BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP U21] 24. sezone

[REP U21] 24. sezone

Set priority
Show messages by
This Post:
11
244884.1
Date: 6/26/2013 9:15:11 AM
Overall Posts Rated:
952952
Pozdravljeni vsi privrženci mladinske reprezentance! Opravičujem se za manko forumaškega javljanja, še posebej takoj po volitvah, ampak privat življenje ima vsake toliko nekaj besede pri tem

Najprej bi se rad zahvalil vsem, ki mi še vedno zaupate in glasujete zame. Upal sem na zmago, saj sem hotel trenutno generacijo voditi na Evropskem prvenstvu, kjer je cilj najvišji rezultat dosedaj v naši zgodovini - polfinale prvenstva. Ali je to uresničljiv cilj ali ne, pa je odvisno predvsem od vas, dragi trenerji reprezentantov. Z vsem svojim znanjem namreč ne morem narediti ničesar, če nimam dovolj dobro pripravljenih igralcev. In to sezono bom poskušal čimveč narediti na temu.

Skozi dva mandata sem namreč opazil, da tudi če je igralec v repki, nekateri lastnikom to še vedno ni dovoljšnja motivacija za vzdrževanje dobre pripravljenosti. Zato sem se odločil, da bodo v mladinski repki igrali samo tisti, ki si to dejansko zaslužijo. Ni torej dovolj natrenirati super igralca; med igranjem za U21 je treba vzdrževati tudi dobro pripravljenost.

Če pogledate trenutno mladinsko repko, se vam verjetno zdi najmočnejša do sedaj. Kaj torej porečete na igralce, ki so v "čakalnici", večinoma zaradi slabe pripravljenosti?

Tadej Škafar (26760783): Odličen organizator igre, ki z dobro pripravljenostjo z lahkoto konkurira Krambergerju za prvega OI-ja.

Avguštin Kuželicki (26761355): Zelo dober organizator igre, ki bi v kakšnem slabšem letu bil tudi v prvi postavi, letos pa odlična menjava.

Aleksander Vesel (26760801): Še en odličen organizator igre, katerega lastnik vzdržuje pripravljenost. Pred njim so vsaj trije drugi OI-ji po kakovosti, vendar če bodo njihovi lastniki še naprej nabijali svojim igralcem ogromne minute, bo Vesel dobil prednost pred njimi.

Jožko Roškar (26761778): Ubijalski OI/branilec, ki mu manjka še nekaj obrambe. Lastnik pravi, da bo vzdrževal dobro pripravljenost in ga dobro treniral.

Admir Šimonc (26761440): Zelo dober notranji igralec, ki ima majhno plačo samo zaradi enega nizkega skilla, ki pa ga bo lastnik treniral večji del sezone. Kdor ga je pred kakšnimi dvemi tedni videl na trgu, ve, o čem govorim. Dovolj bi bilo, če povem, da ima od vseh naših igralcev najvišjo obrambo pod košem. Lastnik na srečo zna vzdrževati pripravljenost.

Stane Bojović (26760268): Še en notranji igralec, ki ima en skill nizek in zato "nizko" plačo. Na srečo ga lastnik trenira ravno v nizkem skillu in zna vzdrževati pripravljenost.

Anej Brezovnik (26760897): ŠE en v vrsti notranjih igralcev, ki mora samo pridobiti na določenem skillu, pa bo v repki. Lastnik zna vzdrževati pripravljenost.

Nejc Lunder (26760901): Naš najboljši center, vendar lastnik na žalost ni kooperativen, kar se tiče vzdrževanja pripravljenosti. Poslal sem mu priporočila, kako naj igra in zdaj bomo videli, če se jih bo držal. Ampak ker imamo dovolj širok izbor centrov, katerih lastniki se trudijo za svoje igralce, me tudi odstotnost Lunderja ne skrbi tako zelo.

