BuzzerBeater Forums

BB România > intrebare antrnament

intrebare antrnament

Set priority
Show messages by
This Post:
00
220840.1
Date: 6/26/2012 3:23:12 PM
star4ever
RBBA
Overall Posts Rated:
44
Salut
Mi-am facut si eu echipa de curand si am niste intrebari legate de antrenament.
In manual spune asa: "...so you can have the coach choose to train one or two key players per week, who will then show a rapid improvement, or to train three or more positions with reduced effectiveness".
Ce nu inteleg eu din afirmatia respectiva e urmatorul lucru: daca am 3 PG in echipa si fiecare joaca starter in unu din cele 3 meciuri din saptamana asta inseamna ca antrenamentul nu e efectiv(manualul spune sa am 1 sau 2 jucatori antrenati pe sapt pentru a avea eficienta maxima la antrenament)?Sau este vorba despre 1-2 pozitii si nu 1-2 jucatori?La cum se continua fraza as tinde sa cred a doua varianta(de la 1-2 jucatori trece la 3+ pozitii ceea ce nu prea e logic). Antrenamentul e efectiv daca antrenez mai mult de 2 jucatori intr-o saptamana?
Daca am un jucator listat in roster ca fiind Center si il joc pe alta pozitie va primi antrenament pentru pozitia respectiva(presupunand ca antrenamentul saptamanal e setat pt acea pozitie)?
Merci

This Post:
00
220840.2 in reply to 220840.1
Date: 6/26/2012 3:44:35 PM
Overall Posts Rated:
345345
Salut
Mi-am facut si eu echipa de curand si am niste intrebari legate de antrenament.
In manual spune asa: "...so you can have the coach choose to train one or two key players per week, who will then show a rapid improvement, or to train three or more positions with reduced effectiveness".
Ce nu inteleg eu din afirmatia respectiva e urmatorul lucru: daca am 3 PG in echipa si fiecare joaca starter in unu din cele 3 meciuri din saptamana asta inseamna ca antrenamentul nu e efectiv(manualul spune sa am 1 sau 2 jucatori antrenati pe sapt pentru a avea eficienta maxima la antrenament)?Sau este vorba despre 1-2 pozitii si nu 1-2 jucatori?La cum se continua fraza as tinde sa cred a doua varianta(de la 1-2 jucatori trece la 3+ pozitii ceea ce nu prea e logic). Antrenamentul e efectiv daca antrenez mai mult de 2 jucatori intr-o saptamana?
Daca am un jucator listat in roster ca fiind Center si il joc pe alta pozitie va primi antrenament pentru pozitia respectiva(presupunand ca antrenamentul saptamanal e setat pt acea pozitie)?
Merci

este vorba de tipuri de antrenament. antrenamentul pe o pozitie e mai eficient ca cel pe doua, cel pe doua mai eficient ca cel pe trei, etc.
ce inseamna asta? ai "presiune pentru cj" ceea ce inseamna antrenament cel mai eficient posibil pe o pozitie, daca ai "presiune pentru cj/ar" inseamna antrenament mai putin eficient insa pentru jucatorii care vor juca 48 de minute pe una din pozitiile alea doua in saptamana respectiva.
nu stiu daca am fost clar;) mai intreaba-ma:)

felul in care e listat el acolo e ceva pur orientativ, practic nu are nici o insemnatate decat ca din punct de vedere al motorului de joc, acel jucator e mai bun center. il poti juca pe orice pozitie, poate primi orice tip de antrenament.

This Post:
00
220840.3 in reply to 220840.1
Date: 6/26/2012 3:47:09 PM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Hai ca in timp ce scriam ai primit un raspuns, dar ti-l dau si pe al meu.
In primul rand, bine ai venit!
Treaba sta in felul urmator: tu alegi ce pozitii vrei sa antrenezi saptamana respectiva prin tipul de antrenament alegi cate sa fie la numar. De exemplu, daca dai pressure pentru PG, inseamna ca antrenezi 3 jucatori pe saptamana, pentru ca ai 2 meciuri de campionat si unul de cupa/amical. Deci, joci cate 48 de min fiecare jucator intr-un meci. Poti da pressure pentru PG/SG, si atunci poti antrena si 6 jucatori diferiti, dandu-le 48 de min in parte. Sper ca m-am facut inteles.
In legatura cu intreabarea a doua, legata de center, tu daca il joci pe post de PG si antrenezi pressure, acolo va creste, adica la OD. Nu conteaza pozitia lui, conteaza pe ce pozitie doresti tu sa antrenezi.
Nu stiu daca ai avut ocazia sa citesti acest ghid, dar are cam tot ce-ti trebuie. Dureaza putin pana il parcurgi tot, dar merita: (144856.1)

This Post:
11
220840.4 in reply to 220840.3
Date: 6/26/2012 3:54:34 PM
Overall Posts Rated:
345345
doi din titanii nationalei mici la datorie:D

