BuzzerBeater Forums

BB Israel > NBA - זהירות ספוילר

NBA - זהירות ספוילר

Set priority
Show messages by
From: Arbelon
This Post:
11
184681.1
Date: 5/11/2011 11:27:54 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
מי שלא הבין מה זה ספוילר, לא ראה את המשחק של מיאמי ובוסטון הלילה, ולא רוצה שיהרסו לו, שלא ימשיך לקרוא!

איזה משחק איזה משחק איזה משחק!!!! לא ייאמן, ראיתי אותו חי מאמצע הרבע השני. בוסטון הובילו רוב המשחק (אולי 80 אחוז ממנו), בהפרשים חד ספרתיים ומיאמי פשוט ניסו להתיש אותם (ככה המאמן אמר להם לאורך כל המשחק - האתלטיות שלנו תנצח, תתישו אותם! תרגום חופשי שלי כן?) היה רגע שיא מעולה ברבע השלישי לקראת סופו שמיאמי עם קינג ג'יימס ופלאש סוף סוף הובילו, אבל ריי אלן המשיך להמטיר שלשות ולקראת הרבע הרביעי שוב בוסטון הובילו (היה רגע שם ברבע השלישי של 3 שלשות רצופות - בוסטון - מיאמי - בוסטון בסה"כ בתווך של 40 שניות, מטורף לחלוטין)

והנה לזה חיכיתם:
(מי שהחליט שעדיף לראות את המשחק שייצא עכשיו! אני מציע לכם, תמצאו שידור חוזר, ותראו בלי לדעת מה יהיה)

אחרי שלאורך כל המשחק ווייד היה מדהים (למרות הרבה החטאות מהקו) ולברון די התקשה למצוא את הרית'ם שלו, לברון פשוט לקח את המשחק על גבו בצורה ג'ורדנית משהו. וייד שוב הכניס רק אחת מהקו (באמת שהוא היה גרוע בקליעה מבחוץ היום, כולל מהקו, למזלו הוא החודר הכי טוב בליגה אולי שני לדרק רוז האם.ווי.פי של הליגה). והתוצאה הייתה 5 נקודות הפרש לסלטיקס, 4 ורבע דקות לסיום. ללברון פשוט נמאס אז זה מה שהוא עשה בארבע דקות האלו. קודם כל אסיסט לשלשת מומנטום מטורפת, אחריה בא דאנק של בוש, ואז כשהתוצאה עמדה על 87-87, לברון באמת התעלה על עצמו, קלע שתי שלשות, עם יד בפנים, חטף כדור שחיסל לחלוטין את התקווה של בוסטון, וקינח בסל חסר משמעות. 10 נקודות רצופות, ללא מענה, 97-87 ומיאמי בגמר המזרח. איזה כיף לא לישון ולקבל כזה החזר. ב-4 דקות האלה אגב, וייד החטיא פעמיים באותה התקפה, ובוסטון היו בהלם ואיבדו 3 כדורים רצופים.

??????אז אתם מתלוננים על מנוע? מה בוסטון יגידו???

נ.ב.
עוד נתון מעניין. לברון ג'יימס, שלמרות כל המעבר למיאמי, וכמה שאני פחות אוהב אותו, אני עדיין חולה על המשחק שלו ומת להיות נוכח במשחק שלו כמו שחלמתי לראות משחק של ג'ורדן, היה בחצי הראשון עם אחוזים מחרידים ורק 2 סלי שדה. בחצי השני הוא עמד על לא פחות מ- 9 סלי שדה. בטח יש לו כושר גופני ממש גבוה, אולי אפילו רמה 15 ומעלה...

This Post:
00
184681.2 in reply to 184681.1
Date: 5/12/2011 3:35:04 AM
Overall Posts Rated:
11
גם אני ראיתי המשחק, לברון היה פשוט ענק בסיום, כאילו הוא פשוט החליט כזה "טוב יאללה נמאס לי תביא נעשה סל".
גם וויד היה ענק. את המחצית הוא סיים עם 24 נקודות כשארבע מתוכן היו יפות בצורה בלתי רגילה (סל ופאול בנפילה בלי לראות את הסל וסל כמעט נמהשלוש בקפיצה הצידה כשנגמר ה-24)
למרות שזה לא היה כל כך כוחות כי בוסטון בלי רונדו זה פחות או יותר בית אבות, מה שכן ספואלסטרה צריך לעשות אימון עונשין ביום שישי

This Post:
00
184681.3 in reply to 184681.2
Date: 5/12/2011 5:11:43 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אתה לא יכול להגיד שזה לא היה כוחות. העובדות בשטח מראות טוב מאוד שהיה הכי כוחות שמשחק יכול להיות. הם הובילו כל המשחק, ובלי השלשות של לברון והשטויות של פול פירס אולי גם היו מנצחים.

