525 online at 10:57:48

BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
From: garge

This Post:
22
208889.3 in reply to 208889.2
Date: 2/7/2012 1:42:01 PM
Overall Posts Rated:
8484
Evo, nakon malo razmišljanja odlučio sam se kandidirati za izbornika naše repke. Vjerujem da me svi znate, a pošto sam vidio da se dosada nitko nije ozbiljnije prijavio, ja sam to napravio. A evo zašto baš ja.
Otkad je Ray postao izbornik mlade repke, postao sam jedan od njegovih suradnika te mu prije svake tekme pomagao svojim savjetima, a vjerujem da ste svi vrlo zadovoljni rezultatima te reprezentacije. Međutim, naši seniori u zadnje vrijeme nisu niti blizu takvim rezultatima. Zašto je to tako? Ja ću vam reći, iako su se izbornik i njegovi suradnici branili da naša reprezentacija nema dovoljno dobre igrače za neki veći rezultat, prava istina je da izbornik nije povukao ili nije imao dovoljno hrabrosti da povuće neke riskante poteze koji se u sljedećim utakmicama mogu pokazati odlučujući. Istina je da trenutačno ne raspolažemo nekim odličnim igračima koji bi svrstali našu repku u top 10 repki svijeta., ali ja sam uvjeren da ova naša reprezentacija vrijedi puno više od 36. mjesta na kojem smo sada. Upravo onu hrabrost koja je nužno potrebna vjerujem da nema nitko osim mene i tu vidim svoju prednost. Isto tako svoj cijeli klub sam podredio jednom hrvatskom HOF-u koji bi u budućnosti možda mogao zaigrati za našu reprezentaciju. Eto to bi u kratkim crtma bilo to, sada je sve na BB igračima Hrvatske.
Sretno svim kandidatima :)

Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: choda
This Post:
66
208889.7 in reply to 208889.3
Date: 2/8/2012 11:52:30 AM
Overall Posts Rated:
155155
Evo za neke ce mozda doci to kao iznenadjenje, ali evo mene opet ;)
Nema tu vise onog zara, onog fanatizma... ali virujem da i ovo sta je ostalo je dovoljno da priustim vecini jos dvi zabavme sezone...

This Post:
33
208889.8 in reply to 208889.7
Date: 2/8/2012 2:41:16 PM
Overall Posts Rated:
10361036
evo ja najviše iznenađujem sebe svojom prijavom.

glavni razlog je prijava choda. ne, nemam osobno ništa mprotiv čovika, al radi njegove narcisoinosti ne bi volija da takav upravlja reprezentacijiom i privatizira je i pljuje po drugima i smije se ako nešto zajebe.
jer to je tako uvik bilo, "ja sam faca, ja mogu falit, vi ste miševi"

ne kažem da znam buzzer bolje od njega ili drugih kandidata, al ka šta sam već napisa, mislim da sam steka nekakvo iskustvo i mogu ić u novi mandat puno spremniji

isto tako mislim da je bitno šta ja stvarno želim uključit šta više ljudi u rad reprezentacije, ove sa sličnim fanatizmom ka šta je moj, rayom i marijohov
mislim da smo na dobrom putu, imamo sve igrače pod kontrolom treninga,zadovoljan sam kako to ide.

ne, ovo nije prijava protiv chode, al stvarno, ako on bude izabran, ja ću mu čestitat i zaželit sve najbolje

This Post:
33
208889.9 in reply to 208889.8
Date: 2/8/2012 10:38:29 PM
Overall Posts Rated:
2020
Bok.Ja sam Atila a zovu me Bič Božji. Hrvat,rođen u Rijeci ,OIB 26684055090. Nemam za koga glasat pa sam se prijavio sam. Choda je zločest ,Starosta nedovoljno hrabar , Prvi Drugi je neozbiljan ,Snažni je preslab a Gargomil Superstars je u 4 ligi i ima čudno ime.Reprezentacija pod mojim vodstvom će bit bolesna.Uvjeren sam u pobjedu i sretno svima.