אז כאמור וכצפוי מור לקח את העונה ובגדול ללא הפסד אחד במהלך העונה הסדירה אני ממש שמח בשבילו ואם יש מגיע בספורט אז למור מגיע לעלות.
העונה אנחנו בסימן "חדש-ישן" או "החוזורת" מתוך 5 קובצות שהצטרפו לליגה רק אחת, איברסון וויד 3, עוד לא הייתה בליגה שלנו.
וגם העונה כמו עונה שעברה קיבלנו "מתנה" והיורדת מליגת העל, עידו, הצהיר שהעונה הוא רק מאמן ולא מתכוון לנסות לעלות מה שאומר שאם הוא יעמוד במילה שלו נוצר וואקום בצמרת ויהיה מעניין לראות מי ימלא שם את החור.
אני שמח מאד לראות שמעיין -תיסלם, וברוך - נווה חוף חזרו אלינו כאמור לשניהם איחלנו וצפינו שהירידה בעונות הקודמות שלהן הייתה לצורך עלייה ואכן במהרה הן הצטרפו אלינו.
אני מאמין שתיסלם יכול כבר העונה להגיע ללא בעיה לפליאוף עם שני מפלצות הפנים שלו ומתאמנים שנראים מעולה יהיה קשה מאד לעצור אותו. נווה חוף מצטיינים בקבוצה מאוזנת ולכן קשה מאוד למצוא אצלהם נקודות תורפה אבל מאכזב לראות שאין להם מתאמן ראוי.
דינמו אשדוד חזרו ללא שינוי גדול ולכן אני חושב שאם הם לא יבצעו רענון בסגל הם צפויים למאבק בתחתית
לאייברסון יש שני קלעי על וזהו הוא יהיה חיב לעשות התאמות כי עם שני שחקנים לא יכולים לשרוד פה בליגה, אני מאמין שחיזוק בצבע יאפשר לו להיות קבוצה טובה בליגה שלנו.
בהצלחה לכולם