Ne sej to spanje ni bilo mišljeno iz tekmovalnega vidika, stvar je čisto zabavna, lani sem npr. odigral precej zanimivo razigravanje za obstanek v ligi, letos morda celo pridem v končnico (se še moram odločit). Je pa naša stran res premočna. Npr. povprečen jaz bi na modri strani zlahka konkuriral za finale. No, tam bi pa mogli tvoji navijači udreti na teren in prekiniti tekmo, da bi jo registrirali 20-0 zame haha

Bolj pa me zanima kaj te pri igri moti? Osebno me moti, da smo vedno bližje temu, da se da z denarjem kupiti zmago, ala travian. Tam sem bil bolj aktiven in se tudi dosti bolj spoznam in tam npr. ena ekipca (od 4 ljudi naprej) z minimalnimi vložki (vsak da npr. 5 eur na rundo) in malo spretnega multiaccjanja (za vsakega, ki se registrira prek tvoje povezave in ki zgradi drugo naselje dobiš še 50 golda) zlahka "kupi" takšno prednost, da si lahko ti še bolj srečen, aktiven, izkušen, pa te vseeno izbrišejo. Tudi na BB-ju je vedno več opcij, ki pa so omogočene samo za naročniške pakete. Osebno me to najbolj moti.
Zanima me tudi, kaj moti vas, ostale?

LP, Pero!