ουφ ουφ..μπορεις να το κανεις!..ελα!...ωραια!
Χαιρετισμους σε ολη την ελληνικη κοινοτητα.Αρχικα σε καμια περιπτωση δεν με θεωρω το καταλληλοτερο ωστε να εκπροσοπησω μια τοσο μεγαλη εθνικη ομαδα με τοσες απαιτησεις που καθε χρονο ο στοχος της ειναι το καλυτερο δυνατο. Ωστωσο εχω αρκετες ''παραστασεις'' και πολλες εμπειριες (οχι εθνικης) . Ακομα ειχα την χαρα και την ευκαιρια να μιλησω με καταξιομένους μανατζερ και ασχολη8ηκα αρκετα με το να διαβαζω πολλα ποστ παλαιωτερων και νεων σχετικα με την εθνικη και τις τακτικες σχηματιζοντας την δικη μου φιλοσοφια.
Δεν ειμαι της αποψης οτι υπαρχει ο ''ειδικος manager'',σπουδαιοι δν τα καταφεραν.Το πιο σημαντικο για μενα ειναι, η συνεργασια,η επικοινωνια και η διαθεση του νεου coach να ασχολη8ει και να ειναι πληρεις συνηδητοποιημενος για τις ευθυνες που του αναλογουν.Να αγαπαει αυτο που κανει και να χαιρεται στις νικες αλλα και να στεναχωριεται στις ηττες,αλλα να μην το βαζει κατω,να πεισμωνει,να ψαχνει να ερευνει,να δει τι φταιει και πως θα γινει καλυτερος!.και οταν το πετυχενει αυτο να αισθανεται την περηφανια και ολο το μεγαλειο αυτης της νικης μεσα του..αυτο πιστευω οτι χρειαζομαστε.
εχω την διαθεση , εχω ενα ικανοποιητικο φασμα γνωσεων , αλλα δεν φτανουν μονο αυτα,οπως και εγω οπως και πολλα παιδια θα χρειαστουμε και εσας! τους εμπειρους που εχουν φαει με το κουταλι τετοια παιχνιδια , τους ''εργατες'' που θα δουλεψουν για το τομεα του scoyting ,τα παιδια που θα ασχοληθουν με τις δημοσιες σχεσεις για την εθνικη μας συνεπως με τους manager των παικτων μας.
Για αρχη,αυτα ειναι αρκετα.Ευχαριστω για τον χρονο σας.