BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Polska vs Luksemburg

[NT] Polska vs Luksemburg

Set priority
Show messages by
From: Mario
This Post:
77
211294.1
Date: 2/23/2012 6:41:17 AM
Overall Posts Rated:
605605
Witamy wszystkich na konferencji prasowej przed meczem Luksemburg vs Polska. Dziś naszymi gościem jest trener reprezentacji Luksemburga - Icce ze Słoweni.

mario: Gratulujemy wygranej w wyborach na selekcjonera Luksemburga. Dlaczego akurat Luksemburg?
Icce: To było dobre i ciekawe wyzwanie - tak sobie mówiłem przed wyborami. Mam nadzieję, że uda mi się skonsolidować społeczność Luksemburga do pracy na rzecz BB.

mario: jakie są wasze cele na ten sezon?
Icce: Jak wiadomo jesteśmy małą nacją w świecie BB. Naszym priorytetem na ten sezon to przede wszystkim trening kilku ciekawych graczy. Chcielibyśmy zdobyć również trochę doświadczenia na arenie międzynarodowej. Jednak to wszystko będzie bardzo trudne, gdyż mało ludzi mamy to pracy.

m: Jak sądzisz, które miejsce zajmiecie w grupie.
I: Tu odpowiedź jest prosta. Ostatnie - jest to realna ocena. Każde inne miejsce będzie wielkim sukcesem.

m: Kto jest Twoim faworytem do wygrania Mistrzostw Europy?
I: Jest kilku faworytów. Oczywiście byłbym prze szczęśliwy gdyby Słowenia wygrała, ale... chyba jestem zbyt wielkim optymistą. Polska oczywiście jest w gronie murowanych faworytów.

m: W tym roku na boiskach Polski i Ukrainy rozegrane będą mistrzostwa europy w piłce nożnej. Jak myślisz kto wygra ten turniej?
I: Moimi faworytami są Niemcy, Hiszpanie i Francuzi.

m:A jak oceniasz szanse Polski, wyjdziemy z grupy?
I: hmmm, macie przewagę własnego boiska. A jak wiemy ściany pomagają gospodarzom. Myślę, że awansujecie do II rundy, a później to kto wie.

m: Byłeś kiedyś w Polsce? Znasz może jakiegoś polaka?
I: Odwiedziłem wasz kraj rok temu. Odwiedziłem Kraków i Oświęcim. W obozie oświęcimskim było strasznie, ale warto było zwiedzić. Lubię wasz kraj, bo macie tanie piwo

m: Gdybym chciał pojechać na Słowenię, to co byś mi radził zobaczyć?
I: Na pewno Lublanę. Jest to jedna z najpiękniejszych stolic na świecie. Również polecam zwiedzić Postonjska Cave. Naprawdę warto. Mamy również ciekawe góry i plaże.

m: teraz rozpoczynają się mistrzostwa w lotach. Jak wiemy Słoweńcy lubią daleko latać, jak sądzisz kto będzie mistrzem świata?
I: Teraz już mało oglądam skoki. Mam nadzieję, że wygra Robert Kranjec. Kiedy jeszcze bardziej interesowałem się skokami, to pamiętam, że lubiłem bardzo Adama Małysza. On skacze jeszcze?
m: Nie Adam zamienił narty na cztery kółka, teraz jeździ w Dakarze.

m: A. Kirm gra w Wiśle Kraków. Co sądzisz o nim?
I: Dobry piłkarz. Dużo biega i walczy, jest szybki. Jednak brakuję mu czegoś. Mało podaje kolegom i słabo strzela.

Dziękujemy wszystkim za uwagę.

This Post:
1313
211294.2 in reply to 211294.1
Date: 2/23/2012 6:44:29 AM
Overall Posts Rated:
605605
Jest plan by taką konwencje przed kolejnymi meczami kadry robić. Oczywiście wszystko zależy od dobrej woli selekcjonerów naszych rywali. Teraz mi się udało pogadać z Icce. Ostatnio z Białorusią nie wyszło. Chciałbym się dowiedzieć czy takie coś wam się podoba? Jeżeli tak to plan jest taki, by w wątkach kadry pojawiać się będzie zajawka wywiadu z linkiem do strony yoyo(czy jak ona teraz się aktualnie nazywa ).

Liczba piłeczek da mi odpowiedź czy się podoba.

Chyba że suporterowcz by zrobił ankietę?

From: Astarotte

This Post:
11
211294.3 in reply to 211294.2
Date: 2/23/2012 7:51:27 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
i co pistolet nie pasował w Oskarach? jesteś aktywnym forumowiczem :)

From: toshii

This Post:
11
211294.4 in reply to 211294.2
Date: 2/23/2012 8:24:59 AM
LZS Niemyslowice
IV.8
Overall Posts Rated:
11161116
mnie się ten pomysł podoba :)

This Post:
00
211294.5 in reply to 211294.3
Date: 2/23/2012 8:37:02 AM
Overall Posts Rated:
605605
i co pistolet nie pasował w Oskarach? jesteś aktywnym forumowiczem :)

Czasem... jak mnie leń opuszcza :)

This Post:
00
211294.6 in reply to 211294.4
Date: 2/23/2012 8:37:40 AM
Overall Posts Rated:
605605
mnie się ten pomysł podoba :)

No to na stronkę można wrzucić już ten wywiadzik:)

This Post:
11
211294.8 in reply to 211294.7
Date: 2/23/2012 9:53:40 AM
Overall Posts Rated:
9494
Jak będziesz robił takie wywiady, to ci piłeczkę podam, ale najpierw musisz sam złapać :)