478 online at 16:01:53

BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 kapitányjelöltek kortesbeszédei

U21 kapitányjelöltek kortesbeszédei (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Hukli
This Post:
33
180883.2 in reply to 180883.1
Date: 4/19/2011 3:49:03 AM
Overall Posts Rated:
1616
Sziasztok!

Egy hosszabb pihenő után újra választáson inudlok, ezúttal a kicsiknél! :)

Magamról: Sebestyén Bencének hívnak, 19 éves debreceni egyetemista vagyok. Szabadidőmben szeretek sportolni (kosárlabda, tenisz, foci bármi jöhet ahol labda van), sportot nézni (főleg NBA-t) és persze menedzser játékokat játszani.

BB-pályafutásom: A játékkal még nagyon régen, 2007-ben ismerkedtem meg, akkor nyílt meg a magyar bajnokság, így az egyik első felhasználók közé tartoztam. Nagyon aktív voltam, csapatommal (P.Ö.C.) az első osztályban szerepeltem sokáig, 4 szezonig irányítottam a felnőtt válogatottat, és közben néhány barátommal megcsináltuk a fordítás oroszlánrészét. Sikeres és izgalmas időszak volt ez, ám később beleuntam a játékba. Jött az érettségi, már nem voltam kapitány, lecsúsztam a másodosztályba, és szép lassan azon kaptam magam, hogy már csak heti 1-2x lépegetek be. Nem játszottam jó sokáig, majd kb 3 hete gondoltam egyet, és újra regisztráltam magam. Rögtön sikerült feljutni (kis mázlival jutottam be a rájátszásba, de onnan már nem volt megállás), azonban komolyabb terveim már nincsenek klubszinten, inkább az U21-el szeretnék foglalkozni.

U21: Ez egy másik műfaj mint a felnőtt csapat. Sokal nagyobb merítés, sokkal több kommunikáció, sokkal több munka. Nagyjából így lehetne összefoglalni. A fiatal tehetségek felkutatása, tulajdonosaikkal való kapcsolattartás fontos és nehéz feladat, ebben segítik a kapitány munkáját a scoutok. A taktikázás, itt sokkal kiélezetteb szituácikókat hoz, nincsenek akkora különbségek a csapatok között, mint a felnőtteknél. A kapitányra én úgy gondolok, mint egy koordinátorra, aki egy nagy csapat munkáját szervezi és irányítja, ám végül a végső döntéseket ő hozza meg, és a felelősség az ő vállán nyugszik.

Segítő csapat: Beszéltem a jelenlegi scoutokkal, szimpatikus segítőkész gárda, így amennyiben szeretnék folytatni a munkát őket mindenképpen marasztalnám. De mivel a válogatott mindenkié, szeretnék több embert bevonni. Úgy gondoltam a jelenlegi 3 mellé szükség lenne még 2 scoutra (így posztonként lenne egy), így mindegyikőjüknek egyszerűbb lenne a munkája, ugyanakkor több embert sikerülne bevonni a válogatottal kapcsolatos dolgokba. Ezenkívül szeretném, ha valaki vállalná válogatott meccsek előtti beharangozók írását (rvid riport ellenfél szövkappal, ország bemutatása ilyesmi). Ha nem lesz jelentkező, ezt magam vállalom. A külső fórum aktivitása, nem a legjobb, én több embert szeretnék ott látni, több szem többet lát, ezért tervezem, hogy minden csoportfórumba írok egy felhívást ezzel kapcsolatban. A tippverseny továbbra is megmarad (remélem jelenlegi szervezés alatt :)), fődíjként pedig a nyertes egyik játékosa egy meccsen szerepelhet a válogatottban (barátságos meccsen, szezon végén). Az U21 bázis-program nagyon jódolog, én még szeretném kiegészíteni egy "elit-edzős" programmal, ahol néhány bevalállalós menedzser maxos edzővel a legjobb fiataljainkat istápolná. Már 4-5 ilyen menedzser is kialakíthat egy olyan gerincet a válogatottnak, ami komoly sikereket érhet el.

Tervek, célok: Az aktuális játékosokról kértem excel fájlokat, így valamennyire képben vagyok a korosztályt illetően, de az adatbázisba még nem tekintettem be, így végős célt egyelőre nem határoznék meg. Valószínűleg erős csapatunk lesz, és én szeretek világbajnoki éremről álmodozni, de ez nem hiszem, hogy reális cél lehet. Minél jobb szereplés (csoportból továbbjutás minimum), fiatalok nevelése, segítői csapat kialakítása, ezek lennének a rövid távú célok.

