולי
בפלייאוף ובפעם האחרונה ששיחקנו היא ניצחה אותי ב-26 הפרש אבל מאז קניתי עוד שחקן טוב וגם נפצע לו שחקן טוב וכתבתי מה הקצב שהם ישחקו ואם ההתקפה שלהם תהיה מאוזנת או לא (כי ככה הם משחקים בכל משחק ללא יוצא מן והכלל) וגם עשיתי שהפעם הגישה תהיה פלייאוף משחק עונה (אבל אני מניח שגם הוא עשה כי בהתחלה זה היה אוטומטי) קבעתי טקטיקה התקפית והגנתית טובה יותר במקרה הזה
זה דחוף!
תודה לעוזרים.
Last edited by arielr7 at 4/13/2015 3:32:19 PM