This Post:
00
184681.4 in reply to 184681.3
Date: 5/12/2011 7:17:39 AM
Overall Posts Rated:
11
הם נלחמו, לא אמרתי שלא, אבל בסופו של דבר זה לא הספיק. השטויות שהם עשו בסוף זה דברים שהחבר'ה שלי בכיתה ז' לא עושים

This Post:
00
184681.5 in reply to 184681.4
Date: 5/12/2011 9:14:12 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
האמת שכאן אתה צודק. המאמן שלהם היה פשוט ללא מילים...

This Post:
11
184681.6 in reply to 184681.5
Date: 5/12/2011 3:33:18 PM
Overall Posts Rated:
114114
נחמד לראות שיש אוהדי כדורסל אמיתי כאן. אם להמשיך את הקו של להעביר תכונות בבאזר ביטר למציאות- אז מה שמבאס במיאמי זה לראות איך כשהם מנצחים יש להם יותר אוהדים...

לזכותם ייאמר שהם משחקים הגנה מצוינת, שהם משחקים עם רעב שחסר ללייקרס ולבוסטון השבעות יחסית אבל מצד שני לא הייתי רוצה לראות קבוצה שלא משחקת כדורסל חכם,מבוססת על בידודים ועל יכולת אישית(באמת מדהימה)של הכוכבים שלה כמו מיאמי בלי טקטיקה התקפית אמיתית ובלי תרגילים כמעט שלא מסתיימים בחדירה של ווייד או לברון לצבע, זוכה באליפות. מבין הקבוצות שנותרו בתמונה אין ספק שיהיה נחמד בהרבה לראות את דאלאס זוכה עם כדורסל פשוט פנטסטי במיוחד כשמבינים את ההשפעה של אליפות של קבוצת אינסטנט כמו מיאמי על העתיד של הליגה ועל התחרותיות בעידן של בריחת כוכבים מסיבית לשווקים הגדולים.לא הייתי רוצה שהמגמה תתחזק כי זה הצליח אלא לראות יותר קבוצות נבנות בחוכמה חלק אחרי חלק כמו דאלאס. הכי דומה לאליפות אינסטנט כזו שמצאתי בבאזר-תחשבו על התגובה העולמית בבאזר אחרי גמר ליגת האלופות לפני שתי עונות כששתי הקבוצות רכשו בזול שחקנים מפלצתיים עם משכורות של קבוצה שלמה כל אחד ושנייה אחרי הגמר שתי הקבוצות התפרקו..עובדה שכאן הגיעו הג'יאמים והביאו חקיקה- נראה אם דייויד שטרן ילמד מהם

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
184681.7 in reply to 184681.6
Date: 5/12/2011 3:35:50 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
מאוד אהבתי את התגובה שלך, ואני באמת מאמין שלדאלאס יש סיכויים מאוד מאוד גבוהים לאליפות. זה יהיה ממש מאכזב מבחינתם להפסיד שוב למיאמי בגמר לא? אם הם יעברו את שיקגו (אם הם יעברו את אטלנטה, מה שמאוד סביר שיקרה).

From: ron1243

This Post:
00
184681.8 in reply to 184681.7
Date: 5/12/2011 3:47:10 PM
Overall Posts Rated:
100100
דווקא קשה לי לראות את דאלאס זוכים כשהם מתמודדים מול קבוצות כמו מיאמי, שיקגו ואוקלהומה- שלוש קבוצות מאוד רעבות שאין בהן הרבה שחקנים שזכו באליפויות, אבל מצד שני בנויות על סופרסטארים מצוינים כמו דוראנט את ווסטברוק, דרק רוז האמ וי פי, ולברון את וויד... קשה לי לראות קבוצה שבנויה סביב נוביצקי עוברת אותן.
אבל בלי שום קשר, לדעתי מהעונה הבאה אנחנו נראה שינוי גדול במאזן הכוחות כשבוסטון והלייקרס קצת ירדו במעמד, ובמקומן יכנסו הקבוצות המדהימות (שגם נבנו יפה מאוד ולאט לאט)- שיקגו ואוקלהומה, ביחד עם קבוצת הסופרסטארים ממיאמי. לדעתי אלה יהיו ה3 קבוצות החזקות והדומיננטיות בשנים הקרובות, אלא אם כן נראה כמה טריידים מדהימים אצל הלייקרס/בוסטון שיביאו אליהם שחקנים רעבים ותותחים במקום השבעים.

