BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191295.2 in reply to 191295.1
Date: 7/26/2011 5:10:28 AM
Overall Posts Rated:
11
זה המקום להתדין . כל אחד יכול לרשום פה כמה פעמים שהוא רוצה, אבל הישמרו מתקיפות אישיות .אתה יכול למצוא את החוקים המלאים לבחירות ב (191293.1) ואת דיון הבחירות לנבחרת ב (191294.1) האחראיים הולכים להיות נוקשים בזמן הבחירות בגלל שראינו במשחקי רשת אחרים שדברים יכולים לצאת קצת משליטה.

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
191295.3 in reply to 191295.2
Date: 7/26/2011 6:15:09 AM
Overall Posts Rated:
1111
אני אשאל את ניסן רק כדי להיות בטוח:
ניסן כשנבחרתה בקדנציה השנייה בצעירה הייתה די לא פעיל מה שאפשר להגיד פגע בנבחרת עכשו אם תבחר זה לא הולך לקרות,נכון?

Message deleted
From: LA-Nir

This Post:
00
191295.5 in reply to 191295.4
Date: 7/26/2011 7:21:31 AM
Overall Posts Rated:
343343
רון זכותו של כל אדם לרוץ כמה פעמים שהוא רוצה אני ממש לא רוצה שהבחירות האלה יהפכו למכוערות והתקפות אישיות

את הדעה שלי לגבי קדנציות רבות כולם יודעים אבל אין פה מגיע לא מגיע מי שהקהילה תבחר בו יעשה את המקסימום לטובת הנבחרת

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: ron1243

This Post:
00
191295.6 in reply to 191295.5
Date: 7/26/2011 7:27:28 AM
Overall Posts Rated:
100100
אני יודע שזכותו לרוץ הרבה פעמים, וזאת גם הדעה שלי.
הבעיה שלי זה שהוא מאז ומתמיד היה נגד אימון הנבחרת כמה פעמים. אני רק רוצה לדעת למה.
היום הוא אומר שהוא לא ירוץ, ורץ, מחר הוא יגיד שהוא יהיה פעיל בנבחרת ולא יהיה (כמו בקדנציה השניה שלו בצעירה). אני רק רוצה לטובת הנבחרת, אם אני יקבל תשובה טובה, יכול להיות שאני יחשוב שגם ניסן יכול להתאים לאמן את הנבחרת ולהיות שם מאמן טוב.

This Post:
00
191295.7 in reply to 191295.3
Date: 7/26/2011 7:29:09 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני לא הולך להיות כזה עדין. הקדנציה השנייה שלך, ניסן, הייתה לא טובה בעליל. העובדה שלא העפלנו לשום דבר היא יחסית בקטנה לעומת זאת שלא היית פעיל בכלל לקראת סופה. אני זוכר שלא חזרת אליי במספר פעמים ועומר מעשית לקח על עצמו את קידום השחקנים הצעירים. אפשר לראות את ההצלחה של הנבחרת של יהודה כתוצאה ישירה של ההשקעה של עומר בשנים הקודמות ואפשר לראות שהקדנצייה השנייה שלך לא הצליחה וכך גם הקדנציה של עומר אולי כתוצאה מבניה לא נכונה בעונות שלפני

אני אישית חושב שההישגים יהיו די דומים לא משנה איזה מאמן מצוין יעבוד עם הנבחרת, מה שכן חשוב זה הבנייה לעתיד וזה אומר להיות בקשר יומיומי עם מאמנים של שחקנים שיובילו בעונות שלאחר מכן. בנוסף צריך להיות בקשר עם מאמן הנבחרת הצעירה וזה צריך להיות קשר חזק מאוד. דבר נוסף שלדעתי חשוב מאוד זה לרענן את מאמני הנבחרות ולתת למאמנים חדשים להתנסות כי זה רק מחזק את הקהילה שלנו.

לכן יש לי שתי שאלות:

1. האם הקשר שלך עם יהודה הוא כזה שיועיל לנבחרות? בפורום רואים חילוקי דעות ביניכם ואני לא יודע באמת אם יהיה ביניכם קשר טוב.
2. אתה לא חושב שצריך לרענן את אימוני הנבחרות ולתת לשחקנים עולים בקהילה לאמן כמו שהיה עם ערן המלך בבר בבוגרת ועומר בנבחרת הצעירה?

This Post:
00
191295.8 in reply to 191295.6
Date: 7/26/2011 7:34:10 AM
Overall Posts Rated:
4343
רון, אני קורא את הפורומים בדיוק כמוך וניסן מעולם לא רשם שלא יתמודד לעולם על אימון הנבחרת שוב.
גם אני לא מצהיר את ההצהרה ומאוד ייתכן שבעתיד אני אחליט לרוץ לקדנציה נוספת.
אבל מה זה קשור לבחירות?

