BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > Kako doznavte za BB?

Kako doznavte za BB?

Set priority
Show messages by
This Post:
11
196367.1
Date: 9/13/2011 8:18:11 AM
Overall Posts Rated:
203203
Sekogas me interesiralo kako vie doznavte za BuzzerBeater.

Jas licno vidov reklama na eden drug online menager - Hattrick. Kliknav i kreirav tim, ama ne mu se opuliv mnogu na pocetokot. Po nekolku nedeli, posto i Hattrick stana prilicno dosaden, a verojatno i zatoa sto mi stigna predupreduvanje na mail deka timot ke mi propadne, pocnav da cepkam po menijata, da citam vo priracnikot i da gi listam forumite barajki temi sto me interesiraat. Oficijalno registriran na 3 januari 2008ma i seuste uzivam vo igrava.

Pa, kako doznavte za BB?
Koja e vasata prikazna?

Poll:  Kako doznavte za BuzzerBeater?

Kliknav na reklama
Mi ja preporaca prijatel
Googlav kosarkarski menageri
Drugo

From: Xsago
This Post:
00
196367.2 in reply to 196367.1
Date: 9/13/2011 9:09:24 AM
Overall Posts Rated:
128128
Otsekogas sum sakal menadzeri, i istovremeno kosarkata mi e omlien sport. Pa taka si googlav i si googlav i naletav na BB. Na pocetokot bev aktiven, p potoa i jas ne bev skoro voopsto aktiven vo pocetokot no po nekoe vreme iskreno i jas ne znam kako mnogu se zaraziv i se razbira seuste uzivam vo igrata. Registriran ne znam koga sum megjutoa prviot natprevar sum go odigral na 7 Juli 2009 taka sto den dva prethodno. Znam deka bese na sred sezona 9.

Kako i da e imeto buzzerbeater mi bese poznato i od prethodno iako naletav na nego preku googlanje. So ogled deka sum igral drugi browser igri, pretpostavuvam deka sum go videl mozebi na reklama...

From: Dadimo

This Post:
00
196367.3 in reply to 196367.2
Date: 9/13/2011 12:56:52 PM
Overall Posts Rated:
5555
Kliknav na reklama i za razlika od Bobans i Xsago uste od prviot den ja zasakav igrava a ljubovta seuste trae i mislam deka ke bide vecna :)
Inace obozavam on-line menageri mozete da me sretnete vo 6-7 momentalno. Prvata mi bese TM od kade sto ni dojdoa trix i les ama taa igra ne ja sakam mnogu, ne mi ide, ima premnogu random i izgleda prva ke ja otkazam. Vtor on-line menager mi bese HT i duri posle dojde ona vistinskoto BB. Za razlika od Xsago zborot BuzzerBeater ne mi bese jasen se do pred nekolku meseci. Od pred edna nedela stanav selektor na Makedonija vo edna menagerska kolekcija od poveke sportovi PPM. Jas sum selektor vo fudbal kade sega pocna V sezona, a naskoro se sprema rakometot.Prethodno bese pusten hokejot pa ako nekoj saka da ja proba neka me kontaktira preku poraka tuka, ni trebaat makedonci, uste sme mala zaednica.

This Post:
00
196367.5 in reply to 196367.4
Date: 9/14/2011 2:19:06 PM
Overall Posts Rated:
2020
Cice jas ke te vidime kakov si ako se sretneme u ista liga ahhaha

This Post:
00
196367.6 in reply to 196367.5
Date: 9/16/2011 2:10:01 AM
Overall Posts Rated:
22
ja sum od prvata sezona i mojot prv natprevar bese finale na kupot,13.12.2007.
a preku Hattrick doznav za igrava i odma se navlekov ,ne znam do koga,se pomalku i pomalku vreme imam ama ne se otkazuvam tolku lesno.Definitivno e poln pogodok igrava nema podobra menadzerska igra ,veruvajte imam igraeno baaaaaaaaaaaaeeeeeegggggggggiiiiiii prethodno .Pzdr

То$k@-Crni