BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
1010
191309.2 in reply to 191309.1
Date: 7/26/2011 10:26:36 AM
Overall Posts Rated:
9090
Sveiki,
aš Kazlėkas, jei mane žinote, tai tikriausiai iš blevyzgų forumuose, o jei nežinote, reiškia per ilgai būdavau užbanintas. BB žaidžiu nuo 3 sezono, turiu daug patirties bla bla bla ir visa kita (galėjau copy-paste, bet tingėjau ieškot).
Kaip ir kiekvieną sezoną, taip ir šiemet, bandysiu įsigyti jūsų balsus siūlydamas už juos mainais kažką naudingo jums. Išlieka tokia idėja iš praėjusių rinkimų: kiekvienas, kuris už mane prabalsuos, turės galimybę išvysti savo žaidėją rinktinėje ir taip padidins ne tik savo komandos parduotų prekių pelną, bet ir pačio žaidėjo piniginę vertę. Kadangi balsavusių bus pakankamai daug, todėl žaidėjai rinktinėje keisis kas kažkokį laiko tarpą. Pirmenybė žemesnių lygų komandų savininkams. Taip pat kiekvienam balsavusiam suorganizuosiu pasimatymą su Jadze (kam nepatiks Jadzė, galėsiu duot Kirko nr.)
Ačių už balsus ir linksmų artėjančių Velykų, neprisivalgykit per daug blynų, nes Kalėdų senelis neatneš dovanų ;)
P.S. Vienam balsavusiam burtų keliu atiteks naujutėlis žvilgantis Ferrari automobilio lipdukas. Galėsit užsiklijuot ant šaldytuvo ar kur nors ant kaktos.
P.P.S. Su rinktine pergalę iškovosim nebent prieš norvegus, nes tik ten populiacija mažėja po 93 per dieną.
Edit: Tiems, kas nesuprato, kad aš rimtai: balsuoji už mane - paimu tavo žaidėją į rinktinę.

Last edited by Kazlėkas (Lietuva U-21 Coach) at 7/26/2011 2:20:46 PM

This Post:
00
191309.3 in reply to 191309.2
Date: 7/26/2011 11:16:56 AM
Overall Posts Rated:
217217
Sveiki,

Grįžau į BB po nepilno sezono pertraukos, su daug entuziazmo, kurį noriu naudingai panaudoti.
Nenoriu čia kurti pasakų ir anekdotų, tai aš trumpai.
Siūlau savo, kaip bb veterano, patirtį ir žinias. Dviračio čia niekas neišras. Galiu pažadėti rūpinimąsi rinktinės žaidėjais, tiek treniruotėm, tiek formom, kiek tai bus įmanoma. Ir žinoma, logiškus sprendimus rungtynių klausimais.

Ačiū nors ir už trumpą, bet visgi dėmesį.

Pagarbiai, Scorpionas.

From: Rycka
This Post:
33
191309.4 in reply to 191309.3
Date: 7/26/2011 12:11:48 PM
Overall Posts Rated:
272272
Sveiki,
Kaip ir žadėjau – kandidatuoju i NT trenerius.

Prie NT vairo būčiau nenaujokas. Esu dalyvavęs galima sakyt savaitinėse diskusijose apie NT kartu su YoMaYo ir Wazoo, kol Wazoo buvo NT treneriu. Taip pat šiek tiek prisidėjau ir prie U-21 veiklos praeitą sezoną.

Apie NT jau daug buvo ginčų ir kalbų, vieni stebisi kaip su tokiom algom nieko nelaimima, kiti žaidėjus vadina krūmais ar medžiais. Bet visa tai tik kalbos. Aš esu jūsų vadinamų „multiskilų“ šalininkas. Tokiais žaidėjais remiuos beveik nuo pat pradžių kai pradėjau žaist šį žaidimą. Retas žaidėjas buvęs mano komandoje turėjo daugiau nei du juodus ar mėlynus skilus. Taip pat, niekada nemėgau sukeltų metimų ar išorinių. Visada atsižvelgiu į visus žaidėjo įgūdžius ir vertinu pagal tai kiek tas žaidėjas sugeba, o ne kokio dydžio jo alga ar įgūdžiai. Aš visada siekiau turėt subalansuotą komandą, kuri gali tada kai reikia žaisti bet kuria taktika. Komandos rezultatus galit pamatyt istorijoje.

Ką veikčiau būdamas NT treneriu? Tą patį ką ir visi prieš tai buvę treneriai. Žinau, kad tiek Wazoo tiek YoMaYo, stengės surast jaunesnius Lietuvos žaidėjus ir auginti juos labiau universalesnius. Šita veikla bus būtinai pratęsta, kadangi tai yra viena svarbiausių trenerio pareigų.

