Bemutatkozom: Hosszas gondolkodás után meggyőztem magam, hogy egy segítővel (
Charlie50 Csimpánzok
(160483)) közösen megpályázom az u21 kapitányi posztot. 30 éves közgazdász vagyok, Buzzerbeater az egyik hobbim. A legjobb menedzserjáték, amit valaha láttam.
Csapatom: Az 5. szezonban regisztráltam, azóta folyamatosan tolom a játékot. A nagy lökést Kenesei ledraftolása jelentette, akit felneveltem az u21-be. Sokáig tőkehiány miatt vegetáltam csak, azonban a 13. szezon meghozta az előrelépés lehetőségét. Feljutottam a II.2 ligába, ahol idén már harmadik szezonom töltöm. Időközben még egy játékost (Torgyánt) felneveltem u21 szintre, ő is kerettag volt, ugyan kevesebb lehetőséget kapott.
A válogatottról: Az u21 egy speciális csapat, amely évről-évre „újjászületik”, új játékosok jönnek és minden szezon alapokról indul. Olyan alapokról, amelyet ti, a BB közösség teremtetek: olyan játékosok kerülnek a mindenkori kapitány kezei közé, amelyet a lelkes cserkész gárda koordinálásával felneveltek.
Mivel a jelenlegi korosztállyal nem vagyok képben, ezért feltétlenül szükséges lesz egy alapos konzultáció a cserkészekkel.
Célom erős, határozott, sokoldalú csapat, amely kint is, bent is erős egyaránt és méltán követi az elődök által megteremtett presztízst és hagyományokat!
Az ellenfelekről tömören annyit mondanék: Mindegyik csapatot illene megverni a magyar U21 hagyományai alapján, leszámítva a spanyolokat. Velük egy ki-ki meccset vívnánk, ha egyik csapat sem hibázik addig, az a meccs egy külön "háború" lesz.
A taktikáról értelemszerűen a keret összerakása nélkül konkrétat mondani nem tudok. Annyi biztos, szeretnék egy
univerzális csapatot, ha a lehetőségek adottak lesznek ehhez.
Segítőmről, Charlie-ról röviden annyit, hogy ő intézné a játékosok átnézését és mivel perfekt angolos, ezért ő levelezne kapitányokkal. Majd jelentkezik egy rövid beszéddel.
Szeretném, ha a csekész-csapat együtt maradna és jól össze tudnánk dolgozni.
Továbbá szeretném, ha kinti fórumon nagyobb élet lenne, még több ember folyna bele a brainstormingba.
Amennyiben tetszett a rövid programom,
SZAVAZZ RÁM és Charlie50-re!
Köszönettel Gila11 & Charlie50