Dobrodošli v novo sezono! Kar nekaj časa je trajalo, da sem odprl to temo, vendar bo zdaj toliko več pisanja vanjo vsaj z moje strani. Preden gremo na nove zadeve, vabim vse zainteresirane k branu epiloga 24. sezone:
(244884.72)Čestitam vsakemu, ki se je prebil skozi vseh 1096 besed! Od sredine lanske sezone se je v meni nabiralo en kup zadev, o katerih sem hotel spregovoriti, ampak najprej sem mogel pustiti razočaranje za sabo. Zdaj, ko sem začel tipkati, pa besedam kar ni hotelo biti konca...
Torej, nova sezona! Naj takoj povem, da letošnja generacija žal niti približno ni tako močna kot lanska. Letos izstopata le dva igralca (Kosovel in Potočar). Mirno lahko rečem, da bi lanska rezervna postava za 20 pik premagala letošnjo prvo. Ampak kaj hočemo, takšne generacije ne dobiš vsako sezono.
Vseeno nam je uspelo zbrati solidno zasedbo, s katero bomo poskušali priti čim dlje v tolažilnem turnirju!
Ožbej Florijan
(27909362)Ožbej je naš drugi OI z zelo solidnimi sekundarnimi skilli. Zaradi visokega potenciala za U21 upam, da bo še tako naprej kot do sedaj napredoval do konca sezne
Demis Wolfgruber
(27909426)Demis je kljub svojim kar 201 centimetrom bolj podoben branilcu kot krilu. Vendar branilcu z zelo dobrimi sekundarnimi skilli. Trenira ga bivši/bodoči scout KK Ločan, ki je bil že prej blizu U21 z Mike Slemenikom.
Bogo Mertelj
(27909458)Bogo ni najboljši igralec za igro pod koš, je pa zelo dober strelec. In kolikor se spomnem, nekdo že par sezon pogreša strelca v naši izbrani mladinski vrsti...me prav zanima, če se prepozna v teh vrsticah

Lastnik je pred nekaj sezonami sicer prodal enega najboljših U21 kril, kar smo jih imeli (Vukojanca), zdaj pa je še sam natreniral enega zelo solidnega igralca.
Davor Emeršič
(27909679)Davor kot igralec ne izstopa - soliden center, ki nam bo čez sezono nedvomno zelo pomagal. Izstopa pa dejstvo, da je prvi igralec U21, ki ga je natrenirala lastnica in ne lastnik. Pa baje ima fanta. Verjetno sem ji s tem prišparal sporočilo ali dve s strani naših nadobudnih mladcev

Ožbej Kosovel
(27909945)Lastnik je bil v BB "rekrutiran" s strani Elana in takoj je začel trenirati za U21. Zaenkrat moram reči, da mu gre odlično; že Roškar je lani raztural, Kosovel pa je še malo boljši.
Peter Potočar
(27910298)Pero (KK Budanje, včasih je bil LA) se je odrekel kompetitivnemu igranju, na srečo pa ima še vedno dovolj motiva, da v BBju trenira igralce. In to kakšne igralce! Potočarja sem pri 18. letih ponesreči pustil v repki po resetu entuziazma, tako da ga nisem mogel udpustiti, in sem vsak teden lahko spremljal njegove preskoke, ki jih je bilo nemalo. Iz njega je nastal nek križanec med krilom in krllnim centrom, ki nima točno določene pozicije, je pa tako v napadu kot obrambi skoraj neustavljiv.
Jožko Bezjak
(27910343)Jožkotov lastnik je lani že bil zelo blizu U21 s Pokleko, a je imel to "nesrečo", da je naletel na izjemno generacijo, kjer smo imeli štiri odlične centre. Ima pa zelo srečno roko pri draftu, saj je nadraftal dva zelo dobra večno slavna centra in oba odlično ter po navodilih trenira. S takšnimi lastniki in igralci je res pravo veselje delati.
Janez Kastelic
(27910615)Janez Kastelic je ves čas treniral z Vukanom, našim najboljšim U21 KCjem v SLO BB zgodovini. Žal ima nizek potencial, je pa zato imel odlične začetne skille (še boljše od Vukana). Zato sva zastavila trening malo drugače in sadovi so se pokazali že včeraj.
Jovica Nauber
(27910835)Jovica je še eden izmed igralcev, katerega je lastnik treniral točno po navodilih in rezultat je zelo soliden igralec, ki nam lahko z dobrim treningom še naprej zelo pomaga ne samo v U21, ampak kasneje tudi v članski reprezentanci.
To so zaenkrat reprezentanti. Še nekaj jih je v čakalnici, katere bom predstavil v naslednjih dneh. Za danes je kar dovolj pisanja