שלום לכם ,
אני עומרי, ולפני 2 או 3 עונות אני חושב החלטתי להפסיק להשקיע בקבוצה והזנחתי אותה. דאגתי להמשיך להיכנס לקבוצה בגלל שהיה לי הרבה כסף ובגלל ההיסטוריה של הקבוצה שלי. את הקבוצה פתחתי בעונה 7, כאשר בדרך גידלתי שחקן ששיחק מספר משחקים בנבחרת הצעירה של ישראל עד גיל 21, ובהמשך חימם את הספסל בנבחרת הבוגרת :)
החלטתי שאני רוצה לשקם את הקבוצה שלי. מכיוון שהרבה זמן לא הייתי פה, אני רוצה להימנע מטעויות מפגרות שיעלו לי ביוקר. לכן הייתי שמח לשמוע מה יש לכם להגיד.
לקבוצה שלי היה קרוב ל-3 מיליון כשהחלטתי לבנות את הקבוצה מחדש.
הקבוצה שלי כל כך חלשה, שהחלטתי שאני חייב חיזוק.
קניתי את השחקן הבא -
משכורת שבועית: $99,799
תפקיד נער פוסטר
באזרבטא
ערך כללי: 367300
גובה: 7'5" / 226 cm
פוטנציאל אול-סטאר מתקדם
:כושר משחק מכובד
קליעת ניתור: בינוני קליעה ממרחק: מחריד
הגנה חיצונית: שערוריתי שליטה בכדור: בינוני
חדירה לסל : שערוריתי מסירות: שערוריתי
קליעה מבפנים: נהדר הגנה פנימית: נפלא
כדורים חוזרים: נפלא חסימות: מומחה
סיבולת: ממוצע ↑ זריקות עונשין: בינוני
נסיון: בינוני
את השחקן קניתי במחיר של 612,000.
מה אתם אומרים על העסקה? טובה?
על פי הערכת שווי השחקן נאמר לי הדבר הבא :
הערכת שווי השחקן: היו לאחרונה 42 העברות של סנטרים בגיל 27-28 עם נפלא בתכונה בולטת ועם פוטנציאל כל כמו של השחקן הנוכחי, השחקן הנוכחי כניראה יותר טוב מכל 42 העברות של השחקנים שדיי דומים לו. המעטים שדמו במיוחד נמכרו במחיר שנע בין $750,000 ל $1,450,000
ההערכות נחשבות למדוייקות? כי על פי מה שאני מבין העסקה שעשיתי ממש טובה.
עכשיו לגבי ההמשך. נשאר לי 2.3 מיליון. המחשבה שלי היא לקנות עוד 2 שחקנים ברמה דומה לשחקן שקניתי מקודם. לחפש מציאה ולקנות כל אחד מהשחקנים במחירים של עד כמיליון דולר. שאחד מהם יהיה שוטינג, והשני רכז או סמול.
ככה שאני אשחק עם הרכב של 3 שחקנים מעולים, במיוחד ביחס לליגה שלי, ועם שני שחקנים חלשים (כאלה שיש לי עכשיו בקבוצה שלי) או שאם יישאר כסף פנוי, לקנות 2 שחקנים סבירים לעמדות האחרות.
מה אתם אומרים? יש לכם הצעות?
* מצטער אם זה לא המקום לפרסם את הנושא.
מקווה להתחיל עם הקבוצה שלי דרך חדשה ואולי להגיע איתה רחוק :)
כל טיפ יתקבל בברכה.
תודה על העזרה!
Last edited by Omri266 at 8/1/2011 4:44:40 PM