Kokie tikslai šiam ir sekančiam sezonui? Pasiekti tiek, kad mane išrinktų antrai kadencijai. Žadu būt NT treneriu ilgam. Koks tas pasiekimas turi būti – nežinau, nesu stebukladarys, kuris suplojęs rankom iškovos auksą. Tačiau turiu idėjų, kaip suaktyvinti domėjimąsi NT pasiekimais, rezultatais, turnyrų eiga. Pabuvęs U-21 pagalbininku, pastėbejau, kad mes nelabai noriai treniruojam lietuvius. Būtent didesnis susidomėjimas rinktine, mano manymu tą pakeistų. Tai galbūt padėtų sugrąžint į Lietuvos lygas geriausius ir perspektyviausius Lietuvos žaidėjus, palaikyt jiems formas, juos treniruot.

Pagarbiai, Rycka

This Post:
33
191309.5 in reply to 191309.4
Date: 7/26/2011 1:01:42 PM
Overall Posts Rated:
150150
Sveiki.
MJonikas- kandidatas i NT trenerius. Stai jo kanditacinė kalba:
Kagi, po labai ilgu ikalbinejimu as ryzausi sudalyvauti rinkimuose. Manau Lietuvai reikia tikro managerio, o ne tinginio arba forumo karaliaus kuris nieko nemoketu tik kalbet ( U-21 atvejis). Taigi visu pirma taktika. Apie ja daug kalbet neketinu nes kitaisu snipai issivers per google verteja ( jei jie to nedarytu tai tokios, ganetinai nedaug aktyviu manageriu turincios valstybes NT nebutu viena geriausiu pasaulyje). Na kinai turbut yra draugiski ir tenai netruksta pasiaukojusiu del NT zaideju laikymo ir treniravimo, bet visdelto juk su vien tik ''made in China'' zaidejais netriumfuosi. Dar reikia ir suzinot varzovu taktikas.Tegu ziuri sau savo darzo arba lieje prakaita nagrinedami musu sudeti. Todel pasakysiu tik tiek, kad rinksiu zaidejus labiau pagal ginyba kaip darau savo komandoje. Kitu suptilybiu del kinu arba bahamieciu snipu neatskleisiu.
Jei norite isgelbeti musu rinktine nuo tragisku sezonu ir pamatyti kaip mes nugalim ne tik islandus ar norvegus, bet ir rinktines turincias panasius reitingus ir panasius zaidejus kaip mes balsuokite uz mane. Balsuokite uz mane ir pamatysite kaip lenkus malsime i miltus taip pat lengvai kaip kiekviena rudeni grudai malami malunininko Brawn'o malune. Italu manageris prasys pasigailejimo taciau as jam atsakysiu: ''ne'' ir jis is baimes ziuredamas rungtynes sedes prie pc slapias kaip vista pereksle.
Negalvokite, kad laimejes rinkimus komanda valdysiu vienas. Kiekvienas turesite savo balsa ir kiekvieno nuomone bus isklausyta. Nebebus tos pigios improvizacijos kokia mateme iki siol, viskas bus gerai suplanuota ir nuspresta kartu. As tikiu, kad Lietuvos NT gali daug! O jus ar tikite? Balsuokite uz mane ir zinokite, kad man nera svarbu zutbut tapti NT manageriu. Net jei ir nebus sansu juo tapti vistiek ziuresiu kiek surinkau balsu. Atminkite, kiekvienas jusu balsas man yra didelis laimejimas, nes as zinosiu, kad tiek kiek surinkau balsu, tiek zmoniu mane palaiko ir manim tiki. O Lietuvai bus tikrai geriau jei laimesiu as.
Taigi as, MJonikas, visada jusu ir Lietuvos paslaugoms. Balsuokite uz mane. Aciu.
P.S. Kodel man vadovaujant komanda zais geriau? Del vienos priezasties. As turiu daugiau laiko. Visu pirma tai jus zinote, kad as einu i mokykla, o ne i darba ir turiu daugiau laisvo laiko nei tie asai. Antra tai ''elito klubo '' nariai turi kur kas daugiau darbo su savo komandom nei as. Jei laimesiu rinkimus, pazadu 18 sezone nebandyt laimet savo lygos. Tai reiskia, kad turesiu dar 2 sezonus panasius i si. Manau net pries sezona galeciau nusistatyt taktikas visoms lygos rungtynems ir tik sekt ar mano zaidejai traumu negauna. Sudetis mano visad ta pati. Zaideju netreniruoju taigi treniruociu priziuret irgi nereikia. Gal ir ismanau ne taip kaip tie ''asai'', bet kogero kokius 98% demesio buzzeryje galesiu skirti rinktinei, o ne savo komandai. ''Elito klubo'' nariai is pirmu dvieju lygu manau to sau leist negaletu. Taigi dar karta prasau balsuot uz mane. Tikrai nepasigailesit.
PAGARBIAI MJonikas

Message deleted
Message deleted
From: LuKyzZz
This Post:
00
191309.8 in reply to 191309.1
Date: 7/26/2011 3:57:39 PM
Overall Posts Rated:
3939
Kandidatuoju.

Message deleted