pozdrav, evo i mene. iako sam reka da se neću prijavljivat ako bude neki dobar kandidat kojeg bi i ja volija vidit na izborničkom mistu (a treant je to svakako) evo me ipak tu
neman se ni ja šta previše predstavljat, nekih velikih uspjeha s klubom nemam, uglavnom radi toga sam prekasno počea ozbiljnije vodit klub, a drugi razlog je Grbeš.. svi znaju da nije baš najlakše imat trenirca za reprezentaciju, a da se ujedno čine najbolje stvari za klub (pogotovo dok su igrači mlađi). al to je sad najmanje bitno
najbitnije je da nam je reprezentacija već posložena i da ko god dođe na misto izbornika ne može izumit nikakvu toplu vodu. već imamo kostur, i neke igrači koji nadolaze. ja jedino mislim da su neki igrači odslužili svoje (bar šta se tiče petorke), mislim najprije na topića i fatura.. i da tu ima igrača koji moraju igrat isprid njih (mazija, grbeš, verbić)
ja mogu reć da ako budem izabran da ću bit jako aktivan i na forumima i na chatu.. i da ću dat sve od sebe da mi se ne događaju neki kiksevi koji su se događali prijašnjim izbornicima (neću imenovat)

dakle, vi koji niste prvoligaši glasajte za mene

znamo da će svi iz 1lige bit za treanta, pa eto da bar i ja skupim koji glas da bude zanimljivije!