ניסן רוצה לאמן את הבוגרת, מודע טוב מאוד לכמות הזמן שזה דורש כי הוא עשה את זה בעבר, וכל מה שמשנה זה האם אתה חושב שהוא יעשה את זה מספיק טוב כדי לקבל את הקול שלך.
אני מכיר את ניסן מצויין, וממש אין לו בעיה של אמינות. אז ההאשמה הזו חסרת בסיס וגם מוציאה את הדיון לרמה של פיזור רעל במקום הכירות של הנבחרת.
ההודעה הראשונה שלך נראית יותר כמו הוצאת דיבה מאשר שאלה

יש שני מועמדים מצויינים, וכדי לבחור בינהם כדאי שהשאלות יותר יופנו לגבי גישתם למשחק.
תבחר את מי שהגישה שלו הכי קרובה לשלך.

בואו נחזור לדיון על כדורסל!

From: Ehud

This Post:
00
191295.9 in reply to 191295.8
Date: 7/26/2011 7:40:32 AM
Overall Posts Rated:
274274
בואו נחזור לדיון על כדורסל!

היה פה דיון על כדורסל מתישהו ???

בהחלט אני מסכים עם ערן, גם דיונים אפשר לעשות ברוח טובה ויהיה מאוד מרענן לראות פעם אחת במשחק הזה דיונים שכוללים פרגון, חילוקי דעות ודיונים עם דעות שונות ורוח טובה

אבל אני יכול לקום מהחלום שלי, בהרבה יותר כיף וקל לתקוף ולהטיל רפש...

אז מהנקודה שלי אני יכול להגיד שאני שמח לראות ששתי מאמנים מהשורה הראשונה שיש לנו בארץ (לדעתי לפחות) רצים על התפקיד.

כשתהיה לי שאלה אמיתית אני ארשום אותה פה.

מה שכן, מישהו ממכם חושב שהוא יכול להוסיף גביע נוסף לארון??

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
191295.10 in reply to 191295.8
Date: 7/26/2011 7:42:11 AM
Overall Posts Rated:
11
Lets get back to this debate. If we want we can go back and look at the mistakes any NT or U21 manager made and go on about it. I made a few in my two years and i know for fact that other managers have made some as well. This is a debate for the next NT coach and not what has happened.

With that being said we have two very good managers running and the NT team will be in good hands no matter which one wins. That is the most important fact here

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
191295.11 in reply to 191295.4
Date: 7/26/2011 7:44:44 AM
Overall Posts Rated:
114114
רון- אתה מוזמן לערוך חיפוש בפורומים או לבקש ממישהו עם תומך שיכול לעשות את זה בקלות דרך מילות חיפוש, לראות מה אמרתי ואז למחוק את ההודעה שלך אם אתה באמת רוצה להיות ישר והוגן.
שום דבר ממה שאמרת מעולם לא היה.

כשהחלפתי את יהודה אחרי ההרחקה שלו אמרתי שרק אם אגיע לחצי גמר לפחות אלך לבחירות לקדנציה מלאה- ואז גם זכינו באליפות אירופה וגם הגענו לגמר אליפות העולם ונבחרתי בכמות המצביעים הגדולה ביותר לפחות עד אז.
אני מילאתי קדנציה וחצי בנבחרת הצעירה לפני חמש עונותצ ומעולם לא הייתי מאמן בבוגרת- יהודה לעומת זאת היה ב6 קדנציות שונות ואימן את שתי הנבחרות- יחי ההבדל הקטן.
מה שאמרתי ליהודה ותקרא את זה- זה שאני מעדיף מישהו שלא יצא לו עדיין לאמן את הצעירה אבל לא אמרתי לרגע שהוא לא יכול להתמודד-אלא להיפך ואמרתי שלדעתי צריך תקופת צינון מסוימת אתה מוזמן לשאול אותו-ואתה מוזמן
לקרוא בדיוק מה אמרתי.

מעולם לא הייתי מאמן הבוגרת, אני חושב שאוכל לעשות רק טוב לנבחרת ואני מניח שעל זה לפחות גם אתה תסכים איתי,למה שלא אנסה להתמודד?

לא אמרתי שמגיע לי יותר מניר או שלניר מגיע יותר ממני-אז למה השאלה המוזרה הזו.נרשמתי לפניו והרגע גיליתי שהוא מתמודד... ניר סה"כ מאמן טוב ואני מפרגן לו.

אני מציע את עצמי לבחירה- הוכחתי שאני יכול לעשות עבודה טובה גם בנבחרת הצעירה וגם בקבוצה. אני רוצה לנסות לעשות את זה גם עם הבוגרת . מי שרוצה יכול לבחור בי

לגבי השאלה של הזמן- יש לי זמן לעשות את זה, לא תהיה שום בעיה.

לארבל- תבדוק עם עומר את הדברים שאתה אומר לפני שאתה מדבר בשמו
אין שום חילוקי דעות ביני לבין יהודה - תשאל אותו ואל תדבר בשמו- אנחנו מתכתבים כל שבוע על שחקן מתאמן שלי, ואפילו ייעצתי לו במספר משחקים העונה דרך המייל הפרטי על טקטיקות והרכבים.
גם לך אני אגיד-אתם מוזמנים להסתכל הבהיסטוריה של הבחירות לנבחרת הבוגרת - מעולם לא התמודדתי אפילו וכמובן שמעולם לא אימנתי את הקבוצה הבוגרת- רדו מהקטע הזה כי מישהו הטעה אתכם

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...