This Post:
00
220840.5 in reply to 220840.4
Date: 6/26/2012 3:58:48 PM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
:))

This Post:
00
220840.6 in reply to 220840.5
Date: 6/27/2012 5:06:25 AM
Brigada Diverse
II.3
Overall Posts Rated:
7070
Second Team:
All-Starters
Repede cu antrenamentul) sa nu se piarda vreun tanar prin discoteci

This Post:
00
220840.7 in reply to 220840.3
Date: 6/27/2012 11:01:46 AM
star4ever
RBBA
Overall Posts Rated:
44
merci de link, am citit si mi-am lamurit intrebarea. deci daca antrenez 1 pozitie (3 jucatori) eficienta e maxima. cu cat cresc numarul de pozitii antrenate cu atat scade eficienta antrenamentului.
Pt o echipa la inceput cum e mai ok (din perspectiva de dezvoltare a echipei),sa antrenez doar pe o pozitie sau pe mai multe(dar mai lent)?

This Post:
00
220840.8 in reply to 220840.7
Date: 6/27/2012 12:49:57 PM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Aici nu cred ca exista un raspuns corect. Daca antrenezi o pozitie, iti cresc jucatorii rapid si imbunatatesti echipa, dar pe un singur post. Pe doua pozitii, intradevar, e mai slow, dar iti raman 6 jucatori buni, din care 3 poti pastra pentru antrenament in continuare, 3 poti vinde pentru profit. Depinde ce-ti doresti. Posibilitati sunt multe.

This Post:
00
220840.9 in reply to 220840.7
Date: 6/27/2012 2:01:11 PM
Overall Posts Rated:
345345
recomandarea mea este sa nu antrenezi oameni mari deoarece la fiecare final de sezon cresc salariile in functie de ce ai antrenat si poate ai surprize. daca pe o pozitie sau doua depinde de tine. din 4 promovezi repede deci poate nu ar strica o pozitie, dar depinde de tine si ce strategie vei adopta. bafta!

This Post:
00
220840.10 in reply to 220840.7
Date: 6/28/2012 5:12:15 AM
Brigada Diverse
II.3
Overall Posts Rated:
7070
Second Team:
All-Starters
E buna concluzia ta doar ca sa tii minte ca 1 pozitie antreneaza 100% posibil dar 2 pozitii antreneaza undeva la 70-75% daca imi aduc aminte bine.
Din asta poti sa iti dai seama ca eficienta antrenamentului devine subiectiva in functie de nevoile echipei tale.

This Post:
00
220840.11 in reply to 220840.10
Date: 6/28/2012 11:24:05 AM
Overall Posts Rated:
44
antrenamentul pe 2 pozitii nu antreneaza 70-75%, ci mai putin (n-am un numar exact).

@vio_br
antrenand pe 2 pozitii, cu un antrenor de nivel mic, niste oameni care au peste 20 de ani, e o pierdere de timp. vei avea foarte putine cresteri.

pt inceput, e bine sa antrenezi guarzi, pt ca au salarii mai mici, iar in ligile inferioare veniturile sunt mult mai mici. si in plus, PG-ul e baza echipei.
ia-ti un antrenor de nivel 4 si antreneaza pe 1 poz 3 jucatori tineri (18 si 19 ani); am vazut ca ai 2 PG de 18 si un SF de 19. problema e ca ai skill-uri cam mici de incput (in functie de salariu), dar tot poti sa faci ceva cu ei. la inceputul sezonului viitor daca primesti 1 sau 2 jucatori mai buni (potential mai mare, skill-uri mai mari de inceput) ii poti inlocui, scotand la vanzare pe cei care i-ai antrenat pana atunci.
sa antrenezi 3 jucatori pe 1 poz inseamna sa ii joci pe fiecare intr-un meci intreg (48min). adica in pagina de tactici, vei pune acelasi jucator ca starter, backup si rezerva.
poti sa bagi si vre-o 10K/sapt in draft daca iti permiti.
iti mai recomand sa vinzi (sau sa concediezi) jucatori din echipa, pt ca ai prea multi, si pierzi bani aiurea. 11 sau 12 iti sunt de ajuns (daca antrenezi pe 1 poz). scapa de cei batrani (30+ ani) si de cei cu skill-uri mici.

daca vrei sa antrenezi pe 2 pozitii, atunci iti recomand sa iti cumperi niste jucatori tineri (sa ai preferabil 6 jucatori de 18 si 19 ani), altfel pierzi timp si potential antrenament, ceea ce e in detrimentul echipei tale.

cand esti la inceput antrenamentul pe 1 poz e cel mai indicat. deoarece iti vei imbunatati echipa cel mai repede si eficient.
cand ai deja o echipa buna, cu multi jucatori cu salarii mari, dar vrei sa-i mai cresti putin, atunci e recomandat antrenamentul pe 2 pozitii.