BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעה לתחרות באזרביטרית

הצעה לתחרות באזרביטרית

Set priority
Show messages by
From: Arbelon
This Post:
00
185310.1
Date: 5/18/2011 7:08:01 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני מציע שלקראת המשחק הראשון של סדרת גמר הפלייאוף של האן.בי.איי ייתנו לנו כמשתמשים את האפשרות לבחור את התכונות של שחקני שתי הקבוצות כפי שנראה לנו, ונגיד שמאה הכי קרובים למה שמתכנני האתר חושבים יקבלו את האפשרות לראות את המשחק שלהם משוחק במנוע הבאזרביטר ומי שתוצאת המשחק שלו תהיה הכי קרובה לזו שתהיה במציאות במשחק הראשון האמיתי יזכה במשהו.

במשך המון זמן אני מנסה לחשוב מה התכונות של לברון ג'יימס, קווין גארנט, שאקיל אוניל, כאלה ואחרים. אני זוכר שראיתי פה לפני כמה זמן שניסו להריץ משחק פה בבאזר במקביל למשחק האמיתי, לא זוכר מה בדיוק היה הסיפור, אם זה היה מכללות או אן.בי.איי.

השאלה היא קודם כל האם בכלל אפשר להקים קבוצות מדומות ולהריץ אותן במנוע. אני מציע שרק למאה הראשונים ירשו כדי שזה לא יהיה אלפי הרצות, חוץ מזה שחייבים שתהיה איזושהי אמת מידה, ושלא סתם בטעות אני אפגע בתוצאת המשחק כשהצבתי סתם נתונים. אני חושב שבשביל להגיש קבוצה כזו צריך לעבור על כל 12 השחקנים בסגל עם כל התכונות, וזה דורש המון השקעה. לדעתי זה יהיה כיף ממש גם בלי שום קשר לפרס. אני אפילו חושב שצריך לעשות את זה בלי להריץ את המשחקים במנוע.

עכשיו כשאני חושב על זה מעניין אם יוכלו גם לצייר את השחקנים מאוד קרוב למציאות עם הציורים המצחיקים כאן בבאזרביטר. הבעיה היא שכמעט כל השחקנים עם שיער ממש קצוץ שזה לא מעניין.

אז מה אתם אומרים? נכון זה רעיון מגניב. אני שולח קישור לת'רד הזה לביבר שיודע לקרוא עברית (נראה לי שצ'ארלס אבל אני אבדוק לפני), וממש מעניין אותי אם דבר כזה יכול לצאת לפועל. אני נרגש!

This Post:
00
185310.2 in reply to 185310.1
Date: 5/18/2011 7:15:12 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
בדקתי וזה מארק, שלחתי לו הודעה מקווה שהוא יקפוץ ויגיד משהו. אם לא, אני אשקול לפרסם את זה באנגלית בפורום הראשי, כרגע ממש לא בא לי לתרגם את כל זה.

This Post:
11
185310.3 in reply to 185310.2
Date: 5/19/2011 5:46:29 AM
Overall Posts Rated:
3434
היה כבר משחקים שהריצו עם שחקנים וקבוצות שלא באמת קיימות, אבל זה לא ממש הצליח משום מה ומהר מאוד הפסיקו עם זה.
אני זוכר שהיה משחק של הליקרס נגד מישהו, ואדג'ו פירסם בפורום הגלובאלי שהתכונות לא היו כאלה גבוהות וקובי לדוגמא קיבל רק איזה 9 ג'אמפ.

This Post:
00
185310.4 in reply to 185310.3
Date: 5/19/2011 2:53:33 PM
Overall Posts Rated:
114114
יאללה זרמתי איתך בשביל הכיף:

הנה אחד שתמיד מעניין:
Kobe Bryant Shooting Guard

שייך לקבוצת: Los Angeles Lakers

משכורת שבועית: $ 320,224
תפקיד שחקן מפתח
ערך כללי: 3,127,000
גובה: 6'6 " / 1,98 cm
פוטנציאל all-time great

קליעת ניתור: אגדי קליעה ממרחק:נפלא
הגנה חיצונית: אגדי שליטה בכדור: עילאי
חדירה לסל : נשגב מסירות: מעולה
קליעה מבפנים: מיומן הגנה פנימית: מעולה
כדורים חוזרים: מכובד חסימות: עלוב
סיבולת: ממוצע זריקות עונשין: עולמי
נסיון: נשגב

ועוד שחקן מעניין בתקופתו באלופה הגדולה של שנות ה90
Dennis Rodman Power Forward
שייך לקבוצת: Chicago Buls

משכורת שבועית: $ 120,000

גובה: 6'6 " / 1,98 cm

פוטנציאל היכל התהילה

קליעת ניתור: עלוב קליעה ממרחק: שערורייתי
הגנה חיצונית: נפלא שליטה בכדור: מיומן
חדירה לסל : חזק מסירות:מצוין
קליעה מבפנים: חזק הגנה פנימית: עילאי
כדורים חוזרים: אגדי חסימות: מעולה
סיבולת: נהדר זריקות עונשין: חזק
נסיון: נפלא

אם בא לכם תוסיפו חדשים...

Last edited by LA-dov bear at 5/19/2011 2:56:44 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
185310.5 in reply to 185310.4
Date: 5/19/2011 2:57:54 PM
Overall Posts Rated:
100100
זה קצת בעייתי ההפרדה בין הגנה חיצונית להגנה פנימית שכל כך ברורה במשחק הזה, כי הרי במציאות שומר טוב יכול לשמור גם בחוץ וגם בפנים... אולי אפשר להפוך את ההגנה הפנימית להגנה מול משחק פוסט- גם בהיי פוסט וגם בלואו פוסט, בין זה להגנה אישית אחד על אחד יש באמת הבדל במציאות.

This Post:
00
185310.6 in reply to 185310.5
Date: 5/19/2011 5:46:43 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
זה בדיוק ההבדל, ברור. הגנה פנימית זה הגנה על שחקן פנים ושחקן פנים מקבל את הכדור מתחת לסל. הגנה פנימית זה גם הגנה נגד חודרים. הגנה חיצונית דורשת מהירות רגליים, זריזות ידיים בחטיפות גם. ומה זאת אומרת "במציאות שומר טוב יכול לשמור גם בחוץ וגם בפנים"? זה עובדתית כמעט בכל המקרים לא נכון.