BuzzerBeater Forums

BB Latvija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
256507.2 in reply to 256507.1
Date: 4/1/2014 3:57:43 AM
Overall Posts Rated:
207207
Nemainīga vērtība Latvijas basketbolā – Armands Krauliņš!

Ir pienācis tas brīdis, kad Armanda Krauliņa pieredze varētu noderēt mūsu puišiem smagajās cīņās par valsts godu! Uztici savu balsi Krauliņa kungam, jo ne viens vien kolektīvs, ko viņš ir vadījis šo ilgo gadu gaitā, ir paveicis lielus darbus gan pašmāju, gan starptautiskajā arēnā!

Darbi runā paši par sevi: vadījis Rīgas VEF, Rīgas ASK, Maskavas Dinamo, Doņeckas Shakhtyor, SWH/Brocēni, BK Ventspils un ADASK Darba rezerves, kā arī „visvarenās un nedalāmās” izlasi un vairākkārt arī Latvijas valstvienību. Bija arī neliela haltūra – Irākas izlases vadīšana vienu sezonu.

Krauliņa kunga moto ir: „Labs basketbols sākas no labas aizsardzības!”. Tāpēc viņa komandas vienmēr ir izcēlušās ar smagu darbu aizsardzībā! Arī ne tik čaklie irākieši tika iemācīti aizsardzības darba tikuma.

Šī pieredze ir jāizmanto! Uztici izlases vadīšanu Krauliņa kungam!

(http://oi58.tinypic.com/m7dvtv.jpg)

Last edited by Armands Kraulins at 4/1/2014 12:18:36 PM

This Post:
22
256507.3 in reply to 256507.2
Date: 4/1/2014 12:29:13 PM
Overall Posts Rated:
5656
Sveicināti kolēģi.

Pēdējā sezonā, īpaši veiksmīgā sezonas noslēguma laikā, kad atkal iekustināju savu taktisko domāšanu, sajutu vēlmi atkal vadīt izlasi.

Daži no jums mani ir pazinuši jau labu laiku, jo savas raibās BB karjeras laikā esmu bijis gan Horemhebs, gan Neho un izlasi vadījis vairākkārtīgi. Ja kādam tas ir svarīgi, tad spēlē esmu kopš 2. sezonas vidus.

Tas ko es varu piedāvāt: pieredzi un atgriezušos dzirkstelīti.

Par plāniem neko daudz nevaru runāt, jo pilnīgi visus kandidātus nezinu un līdz ar to arī izlases potenciālu, bet mans mērķis vienmēr ir pārspēt savus sasniegumus, kas nozīmē pacīnīties vismaz par PČ kvalifikāciju.

P.S. Man prieks, par manu konkurentu (lai arī ne pārāk liels, jo pretinieks tak), ka beidzot arī jaunas sejas parādās (neskaitot mani :D) parādās vēlēšanās. Pie tam tik spējīgas. AK ir viens no nosacīti jaunajiem menedžeriem, kas man iekrituši acīs ar savu spēju uzbūvēt laba un konkurētspējīgas komandas ar mazu algu.
Veiksmi.