293 online at 23:08:38

BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ρητορική και buzzerbeater!

Ρητορική και buzzerbeater!

Set priority
Show messages by
This Post:
22
257740.1
Date: 4/10/2014 3:01:05 AM
Overall Posts Rated:
4747
Την καλημέρα μου σε όλα τα καλά παιδιά και τις καλές παιδούλες που παίζουν στο παιχνίδι,

Ανοίγω αυτό το θέμα επειδή πιστεύω πως τα τελευταία πολλά μηνύματα στο νήμα της εθνικής θα έμπαιναν χαλαρά εδώ και θα έβγαιναν χαλαρά από εκεί.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Α. Πληβείοι Vs Πατρίκιοι
Β. Λαϊκή Δημοκρατία Vs Μασονία

Προς ώρας, στους Πληβείους-Υποστηρικτές της Λαϊκής Δημοκρατίας δεν ξέρουμε ποιοι είναι (αν εξαιρέσουμε τον Chris79, δε λέω για άλλους υποψηφίους επειδή ίσως μεταμελήθηκαν και δεν είναι σωστό να βάζουμε ξένους στο στόμα μας).
Προς ώρας, στους Πατρίκιους της Μασονίας έχουμε άγνωστο αριθμό παιχτών, πιθανότητα 60 και κάτι. Ωστόσο ακόμα είναι ανώνυμοι.

Θα παρακαλούσα τους Πληβείους να κάνουν πιο σαφή αυτά που λένε και να αρχίσουμε να ξεγυμνώνουμε τους μασόνους, γιατί εγώ ως παίκτης του παιχνιδιού, με το μεγαλύτερο εγκέφαλο από όλους, ψήνομαι σε 1 σαιζόν να είμαι coach της U21 και σε 4 σαιζόν της κανονικής εθνικής, και δε θέλω οι Μασόνοι να με εμποδίσουν.

Ας μιλήσουνε οι ρητορικές, να δούμε ποιος ξέρει περισσότερους/ες φιλοσόφους, επιστήμονες, θρησκευτικούς ηγέτες και μπαλαρίνες.

This Post:
00
257740.2 in reply to 257740.1
Date: 4/10/2014 7:25:40 AM
Overall Posts Rated:
22
Ωστόσο ακόμα είναι ανώνυμοι

χαχααχαχα

+1

ΥΓ. ''Η μαφία που δε θέλει τον Αλέφαντο'' ξαναχτύπησε !

Last edited by Scorpion at 4/10/2014 7:26:46 AM

This Post:
22
257740.4 in reply to 257740.3
Date: 4/10/2014 10:12:02 AM
Overall Posts Rated:
4747
Βασικά δε θέλω να πούμε περί του ρητορεύειν... αν και αν αυτό θες, νομίζω πως η παραπομπή σε Λυσία και Δημοσθένη είναι μάλλον ελλιπής. Δηλαδή από όλα τα πρόσωπα εσύ τι βρίσκεις στους 2 αυτούς; Δε θέλω να πω αν είναι γουστόζικοι ή όχι, απλώς νομίζω μάλλον παραπέμπουν σε σχολική ύλη.
Τέλος πάντων, αν όντως είσαι τόσο διαβασμένος όσο κάποιος που θεωρεί λογικό να παραπέμπει στην "πασιονάρια" Ιμπάρρουρι στο νήμα της Εθνικής και να θεωρει πως πρέπει να μας θυμήσει
ενα απο τα πλεον γνωστα συνθηματα
... τότε πρέπει να ξέρεις πως οι αρχαίοι φιλόσοφοι είχαν τη ρητορική συνδεδεμένη με τη γνώση. Δηλαδή, η ρητορική δεν είναι - αυτό που η σημερινή πεφωτισμένη φιλοσοφία που εμπνέεται από το διαφωτισμό - απλώς ικανότητα να μιλάμε χρησιμοποιώντας σχήματα και εκφράσεις και κατ' επέκταση να πείθουμε.

Γι' αυτό, λοιπόν, σε ξαναπροσκαλώ
να κάνεις πιο σαφή αυτά που λες και να αρχίσουμε να ξεγυμνώνουμε τους μασόνους, γιατί εγώ ως παίκτης του παιχνιδιού, με το μεγαλύτερο εγκέφαλο από όλους, ψήνομαι σε 1 σαιζόν να είμαι coach της U21 και σε 4 σαιζόν της κανονικής εθνικής, και δε θέλω οι Μασόνοι να με εμποδίσουν.

This Post:
00
257740.5 in reply to 257740.2
Date: 4/10/2014 10:14:20 AM
Overall Posts Rated:
4747
Ωστόσο ακόμα είναι ανώνυμοι

χαχααχαχα

+1

ΥΓ. ''Η μαφία που δε θέλει τον Αλέφαντο'' ξαναχτύπησε !

Βρε τρελέ, πραγματικά δηλαδή, έχω ανοίξει ένα απίστευτα αστείο νήμα κι εσύ γελάς με αυτό το συγκεκριμένο απόσπασμα;

This Post:
00
257740.6 in reply to 257740.5
Date: 4/10/2014 11:37:09 AM
Overall Posts Rated:
22
Διαβάζοντας το αρχικό ποστ και καθ'όλη τη διάρκεια ήμουν με ένα χαμόγελο , αλλά πραγματικά το σημείο όπου απλά η έκφραση έγινε ήχος και άρχισα να γελάω ήταν αυτό το σημείο . Και στα προηγούμενα ποστ με αυτό γέλασα περισσότερο . Ποιοι είναι τελικά οι συνωμότες ? Έχει γίνει σιωπηρή κατάληψη της ελληνικής κοινότητας του ΒΒ από μύστες ? Μήπως είναι παγκόσμιο το φαινόμενο ? Είναι πολλά τα ερωτήματα ...

Πάντως η απόκρισή σου μου αρέσει εξίσου πολύ , αφού ακόμη και σε αυτή άνοιξες δευτερεύον φιλοσοφικό θέμα για το χιούμορ ! Ή ακολουθούμε το τόπικ ή όχι !

This Post:
11
257740.8 in reply to 257740.7
Date: 4/12/2014 3:45:29 AM
Overall Posts Rated:
4747
Το σέβομαι και σου εύχομαι καλή επιτυχία!!

Ωστόσο, πρέπει να παρατηρήσω ότι για ακόμα μια φορά προχωρείς σε ρητορικό ατόπημα (νομίζω) χωρίς να τεκμηριώνεις αυτό που λες. Δηλαδή, να πω εγώ ότι νομίζω μπλα μπλα μπλα και όλα καλά και άγια.

Τέλος πάντων, επειδή κι εγώ είμαι καινούργιος εδώ μέσα, και η ομάδα μου θέλει άπειρη δουλειά για να σωθεί, λέω Ο κέι.

Φαντάζεσαι να μην έλεγα οκ, και να μην μπορούσες να αποφύγεις την αντιπαράθεση; (δες el angel exterminador του Bunuel, αφού το έχεις με την ισπανική, να γελάσεις με το πώς δεν μπορεί κάποιος να αποφύγει χαζομαρες)