Tako, to so igralci v čakalnici. Da pa ne bi govoril samo o igralcih, ki jih ni v repki, sledi spodaj predstavitev trenutnih reprezentantov.

Last edited by Koperboy at 6/26/2013 9:16:57 AM

This Post:
11
244884.2 in reply to 244884.1
Date: 6/26/2013 9:37:15 AM
Overall Posts Rated:
952952
Predstavitev trenutnih reprezentantov:

Edvard Kramberger (26760476): Prvi OI z zares izvrstnimi skilli. Trenira ga stari znanec Ankle Breakers, ki je bil včasih moj "sotrpin" v prvi ligi. Zna zelo dobro trenirati, vzdržuje pripravljenost in nima problemov s prilagajanjem treninga reprezentanci. Odličen igralec.

Dare Bogataj (26760172): Vsaj dva igralca v čakalnici sta boljša od Dareta v primarnih skillih, vendar ima Dare prednost v sekundarnih skillih in lastniku, ki zna vzdrževati pripravljenost. Po potrebi je lahko menjava Krambergerju ali Vukoji na branilcu, ali pa kar prva postava na branilcu.

Marko Vukoja (26760146): Vukojo trenira še en stari soborec Šumljak, ki niha med prvo in drugo ligo. Na srečo se ni uresničila njegova napoved, da bo zapustil ekipo, in še naprej dobro trenira Vukojo ter mu vzdržuje pripravljenost. Za branilca ima zares odlične sekundarne skille in ob odlični pripravljenosti ima zagarantirano mesto v prvi postavi na branilcu.

Niki Vukojanec (26760104): Takoj za Udoučičem, ki je raztural lani, je Niki naše najboljše krilo v zadnjih štirih sezonah s potencialom, da v drugem delu sezone raztrže naše nasprotnike. Lastnik trenira točno po mojih navodilih in vzdržuje pripravljenost. To je to.

Bernard Zorko (26761533): Zorko je dovolj dober, da bi bil prvo krilo, če ne bi imeli Vukojanca. Spomnem se ga že kot 18-letnika, ko sem lastniku dal navodila za trening, ki je bil kar težek (dosti igranja na OI-ju in C-ju). Takrat si nisem mislil, da bo postal tako dober igralec in prav vesel sem, da se vsake toliko tako fajn izide.

Vid Simić (26760458): Še en v vrsti igralcev iz Daljne Azije, tokrat iz Hong Konga, kjer je večina menedžerjev znana po odličnem treningu - in Simić ni izjema.

Pino Gojković (26760637) Še en igralec, za katerega si nisem mislil, da bo dosegel te skille, ko sem zanj sestavljal trening plan. Lastnik se ga je zaradi visoke plače letos hotel odkrižati, a si potem premislil in se odločil, da ga bo treniral za repko, kar je pohvale vredno!

Drago Padar (26761055) Če verjamete ali ne, mi je Padar do sredine prejšnje sezone nekako izginil iz "radarja" in me je nanj opozoril šele Zippo, mislim pa, da ga je imel čez tudi copatar. Lastnik ima zelo dober trening plan zanj in zna vzdrževati pripravljenost.

Sandi Vukan (26760885) Naš najboljši "scorer". Zaradi njegovega nizkega potenciala za centra ga bo njegov lastnik dosti treniral v sekundarnih skillih. Seveda to ne pomeni, da se ne bo mogel meriti z najboljšimi. Verjetno bosta boljša od njega samo tista dva italijanska "mastodonta" in en ruski center, to pa je tudi vse.

Tako, zaenkrat je to samo devet igralcev, druge pa bom sproti dodajal, ko bom videl, da so dobro pripravljeni. Želim, da imamo čimmanj poškodb in čimveč športne sreče!

This Post:
00
244884.3 in reply to 244884.2
Date: 6/26/2013 10:41:47 AM
Overall Posts Rated:
2525
Da ti nebom smetil na ntki, kjer pišeš o pripravljenosti -- Zelo dobra ideja! +1 ;)
upam da se bodo igralci držali navodil.

