BuzzerBeater Forums

Israel - II.2 > 16

16

Set priority
Show messages by
From: Amirr
This Post:
00
181472.1
Date: 4/19/2011 8:57:09 AM
Overall Posts Rated:
2929
אז כאמור וכצפוי מור לקח את העונה ובגדול ללא הפסד אחד במהלך העונה הסדירה אני ממש שמח בשבילו ואם יש מגיע בספורט אז למור מגיע לעלות.

העונה אנחנו בסימן "חדש-ישן" או "החוזורת" מתוך 5 קובצות שהצטרפו לליגה רק אחת, איברסון וויד 3, עוד לא הייתה בליגה שלנו.

וגם העונה כמו עונה שעברה קיבלנו "מתנה" והיורדת מליגת העל, עידו, הצהיר שהעונה הוא רק מאמן ולא מתכוון לנסות לעלות מה שאומר שאם הוא יעמוד במילה שלו נוצר וואקום בצמרת ויהיה מעניין לראות מי ימלא שם את החור.

אני שמח מאד לראות שמעיין -תיסלם, וברוך - נווה חוף חזרו אלינו כאמור לשניהם איחלנו וצפינו שהירידה בעונות הקודמות שלהן הייתה לצורך עלייה ואכן במהרה הן הצטרפו אלינו.
אני מאמין שתיסלם יכול כבר העונה להגיע ללא בעיה לפליאוף עם שני מפלצות הפנים שלו ומתאמנים שנראים מעולה יהיה קשה מאד לעצור אותו. נווה חוף מצטיינים בקבוצה מאוזנת ולכן קשה מאוד למצוא אצלהם נקודות תורפה אבל מאכזב לראות שאין להם מתאמן ראוי.

דינמו אשדוד חזרו ללא שינוי גדול ולכן אני חושב שאם הם לא יבצעו רענון בסגל הם צפויים למאבק בתחתית

לאייברסון יש שני קלעי על וזהו הוא יהיה חיב לעשות התאמות כי עם שני שחקנים לא יכולים לשרוד פה בליגה, אני מאמין שחיזוק בצבע יאפשר לו להיות קבוצה טובה בליגה שלנו.

בהצלחה לכולם

From: baruch2

This Post:
00
181472.2 in reply to 181472.1
Date: 4/19/2011 1:59:59 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
תודה רבה אמיר. גם אני שמח לחזור אחרי גלות של עונה אחת בליגה השלישית. למעשה כמעט לא חזרתי אחרי ששחקן חשוב שלי נפצע בחצי גמר. הפסדתי במשחק הראשון ואת השני לקחתי בנקודה.
ההימור שלי במשחק השלישי הצליח כאשר צפיתי שהוא ינסה להעביר כוח לצבע.
בסופו של דבר ניצחתי ב15 הפרש והנה אני כאן.
באשר לעונה הקרובה אין ספק שאני צריך לרענן את השורות ולהתחזק.
הקלע המוביל שהיה לי ווסילי סטודניקוב נמכר ובעצם לא ביצעתי רכישה משמעותית במקומו.
השחקנים שקיבלתי בדראפט הקודם היו לא טובים והשנה פשוט איום ונורא אף אחד לא מגיע ל 1800 משכורת ממש על הפנים.
כמו שראיתם בוודאי היום רכשתי גבוה חדש שיבוא במקום מתי שרעבי הישראלי שיעמוד למכירה בימים הקרובים.
בקו האחורי צפוי לבוא חיזוק נוסף במקום יינון בן חיים שחקן הבית שימכר במהלך העונה.
המתאמן קאזים מיימון ימשיך לקבל דקות, אולם הפוטנציאל שלו והסקילים הבסיסיים שהיו לו לא יביאו אותו רחוק.

אהה... וחוץ מזה החלטתי להציג העונה את מועמדותי למאמן הנבחרת הצעירה.
אני אשמח אם תציעו את עזרתכם בניהול הנבחרת במידה ואבחר.
בנוסף לכל אני מצטרף לאיחולי על חזרתו של מעיין (תיסלם) ודינאמו אשדוד לליגה השנייה ומאחל בהצלחה לכולם.

From: maayanr

This Post:
00
181472.3 in reply to 181472.2
Date: 4/19/2011 4:38:36 PM
Overall Posts Rated:
1818
אז שוב שלום לכולם - חזרתי אחרי עות התרעננות קצרה בליגה שלוש

האמת שהיה לי קצת קשה לחזור, נאבקי כל העונה בפציעות ארוכות של קוטי וניקרוב - כולל לאורך כל הפלייאוף וכמעט עפתי בחצי גמר, אבל מה שה משנה עכשיו.

אז כרגע הקבוצה עדיין בבנייה כשהשלד הוא כמובן צמד הגבוהים החביב שלי - בנוסף הרווחתי בירידה שלי מתאמן מצויין, וואליד, והוא הולך להיות עיקר המאמצים שלי.

מה שכן אני ממש לא רוצה לרדת ליגה הפעם (פעם שעברה לא היה לי אכפת כ"כ) פשוט בגלל עניין הכסף, כך שאני כרגע מכוון למקום 5 הרגוע והטוב....

מקווה לעמוד במשימה....

שיהיה עונה כיפית לכולם!

This Post:
00
181472.4 in reply to 181472.3
Date: 4/20/2011 3:26:21 PM
Overall Posts Rated:
44
ברוכים הבאים עונה מוצלחת לכולם

דרך אגב זה רק אצלי או שהמאזן נהיה יותר שלילי???? ההכנסות טלוויזיה עוד ישתנו ???1