BuzzerBeater Forums

Yardım – Türkçe > Kafamdaki bazı sorular.

Kafamdaki bazı sorular.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
223477.1
Date: 8/12/2012 9:57:19 AM
Overall Posts Rated:
99
Öncelikle herkese iyi pazarlar benim bir kaç sorum olacaktı. Birincisi sezon araları ne kadar sürüyor. Yani bir sezon bittikten sonra diğerinin başlaması ne kadar zaman alıyor. İkincisi ilk kaç takım bir üst lige yükseliyor kaç takım düşüyor. Bir de ben önümüzdeki sezon hali hazırda ligimdeki arkadaşlarla mı devam edeceğim yoksa 4. seviye başka bir lige mi yerleştireleceğim.Son olarak sezon bittikten sonra yeni sezona kadar herhangi bir gelirimiz olmayacak mı maçlar olmadığı için bu sürede hep eksiye mi düşeceğiz ? Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.

This Post:
00
223477.2 in reply to 223477.1
Date: 8/12/2012 11:16:16 AM
Overall Posts Rated:
121121
sezon bittikten sonra draftlar yapılır, ilk salı günü boş geçer. daha sonraki perşembe günü hazırlık maçları yapılır, cumartesi de yeni sezon başlar.
liglerini şampiyon bitiren takımlar bir üst lige yükselir.her konferansın sonuncusu ligden düşer. play out maçlarını kaybeden takımlar da ligden düşerler. yani gelecek sezon senin liginde SonicStage Sonics, efeatesteam, Galatasaray56 ve GELİŞİM COLLEGE olmayacaklar. sen olduğun ligde kalacaksın. yeni sezon cumartesi başlayacak yani o hafta tek lig maçı var, o maçı içerde oynarsan salon geliri elde edebilirsin.
son olarak sorularını sorular başlığında sorarsan daha iyi olur, yeni başlık açmana gerek yok:)