Dobar Dan dragi igraci BuzzerBeatera ovom prilikom zamolio bih vas da budete malo aktivniji na forumu gledam po ostalim forumima ima dosta postova a ovde samo 3-4 neznam sad tacno.Naravno imam nekoliko pitanja za vas ali prvo da vidim po vama ko ima sanse da prodje u 2 ligu ove 28 sezone.Kao sto su u prvoj ligi o tome raspravljali i ja sam morao da vas pitam.Takodje moram va vas pitam ko bi po vama mogao da bude prvi suter lige odnosno onaj koji na kraju sezone ima najveci procenat poena.Vidio sam da je Zaxon BC u sezoni 27 razvaljivao a da je sada u sezoni 28 rasprodao tim i da je na dnu tabele jakih 8.Vidio sam i timove koji svakih 2 dana prodaju 3-4 igraca za oko 250-400k i ovda dovode 4-5 igraca nakon sto ove prodaju .Moram vam reci da ja to nepodrzavam treba dobrog igraca ostaviti u timu i onda ako bude u losoj formi ako bude imao puno faulova i to onda ga treba prodat a ne kao ovi dovode igrace za svaku utakmicu.Eto toliko od mene zamolio bih vas da se malo ukljucite u forum i ako sam nesto pogresno napisao nemojte mi zamjeriti. :D