מי שלא הבין מה זה ספוילר, לא ראה את המשחק של מיאמי ובוסטון הלילה, ולא רוצה שיהרסו לו, שלא ימשיך לקרוא!
איזה משחק איזה משחק איזה משחק!!!! לא ייאמן, ראיתי אותו חי מאמצע הרבע השני. בוסטון הובילו רוב המשחק (אולי 80 אחוז ממנו), בהפרשים חד ספרתיים ומיאמי פשוט ניסו להתיש אותם (ככה המאמן אמר להם לאורך כל המשחק - האתלטיות שלנו תנצח, תתישו אותם! תרגום חופשי שלי כן?) היה רגע שיא מעולה ברבע השלישי לקראת סופו שמיאמי עם קינג ג'יימס ופלאש סוף סוף הובילו, אבל ריי אלן המשיך להמטיר שלשות ולקראת הרבע הרביעי שוב בוסטון הובילו (היה רגע שם ברבע השלישי של 3 שלשות רצופות - בוסטון - מיאמי - בוסטון בסה"כ בתווך של 40 שניות, מטורף לחלוטין)
והנה לזה חיכיתם:
(מי שהחליט שעדיף לראות את המשחק שייצא עכשיו! אני מציע לכם, תמצאו שידור חוזר, ותראו בלי לדעת מה יהיה)
אחרי שלאורך כל המשחק ווייד היה מדהים (למרות הרבה החטאות מהקו) ולברון די התקשה למצוא את הרית'ם שלו, לברון פשוט לקח את המשחק על גבו בצורה ג'ורדנית משהו. וייד שוב הכניס רק אחת מהקו (באמת שהוא היה גרוע בקליעה מבחוץ היום, כולל מהקו, למזלו הוא החודר הכי טוב בליגה אולי שני לדרק רוז האם.ווי.פי של הליגה). והתוצאה הייתה 5 נקודות הפרש לסלטיקס, 4 ורבע דקות לסיום. ללברון פשוט נמאס אז זה מה שהוא עשה בארבע דקות האלו. קודם כל אסיסט לשלשת מומנטום מטורפת, אחריה בא דאנק של בוש, ואז כשהתוצאה עמדה על 87-87, לברון באמת התעלה על עצמו, קלע שתי שלשות, עם יד בפנים, חטף כדור שחיסל לחלוטין את התקווה של בוסטון, וקינח בסל חסר משמעות. 10 נקודות רצופות, ללא מענה, 97-87 ומיאמי בגמר המזרח. איזה כיף לא לישון ולקבל כזה החזר. ב-4 דקות האלה אגב, וייד החטיא פעמיים באותה התקפה, ובוסטון היו בהלם ואיבדו 3 כדורים רצופים.
??????אז אתם מתלוננים על מנוע? מה בוסטון יגידו???
נ.ב.
עוד נתון מעניין. לברון ג'יימס, שלמרות כל המעבר למיאמי, וכמה שאני פחות אוהב אותו, אני עדיין חולה על המשחק שלו ומת להיות נוכח במשחק שלו כמו שחלמתי לראות משחק של ג'ורדן, היה בחצי הראשון עם אחוזים מחרידים ורק 2 סלי שדה. בחצי השני הוא עמד על לא פחות מ- 9 סלי שדה. בטח יש לו כושר גופני ממש גבוה, אולי אפילו רמה 15 ומעלה...