This Post:
00
184681.9 in reply to 184681.7
Date: 5/12/2011 4:17:33 PM
Overall Posts Rated:
114114
האמת יכול להיות מאוד מעניין לראות גמר של מיאמי - דאלאס , המצ'אפים מאוד מעניינים, כל אחת מהקבוצות חזקה בנקודות החולשה של היריבה.
דאלאס מציגה ספסל אחד העמוקים בליגה מול אחד הספסלים הדלים בליגה במיאמי,פוינט גארד שהוא האבטיפוס לעמדה-קיד מול שחקן שמתפקד כעוד מוביל כדור וקלעי שלשות שמעביר את ריכוז המשחק לפוינט פורוורדס של מיאמי ,הרבה שחקנים מבוגרים מול צעירים יחסית במיאמי,אתלטיות לא נתפסת אצל כוכבי מיאמי לעומת חוסר בולט בה בדאלאס, מאמן לא מנוסה מול מאמן ותיק,כדורסל קבוצתי מאוד של "יסודות" שמשתף שחקנים רבים מול כדורסל וגם שמבוסס על בידודים לטריו הגדול,משחק עומד בעיקר לעומת משחק מעבר,שחקני כנף מוגבלים התקפית לעומת שני שחקני כנף מהטובים שראתה הליגה אי פעם,גבוהים אגרסיביים לעומת גבוהים רכים ועוד ועוד ועוד...אין לזה סוף וזו סדרה שאם תקרה תעמיד שתי קבוצות שהן פשוט אנטיתזה אחת לשנייה וזה מרתק לראות התנגשות כזו של סגנונות ומי ינצח

החשש שלי הוא שבמידה ואוקלהומה תעבור את ממפיס היא יכולה לעבור גם את דאלאס וכנ"ל בסדרה של שיקגו מיאמי אם תהיה כזו. אין ספק שמדובר באליפות הכי פתוחה שהייתה הרבה שנים וקשה לקרוא לאף אחת מהקבוצות פייבוריטית.

לגבי אוקלהומה אני חייב לומר שגם כאן מדובר בקבוצה עם פוטנציאל נהדר אבל מי שראה אותם בפלייאוף הזה יודע שעבר איזשהו חתול שחור בין דוראנט וווסטברוק ורואים שהשיתוף פעולה ביניהם נפגע מאוד. מתנהל איזשהו קרב אגו מאחורי הקלעים ורואים שווסטברוק לא מחפש את דוראנט בכל הזדמנות כמו פעם,לא מתנהג כמו רכז ושדוראנט בתגובה מתנהג כמו תחנה אחרונה יותר מדי פעמים כשהכדור מגיע אליו וכל הקבוצה קצת חורקת בעקבות זה.אבל אם הם יתאחדו למען המטרה באיזשהי דרך הם מספיק מוכשרים גם ללכת עד הסוף,אם לא זה יעלה להם ביוקר וכבר הפסידו משחק אחד יותר מדי לממפיס בגלל זה

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
184681.10 in reply to 184681.6
Date: 5/12/2011 4:34:43 PM
Overall Posts Rated:
11
כשיש לך קבוצה שיש בה כוכבים כל כך גדולים כמו מיאמי, לא צריך תרגילים. נכון, דאלאס מנצחת בגלל שיטה נכונה ומשחק חכם, אבל זה לא הכדורסל הכיף והמהנה, זה הכדורסל האירופי המשעמם והטקטי. ספואלסטרה לא משתמש בתרגילים כי הוא החליט בשכל לתת ללברון לעשות מה שהוא רוצה על המגרש, פה ושם יש תרגיל לבוש לקליעה מחצי מרחק או לג'ונס\מילר לשלשה אבל לא יותר מדי ותאכלס, לראות את לברון עושה מה שהוא רוצה על המגרש זה פשוט תענוג.
גם שיקגו אגב הרבה פעמים משחקת פיק אנד רול פשוט עם רוז ובוזר, מה שמוכיח את עצמו מפעם לפעם

This Post:
00
184681.11 in reply to 184681.10
Date: 5/12/2011 4:43:20 PM
Overall Posts Rated:
100100
אל תדאגו... גם מיאמי בונה על תגילים, אבל אלה בדרך כלל תרגילים הרבה יותר פשוטים שמסדרים מצ-אפ נוח לחודר, או אופציות לקליעה לשאר השחקנים כדי שאם החודר מסתבך יוכל לתת לקלעי או לחודר אחר...
גם בקבוצות שבנויות על סופרסטארים יש לא מעט תרגילים... כמובן שבקבוצות כמו דאלאס שאין חודר מובהק שיוכל לקחת את הכדור בתחילת ההתקפה, יבודדו אותו והוא כבר ישים סל, התרגילים לרוב קצת יותר מסובכים ועם יותר אופציות ושיתוף רחב של שחקנים, אבל בשני המקרים מדובר בתרגילים, אבל לשחקנים מסוג שונה.