BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Üldvormi treening - ARUSAAMATU!

Üldvormi treening - ARUSAAMATU! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
189676.1
Date: 7/15/2011 5:23:59 AM
SALME
III.6
Overall Posts Rated:
5151
Second Team:
SALME II

Ma ei saa aru, kas mina saan valesti aru või on reeglites viga.

Reeglid ütlevad, et kui treenid Üldvormi saavad kõik mehed trenni, olenemata sellest kas nad osalesid treeningus või ei. Et on play offi nädal, siis tahtsin et kogu teamil oleks vorm EESKUJULIK. 10st 7l mehel see juba niigi oli eeskujulik, seega lootsin nende vormi hoida ja ka teised väga hea pealt eeskujulikus tuunida. Nädalas oli 3 mängu - 1 liigamäng, 1 play off ja 1 sõprusmäng. Vigastuste vältimiseks keskendusin ainult play offile ja sõprusmängu tühistasin ning viimase liigamängu mängisin 3 varumehega. Tänaseid treeningutulemusi vaadates kukkus karp lahti - kõigil oli vorm palli võrra kukkunud. Eeskujuliku vormiga meestel nüüd väga hea ja väga hea vormiga meestel hea.

Kas ma olen ise loll või on süsteem vigane. On kellelgi ideid?

G.

This Post:
11
189676.2 in reply to 189676.1
Date: 7/15/2011 5:30:07 AM
Overall Posts Rated:
10991099

Ma ei saa aru, kas mina saan valesti aru või on reeglites viga.

Reeglid ütlevad, et kui treenid Üldvormi saavad kõik mehed trenni, olenemata sellest kas nad osalesid treeningus või ei. Et on play offi nädal, siis tahtsin et kogu teamil oleks vorm EESKUJULIK. 10st 7l mehel see juba niigi oli eeskujulik, seega lootsin nende vormi hoida ja ka teised väga hea pealt eeskujulikus tuunida. Nädalas oli 3 mängu - 1 liigamäng, 1 play off ja 1 sõprusmäng. Vigastuste vältimiseks keskendusin ainult play offile ja sõprusmängu tühistasin ning viimase liigamängu mängisin 3 varumehega. Tänaseid treeningutulemusi vaadates kukkus karp lahti - kõigil oli vorm palli võrra kukkunud. Eeskujuliku vormiga meestel nüüd väga hea ja väga hea vormiga meestel hea.

Kas ma olen ise loll või on süsteem vigane. On kellelgi ideid?

G.

Põhjus proosaline.
Reeglites viga ei ole. Viga on sinu manageerimises. Andsid meestele nädalas liiga vähe mänguaega. Enamik mängijaid ei saanud 48 minutit täis. Kui sa üldvormi trenni ei teinuks, langenuks mängijate vormid eeskujulikult hea peale. Üldvorm kergitas need hea pealt väga hea peale.

This Post:
00
189676.3 in reply to 189676.2
Date: 7/15/2011 5:34:44 AM
SALME
III.6
Overall Posts Rated:
5151
Second Team:
SALME II
minu meelest on siiski reeglites loogikaviga - kui öeldakse, et mehed saavad üldvormi trenni olenemata sellest kas nad said mänguaega või ei. sellele mu arusaam tugines.

This Post:
00
189676.4 in reply to 189676.3
Date: 7/15/2011 5:35:52 AM
SALME
III.6
Overall Posts Rated:
5151
Second Team:
SALME II
nii et yhesõnaga sa ytled, et kui mu mehed oleksid näiteks "hea" peal ja kõik saaksid 48 minutit mängu ja lisaks veelö üldvormi trenni, siis oleksid nad EESKUJULIKUD?

This Post:
00
189676.5 in reply to 189676.3
Date: 7/15/2011 7:45:40 AM
Overall Posts Rated:
13361336
Nad saavadki trenni olenemata mänguajast, kuid tavapärasesse vahemikku tuleb mänguminutid ikkagi tüürida. üldvormi trenn annab väikese lisatõuke ning aitab nõmeda randomiga võïdelda.

This Post:
00
189676.6 in reply to 189676.1
Date: 7/18/2011 3:56:01 PM
Overall Posts Rated:
3838
Ma olen ise kasutanud MV treeningut vaid siis, kui mul nt põhimeestel on minutid lõhki läinud seoses karika tugeva vastasega ja liigas ka samal ajal korralikud pähklid (vahemikus 80-95min vms). Vähemalt mul toimis vormitrenn siis nii, et ei lasknud nende vormil kukkuda. Või siis kui kellegil olid minutid ikka väga lõhki ala 100min, siis kukutas eeskujuliku pealt väga hea peale. See vist polegi nagu mõeldud vormi tõstmiseks vaid pigem hoidmaks vormil langeda..