שלום לכולם.
בעונה שעברה העפלנו לסיבוב השני באליפות אירופה, והיינו צריכים את אחד משלושת המקומות הראשונים בבית כדי לעלות לאליפות העולם.
לצערי, לא השגנו את המקום הזה, ולמעשה היינו די רחוקים ממנו. את הלקחים מהסיבוב השני כבר הפקתי.
בכל זאת, בנימה יותר אופטימית, התחלנו את האליפות מדורגים 37 בעולם, ואת טורניר התנחומים נפתח מדורגים 23 בעולם. כלומר, עלינו 14 מקומות בדרוג הכללי, ואני מקווה להכניס אותנו ל20 הראשונים.
אני יכול לומר שאני מאוד מרוצה מההרכב שבנינו לעונה החדשה, ואני חושב שהוא טוב בהרבה מההרכב בעונה שעברה.
ניתן כבר לראות את חילופי הדורות, כשלאחמד ומרימי אין מקום כרגע בהרכב...
יש עוד שלושה מקומות פנויים כרגע, שהשחקנים שרשומים עליהם - קרני, בן חיים ודוידוביץ מחכים מחוץ לסגל עקב בעיות פורם. אם הבעיה תמשך יש לי מחליפים פוטנציאלים, אבל אני מקווה שהמאמנים שלהם יתקנו את זה מהר כי הם מוסיפים מימד אחר לנבחרת.
מחר נפתח את טורניר התנחומים.
שני המשחקים הראשונים הם מול פארגווי(מדורגים 61) ואוקראינה (46), ועל פניו לא נראים מאיימים במיוחד.
על נבחרת אוקראינה אנחנו יודעים כרגע מעט מאוד כאשר אין שחקנים רשומים בנבחרת והם בטח יזומנו לפני המשחק הקרוב.
פארגווי כבר זימנו כמעט את כולם כאשר השחקן היקר ביותר שלהם עומד על 170 אלף משכורת (סנטר) ואני לא חושב שהם יעשו לנו חיים קשים מדי.
כולם מוזמנים לראות את המשחקים
קדימה ישראל!!!
וכמובן, בהצלחה ליהודה והנבחרת הצעירה בקמפיין העונה.
תאמינו לי, יש למה לצפות.
Last edited by King Babar at 5/1/2011 1:49:39 PM