Ekipa je zelo močna, tako da ob dobri pripravljenosti in sreči z nadalnimi žrebi, bi lahko prišli zelo daleč! :)

This Post:
00
244884.4 in reply to 244884.3
Date: 6/26/2013 1:37:20 PM
Overall Posts Rated:
130130
mislim pa, da ga je imel čez tudi copatar.

Njega ni bilo na spisku.V letošnji sezoni pa ne vem, kako bo z mojim scoutiranjem.Pozivam vse,ki imajo željo za delo scouta,da se dogovorijo z Koperboyem

This Post:
00
244884.5 in reply to 244884.4
Date: 6/26/2013 1:42:24 PM
Overall Posts Rated:
952952
A nimaš časa?

This Post:
00
244884.6 in reply to 244884.5
Date: 6/26/2013 1:48:49 PM
Overall Posts Rated:
130130
Predvsem to,pa tudi manj volje,kar je medsebojno povezano.Zaenkrat,še ne vem kako bo,zato te prosim,da ne računaš preveč name.

From: Mr.X

This Post:
00
244884.7 in reply to 244884.1
Date: 6/27/2013 10:44:44 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464

Nejc Lunder (26760901): Naš najboljši center, vendar lastnik na žalost ni kooperativen, kar se tiče vzdrževanja pripravljenosti. Poslal sem mu priporočila, kako naj igra in zdaj bomo videli, če se jih bo držal. Ampak ker imamo dovolj širok izbor centrov, katerih lastniki se trudijo za svoje igralce, me tudi odstotnost Lunderja ne skrbi tako zelo.

Tako, to so igralci v čakalnici. Da pa ne bi govoril samo o igralcih, ki jih ni v repki, sledi spodaj predstavitev trenutnih reprezentantov.

Sedaj vidim , da preden Kastrin ne bo imel pripravljenosti 9 +++ res ne bo v repki :)

lp

From: Koperboy

To: Mr.X
This Post:
00
244884.8 in reply to 244884.7
Date: 6/27/2013 11:08:36 AM
Overall Posts Rated:
952952
Glede na to, da lastnik Lunderja mojih mailov niti ne odpre, bo Lunder na stranskem tiru še vsaj 2-3 tedne s takšno minutažo. Po pravici povedano bolj navijam za Šimonca in Bojovića, da čimbolje natrenirajo svoje skille in pridejo not, ker pri njih vsaj vem, pri čem sem (mi celo odgovarjajo na maile...)

Last edited by Koperboy at 6/27/2013 11:09:44 AM

This Post:
00
244884.9 in reply to 244884.8
Date: 6/28/2013 1:35:06 AM
Overall Posts Rated:
22
In se držimo tvojih navodil:)

This Post:
00
244884.10 in reply to 244884.9
Date: 6/28/2013 3:19:17 AM
Overall Posts Rated:
952952
Tako je Sicer pa z veseljem sporočam, da sva se z lastnikom Lunderja slišala po mailu in bo vzdrževal njegovo dobro pripravljenost, tako da imamo še eno močno orožje pod košem. Tudi z lastnikom Jožkota Roškarja sva ta teden prvič uspela imeti odlične minute (65 minut) in če bo tako nadaljeval, bomo imeli še enega OI/B combo igralca, ki je že zdaj odličen.

This Post:
00
244884.11 in reply to 244884.4
Date: 6/28/2013 8:33:24 AM
Overall Posts Rated:
22
Ja kar se tiče Padar-ja sm bil na vezi samo s tabo Koperboy... Samo sem potem povsem drugače naredil in ga sedaj treniram nekako po svoje... Prvo je bilo mišleno malo bolj na sekundarne skile... Sam pa sem se odločil, da bom za sekundarne skile poskrbel po U21, ko se bo Padar nekako prelevil iz C v KC za Reprezentanco, če bo vse po planih :D