566 online at 13:49:43

BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Αποχη απο τις εκλογες

Αποχη απο τις εκλογες

Set priority
Show messages by
This Post:
00
257634.1
Date: 4/8/2014 4:25:48 AM
Overall Posts Rated:
123123
Καλημερα σε ολους....αρχικα θα ηθελα να συγχαρω τον νεο προπονητικο τιμ της εθνικης μας τους ευχομαι καλη τυχη στο δυσκολο εργο που εχουν και ελπιζω ολα τους τα σχεδια να πετυχουν!

Η αποχη η αληθεια ειναι οτι χτυπησε κοκκινο για πολλοστη φορα...η απορια μου ειναι η εξης ισχυει αυτο σε ολες τις χωρες η μονο στην Ελλαδα...αν μπορει ο EGM-Nickleon ας μου πει αν εχει προσβαση σε αλλα εκλογικα αποτελεσματα...αν το φαινομενο ειναι παγκοσμιο και οχι μονο ελληνικη πρωτοτυπια.

Θα ηθελα πρωτα να μου λυθει η απορια και εν συνεχεια θα ηθελα να κανω μια προταση μπας και αλλαξει αυτη η λογικη της ολιγαρχειας...να διευκρινισω το εξης ειλικρινα δεν εχω καποιο προβλημα με το αποτελεσμα των εκλογων ισα ισα ηταν αναμενομενο ειδικα μετα την σταση μου απεναντι στον Mamuwalde.Απλα το ποσοστο της αποχης σε σχεση με αυτο της συμμετοχης απο μονο του ακυρωνει την οποια "δημοκρατικη διαδικασια" των εκλογων.

Σας το αναφερω αυτο διοτι ακομα και το ελληνικο αθλιο συνταγμα που με τα χρονια εχουμε δημιουργησει εχει την δικλιδα ασφαλειας πως αν σε μια εκλογικη αναμετρηση η αποχη ειναι ανω του 51% τοτε ακυρωνονται οι εκλογες και οι υποψηφιοι δεν μπορουν να θεσουν ξανα υποψηφιοτητα...και η εκλογικη διαδικασια επαναλαμβανεται με νεους υποψηφιους.

Υ.Γ.Αν θεωρειται πως το θεμα ειναι ασημαντο η προσβλητικο η χωρις ουσια παρακαλω να κλειδωσει και να διαγραφει...

This Post:
00
257634.2 in reply to 257634.1
Date: 4/8/2014 6:19:16 AM
Overall Posts Rated:
419419
Σας το αναφερω αυτο διοτι ακομα και το ελληνικο αθλιο συνταγμα που με τα χρονια εχουμε δημιουργησει εχει την δικλιδα ασφαλειας πως αν σε μια εκλογικη αναμετρηση η αποχη ειναι ανω του 51% τοτε ακυρωνονται οι εκλογες και οι υποψηφιοι δεν μπορουν να θεσουν ξανα υποψηφιοτητα...και η εκλογικη διαδικασια επαναλαμβανεται με νεους υποψηφιους.

Δεν θέλω να σχολιάσω τα υπόλοιπα (αν και για μένα το να ενεργοποιηθεί ένα εκλογικό σώμα, ό,τι και να είναι αυτό, έχει να κάνει με τους υποψήφιους και πόσο αυτοί εμπνέουν, όπως φυσικά και με το γενικότερο ενδιαφέρον για τις εκλογές και όχι με μια τυπική εναλλαγή προσώπων), απλά για το παραπάνω κομμάτι που γράφεις θέλω να πω πως είναι ένας μύθος, πλέον, αφού το κομμάτι του Συντάγματος της Ελλάδας που προέβλεπε αυτό έχει αναθεωρηθεί από την δεκαετία του '80.

This Post:
00
257634.3 in reply to 257634.2
Date: 4/8/2014 6:46:30 AM
Overall Posts Rated:
123123
Την αναθεωρηση δεν την γνωριζα...αλλα και παλι 100 απο τους 1000(χονδρικα) σου αρκει και θεωρεις οτι ειναι αντιπροσωπευτικο εκλογικο σωμα...ολο αυτο για μενα μεταφραζεται σε αδιαφορια και οχι σε συμμετοχη...

Οπως και να εχει θα περιμενω την απαντηση απο καποιον που εχει γνωση του τι γινεται σε αλλες χωρες πρωτου συνεχισω...

This Post:
00
257634.5 in reply to 257634.1
Date: 4/8/2014 7:02:56 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Προσωπικά, με δυσαρεστεί και με εκπλήσσει λίγο περισσότερο το γεγονός ότι οχτώ στους έντεκα που έβαλαν υποψηφιότητα, ποσοστό 72,7% δεν είπαν ούτε "γεια".
Αλλά ανέπτυξε τον συλλογισμό σου, έχει ενδιαφέρον.

This Post:
00
257634.6 in reply to 257634.4
Date: 4/8/2014 7:03:43 AM
Overall Posts Rated:
123123
Οποτε ειναι παγκοσμιο φαινομενο...και σε ολο το ΒΒ το εκλογικο σωμα ειναι μικρο...γιατι να ειναι λογικο επειδη ειναι λιγοι αυτοι που ασχολουνται πραγματικα;η απλως δεν δινεται και τοση βαρυτητα στο κομματι των εθνικων ομαδων;;
:?

Υ.Γ.Ναι εχεις δικιο ολοι μπορουν να δουν τα εκλογικα αποτελεσματα... :X

Last edited by Jeronimo1821 at 4/8/2014 7:05:10 AM