346 online at 21:53:22

BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > PREDSTAVLJANJE KANDIDATA

PREDSTAVLJANJE KANDIDATA (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: treant
This Post:
22
191321.2 in reply to 191321.1
Date: 7/26/2011 8:41:26 AM
Overall Posts Rated:
782782
Evo ja ću probiti led pa ću napisati par riječi. Obzirom da je Styx napravio dobar posao što zorno pokazuje i postotak popularnosti, a budući da se nema namjeru ponovo kandidirati (nadam se da će to i javno potvrditi) odlučio sam objaviti svoju kandidaturu za izbornika.

Mislim da je nepotretbno da sad tu radim svoj CV od kada igram BB, sve se to može vidjeti, tako da ću preskočiti taj dio.

Ono što mogu obećat je, da ću svoje dosadašnje iskustvo iskoristiti maksimalno, uzimati u obzir vaša mišljenja napisana na forumu ili pm-u, biti na chatu i pratit maksimalno sve tekme uživo tako da ćete imati priliku i za live okršaje :)
naravno i napisati ću "pokoju" rečenicu na nacionalnom forumu repke :)

Reprezentacija ima odličan temelj i sada tu nema neke velike filozofije, veliki broj reprezentacija je izjednačen i odlučuju nijanse iliti finese. Sigurno ću tlačit sve vlasnike reprezentativaca (tu ubrajam i sebe, i nadam se da će tom Žakuli skočit više taj JS i IS kao i Težaku ID) za maksimalan trening, a vjerojatno ću i inzistirati na treningu forme (naravno ne svima) ako i kada to bude potrebno.

Nema se tu više ništa puno za nadodat, pitajte što vas zanima...

i naravno glasajte, ako baš ne znate za koga, onda možete i za mene :)

pozz svima

This Post:
22
191321.3 in reply to 191321.2
Date: 7/26/2011 1:29:08 PM
Overall Posts Rated:
10361036
pozdrav, evo i mene. iako sam reka da se neću prijavljivat ako bude neki dobar kandidat kojeg bi i ja volija vidit na izborničkom mistu (a treant je to svakako) evo me ipak tu

neman se ni ja šta previše predstavljat, nekih velikih uspjeha s klubom nemam, uglavnom radi toga sam prekasno počea ozbiljnije vodit klub, a drugi razlog je Grbeš.. svi znaju da nije baš najlakše imat trenirca za reprezentaciju, a da se ujedno čine najbolje stvari za klub (pogotovo dok su igrači mlađi). al to je sad najmanje bitno

najbitnije je da nam je reprezentacija već posložena i da ko god dođe na misto izbornika ne može izumit nikakvu toplu vodu. već imamo kostur, i neke igrači koji nadolaze. ja jedino mislim da su neki igrači odslužili svoje (bar šta se tiče petorke), mislim najprije na topića i fatura.. i da tu ima igrača koji moraju igrat isprid njih (mazija, grbeš, verbić)

ja mogu reć da ako budem izabran da ću bit jako aktivan i na forumima i na chatu.. i da ću dat sve od sebe da mi se ne događaju neki kiksevi koji su se događali prijašnjim izbornicima (neću imenovat)

dakle, vi koji niste prvoligaši glasajte za mene znamo da će svi iz 1lige bit za treanta, pa eto da bar i ja skupim koji glas da bude zanimljivije!

This Post:
22
191321.4 in reply to 191321.3
Date: 7/27/2011 8:16:33 AM
Overall Posts Rated:
8484
Evo, ovo je drugi put da se kandidiram za izbornika hrvatske repke, prošli put sam skupio 15 glasova pa da vidim koliko mogu sada skupiti. A sada evo moje debate.
Mislim da bih bio sjajan izbornik ove repke jer sam vrlo aktivan na chatovima i na forumu. Nemam prevelike uspjehe sa klubom ali po meni to nije bitno jer vođenje reprezentacije je sasvim nešto drugo. Već duže vrijeme pomažem izbornicima
te sam redovito pratio tekme reprezentacije i veoma sam upučen u njezino stanje. Po meni je ova repka već dosta dobro sastavljena i sada joj samo treba čovjek koji će to sve lijepo ušminkati i ostvariti konačno jedan dobar rezultat. Po meni taj izbornik treba imat muda, ispričavam se što se tako moram izraziti ali po meni je to ono najbitnije, jer presigurno igramo svake godine i to nam se redovito događa da zbog toga nakraju i ne ostvarimo neki veći rezultat. Ja bih bio spreman odigrati laganicu kada se protivnik najmanje nada pa makar doživio debakl i izgubio od neke prosječne repke ali vjerujem da se jedino tako može stići do nekog bolje rezultata. Kada bih postao izbornik svi igrači u državi bi postali ravnopravni bez obzira bili prva ili četvrta liga. Stvorio bih jedan zajednički tim te bi zajedno postali jedna repka koje će se svi bojati :)
Taj tim bi se sastojao od jako puno stručnih ljudi koji vole ovu igru te bi se svaki protivnik detaljno skautirao, nešto slično onome što rade talijani.

Neka najbolji pobjedi :)

Last edited by garge at 7/27/2011 8:18:23 AM