Την καλημέρα μου σε όλα τα καλά παιδιά και τις καλές παιδούλες που παίζουν στο παιχνίδι,
Ανοίγω αυτό το θέμα επειδή πιστεύω πως τα τελευταία πολλά μηνύματα στο νήμα της εθνικής θα έμπαιναν χαλαρά εδώ και θα έβγαιναν χαλαρά από εκεί.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Α. Πληβείοι Vs Πατρίκιοι
Β. Λαϊκή Δημοκρατία Vs Μασονία
Προς ώρας, στους Πληβείους-Υποστηρικτές της Λαϊκής Δημοκρατίας δεν ξέρουμε ποιοι είναι (αν εξαιρέσουμε τον Chris79, δε λέω για άλλους υποψηφίους επειδή ίσως μεταμελήθηκαν και δεν είναι σωστό να βάζουμε ξένους στο στόμα μας).
Προς ώρας, στους Πατρίκιους της Μασονίας έχουμε άγνωστο αριθμό παιχτών, πιθανότητα 60 και κάτι. Ωστόσο ακόμα είναι ανώνυμοι.
Θα παρακαλούσα τους Πληβείους να κάνουν πιο σαφή αυτά που λένε και να αρχίσουμε να ξεγυμνώνουμε τους μασόνους, γιατί εγώ ως παίκτης του παιχνιδιού, με το μεγαλύτερο εγκέφαλο από όλους, ψήνομαι σε 1 σαιζόν να είμαι coach της U21 και σε 4 σαιζόν της κανονικής εθνικής, και δε θέλω οι Μασόνοι να με εμποδίσουν.
Ας μιλήσουνε οι ρητορικές, να δούμε ποιος ξέρει περισσότερους/ες φιλοσόφους, επιστήμονες, θρησκευτικούς ηγέτες και μπαλαρίνες.