BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > Odgoj mladih u Hrvatskoj

Odgoj mladih u Hrvatskoj

Set priority
Show messages by
This Post:
00
245166.1
Date: 7/2/2013 5:20:05 PM
Overall Posts Rated:
259259
buduci nema ovog featurea u bb-u, otvaram post pa saljite i hvalite sebe ili druge managere koji su sudjelovali u fazi odgoja mladih ili starih reprezentativaca. Za pocetak prijedlog vrednovanja:
1. broj reprezentativaca koji su igrali kod nekog managera
2. broj utakmica koje je reprezentativac odigrao
3. dodatni bodovi sto je igrac bio mladji
4. dodatni bodovi za draftiranog igraca koji je ostao u treningu
5. dodatni bodovi onom koji je zbog repke drzao staru kuku pred penziju da klupa bude duza
6. ...
npr. ivankovic je kod mene bio 3,5 godine i odigrao 126 utakmica (trening relevantnih, znaci tu su i prijateljske). iako za to vrijeme nije odigrao nista u mladoj repki, bez ovog nevidljivog dijela ne bi sad bio u staroj repki.
cilj nije samo izvuci zasluzne iz povijesti, vec motivirati nastavak sjajnog niza obe repke!

From: Ivan J.
This Post:
55
245166.2 in reply to 245166.1
Date: 7/3/2013 1:00:17 AM
Overall Posts Rated:
3030
ja sam odgojio Sašu Hojljevca, koji je napokon stigao i do stare repke. Kod mene je proveo 7 sezona, i za to vrijeme odigrao 134 tekme (sluzbene, pretpostavljam, jer gledam njegovu statistiku karijere). staza u mladoj repki nije imao zbog strasne konkurencije (citaj maks krncevic), ali lijepo je napokon vidjeti ga u staroj, pogotovo zato sto je sve skillove dobio kod mene.

This Post:
00
245166.3 in reply to 245166.2
Date: 7/3/2013 2:22:42 AM
Overall Posts Rated:
259259
Preuzeo si vodstvo na top listi. Mislim da je za razvoj jednako vrijedna i prijateljska jer se dobiju minute za trening pa poklikaj u career stats sve osim privatne lige.

This Post:
00
245166.4 in reply to 245166.2
Date: 7/3/2013 4:06:33 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Pa, da ti budem sasvim iskren, ušao je zbog trenutačno dobre forme, a za prošlu tekmu sam imao problema na unutarnjim pozicijama sa istom. A i dodatni razlog je taj što je sadašnji vlasnik obećao ga ful trenirati i dalje i već je dobio +1 na unutarnjoj obrani, a dići će mu i šut iznutra za 2.

Saša je jedan vrlo čudan lik, naime nikada mi nije bila jasna njegova plaća, ogromna je, a najčudnije je što neki igrači sa skoro identičnim skilovima imaju plaću po 50k manju. Ta razlika je dosta vidljiva kroz DMI, evo on sada ima formu 9, a DMI 3.6M, dok recimo Krajina, koji je njemu vrlo sličan po plaći, sa tom formom ima cca. 4.5M.

Ali bez daljnjega, svaka čast i velike pohvale tebi, ponajviše zbog toga što si ustrajao

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
245166.5 in reply to 245166.1
Date: 7/3/2013 4:11:33 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Malo sam ispravnije napisao naslov teme, da ipak ne podržavamo javno SMS gramatiku

Tema ti je inače OK, ali odmah ti mogu reći da je odgovor na sve stavke isti godinama, a ti ljudi ti se vjerojatno neće ni nešto u javnosti busati u prsa jer su im motivi sve nego sebični, uz povremene iznimke ponekog entuzijasta koji doprinese sa jednim, dva igrača koji postanu NT materijal. Ali hvala i pohvale idu svima...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing