Takas dediğin zaten öyle yapılır. Yüksek paralar verirsin başka türlü başka oyuncular da devreye girebilir. Ben bir tane 10k'lık adamın 800k'ya gittiğini gördüm sadece şu anda :)Not: Galiba bu konuları forumda tartışmak yasak...
UYARI: Oyuncuya piyasa fiyatlarının çok üstünde teklif vermek BuzzerBeater kurallarına aykırıdır. Hile yakalayan araçlarımız bunu iki hesap arasında para transfer etmeye teşebbüs olarak algılayabilir ve İKİ takımda kapatılabilir.Eee o zaman bu uyarıyı hikayedenmi yapıyorlar demek oluyor ???
UYARI: Oyuncuya piyasa fiyatlarının çok üstünde teklif vermek BuzzerBeater kurallarına aykırıdır. Hile yakalayan araçlarımız bunu iki hesap arasında para transfer etmeye teşebbüs olarak algılayabilir ve İKİ takımda kapatılabilir.
UYARI: Oyuncuya piyasa fiyatlarının çok üstünde teklif vermek BuzzerBeater kurallarına aykırıdır. Hile yakalayan araçlarımız bunu iki hesap arasında para transfer etmeye teşebbüs olarak algılayabilir ve İKİ takımda kapatılabilir.Eee o zaman bu uyarıyı hikayedenmi yapıyorlar demek oluyor ???Ben daha yeni başladığımda bir GM'ye mesaj atmıştım. Takas da ancak iki oyuncu için de yüksek fiyatlar verilebilir demişti. GM'ler büyük ihtimalle bunları göz önünde bulunduruyor olabilirler.