Χαιρετώ όλη την παρέα!Ονομάζομαι Αντώνης,είμαι 22 χρονών και είμαι από Θεσσαλονίκη!
Δεν θα έβαζα υποψηφιότητα αλλά βλέπω κανένας δεν μπήκε στον κόπο να γράψει 2-3 λόγια το πως θα διευθύνει την Εθνική
Είμαι ένα άτομο με πολύ όρεξη και αφιερώνω καθημερινά χρόνο γι'αυτό το παιχνίδι επειδή το αγάπησα..Έχω διαβάσει τα πάντα και έχω γίνει έμπειρος μάνατζερ..
Παρόλο που τώρα έκανα ομάδα και στην Utopia αυτό δεν θα με εμποδίσει καθόλου να ασχοληθώ σοβαρά και με την Εθνική..
Την περασμένη σεζόν παρακολουθούσα τους αγώνες της Εθνικής (με τον Μάνο και τον Maddog άλλος σκύλος :D)
Θα επικοινωνώ εβδομαδιαία με τους μάνατζερς των παιχτών και θα είμαι πολύ αυστηρός σε αυτό το θέμα (με την προπόνηση και την αγ.κατάσταση)
Το προπονητικό team θα αποτελείται από 3-4 άτομα (εγώ +2-3 άλλοι οι οποίοι είναι θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν)
Αυτούς που έχω υπόψην μου είναι τον Mάνο,τον Μaddog και τον Μamu ( δεν ξέρω το κανονικό όνομα του Maddog και του Μamu προς το παρόν :D) εφόσον το θέλουν και έχουν ελεύθερο χρόνο
Στο ρόστερ θα γίνουν 2-3 αλλαγές έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό ρόστερ..
Θα χρειαστώ το excel με τους παίχτες για να μπορέσω να επικοινωνώ με τους μάνατζερς (θα μοιράσουμε την δουλειά με το προπονητικό team εφόσον οι παίχτες είναι πολλοί)
Σίγουρα ο στόχος για την φετινή σεζόν είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρσι,να προχωρήσουμε περισσότερο στην διοργάνωση...
Θα συμβουλεύομαι το team για κάθε αγώνα και θα κρίνουμε ανάλογα..
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και ας εκλεγεί αυτός που αξίζει και έχει πολύ όρεξη να δουλέψει ώστε να πάρει την Εθνική στην κορυφή!!