539 online at 10:30:14

BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
256405.3 in reply to 256405.2
Date: 4/3/2014 9:26:30 AM
Overall Posts Rated:
7979
Χαιρετώ όλη την παρέα!Ονομάζομαι Αντώνης,είμαι 22 χρονών και είμαι από Θεσσαλονίκη!
Δεν θα έβαζα υποψηφιότητα αλλά βλέπω κανένας δεν μπήκε στον κόπο να γράψει 2-3 λόγια το πως θα διευθύνει την Εθνική

Είμαι ένα άτομο με πολύ όρεξη και αφιερώνω καθημερινά χρόνο γι'αυτό το παιχνίδι επειδή το αγάπησα..Έχω διαβάσει τα πάντα και έχω γίνει έμπειρος μάνατζερ..
Παρόλο που τώρα έκανα ομάδα και στην Utopia αυτό δεν θα με εμποδίσει καθόλου να ασχοληθώ σοβαρά και με την Εθνική..
Την περασμένη σεζόν παρακολουθούσα τους αγώνες της Εθνικής (με τον Μάνο και τον Maddog άλλος σκύλος :D)
Θα επικοινωνώ εβδομαδιαία με τους μάνατζερς των παιχτών και θα είμαι πολύ αυστηρός σε αυτό το θέμα (με την προπόνηση και την αγ.κατάσταση)
Το προπονητικό team θα αποτελείται από 3-4 άτομα (εγώ +2-3 άλλοι οι οποίοι είναι θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν)
Αυτούς που έχω υπόψην μου είναι τον Mάνο,τον Μaddog και τον Μamu ( δεν ξέρω το κανονικό όνομα του Maddog και του Μamu προς το παρόν :D) εφόσον το θέλουν και έχουν ελεύθερο χρόνο

Στο ρόστερ θα γίνουν 2-3 αλλαγές έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό ρόστερ..
Θα χρειαστώ το excel με τους παίχτες για να μπορέσω να επικοινωνώ με τους μάνατζερς (θα μοιράσουμε την δουλειά με το προπονητικό team εφόσον οι παίχτες είναι πολλοί)

Σίγουρα ο στόχος για την φετινή σεζόν είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρσι,να προχωρήσουμε περισσότερο στην διοργάνωση...
Θα συμβουλεύομαι το team για κάθε αγώνα και θα κρίνουμε ανάλογα..

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και ας εκλεγεί αυτός που αξίζει και έχει πολύ όρεξη να δουλέψει ώστε να πάρει την Εθνική στην κορυφή!!

This Post:
00
256405.4 in reply to 256405.3
Date: 4/3/2014 10:54:11 AM
Overall Posts Rated:
123123
Μετα απο δυο σεζον και αφου παρατηρω την αδιαφορια στη συμμετοχη στις ομιλιες των υποψηφιων μανατζερ της εθνικης αποφασιζω να θεσω τον εαυτο μου στη διαθεση σας ωστε με συγκεκριμενο αγωνιστικο πλανο να μπορεσει η εθνικη αντρων να κανει ενα βημα παραπανω.Το προπονητικο τιμ το οποιο θα με στηριξει στη προσπαθεια αυτη στελεχωνεται απο δυο ανθρωπους που μου εμαθαν το παιχνιδι και μαζι τους εχω προσωπικη επαφη PILIDER(APAIXTOS B.C.) και giorgos fonias 13(Tromokrates B.C).Ευχομαι και ελπιζω επισης στη βοηθεια και στηριξη των υπολοιπων εμπειρων μανατζερ της ελληνικης κοινοτητας ωστε να πετυχουμε το στοχο μας μεσα απο ανταλλαγη σκεψεων και γνωσεων.Το πλανο το οποιο θα ακολουθησουμε θα βασιστει στις καλες αγωνιστικες καταστασεις και στη συνεργασια με τους μανατζερ οι οποιοι στις ομαδες τους εχουν παικτες στην εθνικη μας και φυσικα απο τη κληρωση και το προγραμμα του ομιλου μας.Το εργαλειο που θα χρησιμοποιησουμε οσο το δυνατον πιο σωστα ο ενθουσιασμος της ομαδας μας ωστε να μπορουμε να πετυχουμε το κατι παραπανω οταν αντιμετωπιζουμε δυσκολους αντιπαλους.Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους και ελπιζω αυτη τη φορα να μην υπαρχει μονο κριτικη και υποδειξεις αλλα συνεργασια και διαλογος.Κλεινοντας να τονισω οτι εγω και το προπονητικο τιμ θα ειμαστε διαθεσιμοι και θα ασχοληθουμε με το κομματι της εθνικης εμπρακτα και ουσιαστικα.Ευχαριστω για το χρονο σας!
Υ.Γ.Ειμαι στη διαθεση σας να απαντησω σε οποιεσδηποτε αποριες και ερωτησεις για το σχεδιασμο και την προσπαθεια που επιχειρουμε να κανουμε!

Message deleted