Köszönöm, hogy elolvastad kicsit hosszúra nyúlt kampánybeszédemet, remélem tetszett! :) Ha valami nem világos, vagy észrevételek van, kérdezzetek nyugodtan, szívesen válaszolok (csak ne itt hanem az erre a célra kijelölt topicban)

Ha szeretnél egy régi motorost az U21 élére, szavazz rám!

Hukli

Edit: Elfelejtettem beleírni, hogy egy skype konferencia beszélgetés nyitását is tervezem.

Last edited by Hukli at 4/19/2011 2:50:44 PM

This Post:
00
180883.3 in reply to 180883.1
Date: 4/20/2011 3:13:30 PM
Overall Posts Rated:
2020
Sziasztok!

Indulni szeretnék a kapitányi poszt elnyeréséért. A külső fórumon eddig is mindig segítettem az aktuális kapitány munkáját építő, esetleg kevésbé építő kritikáimmal. Érzésem szerint az elmúlt években (és ez nem csak az utolsó 2 évet jelenti természetesen) számomra elég egysíkú volt a válogatott játéka. Ezen szeretnék változtatni.

This Post:
11
180883.4 in reply to 180883.3
Date: 4/21/2011 4:24:02 AM
Overall Posts Rated:
350350
Bemutatkozom: Hosszas gondolkodás után meggyőztem magam, hogy egy segítővel (Charlie50 Csimpánzok (160483)) közösen megpályázom az u21 kapitányi posztot. 30 éves közgazdász vagyok, Buzzerbeater az egyik hobbim. A legjobb menedzserjáték, amit valaha láttam.

Csapatom: Az 5. szezonban regisztráltam, azóta folyamatosan tolom a játékot. A nagy lökést Kenesei ledraftolása jelentette, akit felneveltem az u21-be. Sokáig tőkehiány miatt vegetáltam csak, azonban a 13. szezon meghozta az előrelépés lehetőségét. Feljutottam a II.2 ligába, ahol idén már harmadik szezonom töltöm. Időközben még egy játékost (Torgyánt) felneveltem u21 szintre, ő is kerettag volt, ugyan kevesebb lehetőséget kapott.

A válogatottról: Az u21 egy speciális csapat, amely évről-évre „újjászületik”, új játékosok jönnek és minden szezon alapokról indul. Olyan alapokról, amelyet ti, a BB közösség teremtetek: olyan játékosok kerülnek a mindenkori kapitány kezei közé, amelyet a lelkes cserkész gárda koordinálásával felneveltek.

Mivel a jelenlegi korosztállyal nem vagyok képben, ezért feltétlenül szükséges lesz egy alapos konzultáció a cserkészekkel.
Célom erős, határozott, sokoldalú csapat, amely kint is, bent is erős egyaránt és méltán követi az elődök által megteremtett presztízst és hagyományokat!

Az ellenfelekről tömören annyit mondanék: Mindegyik csapatot illene megverni a magyar U21 hagyományai alapján, leszámítva a spanyolokat. Velük egy ki-ki meccset vívnánk, ha egyik csapat sem hibázik addig, az a meccs egy külön "háború" lesz.

A taktikáról értelemszerűen a keret összerakása nélkül konkrétat mondani nem tudok. Annyi biztos, szeretnék egy univerzális csapatot, ha a lehetőségek adottak lesznek ehhez.

Segítőmről, Charlie-ról röviden annyit, hogy ő intézné a játékosok átnézését és mivel perfekt angolos, ezért ő levelezne kapitányokkal. Majd jelentkezik egy rövid beszéddel.

Szeretném, ha a csekész-csapat együtt maradna és jól össze tudnánk dolgozni.
Továbbá szeretném, ha kinti fórumon nagyobb élet lenne, még több ember folyna bele a brainstormingba.

Amennyiben tetszett a rövid programom,
SZAVAZZ RÁM és Charlie50-re!

Köszönettel Gila11 & Charlie50

This Post:
00
180883.5 in reply to 180883.4
Date: 4/21/2011 5:58:36 AM
Overall Posts Rated:
310310
Én ugyan nem indulok szövetségi kapitánynak, de mivel Gila felkért segítőjének, én is kicsit bemutatkoznék.

Magamról: 32 éves vagyok, régebben (a sérülésemig) kosárlabdáztam, azóta inkább csak kívülről nézem ezt a fantasztikus játékot, főleg a statisztika és az elemzések érdekelnek. A BB-ben nem sokan ismernek, mert bár minden fórumpost-ot elolvasok, nem szoktam belefolyni a beszélgetésbe.

Csapatom: a hatodik szezon végén regisztráltam, az első teljes szezonomban fel is jutottam a harmadik osztályba, ahol folyamatosan fejlődve egyre messzebbre jutottam a rájátszásban, míg a tizedik szezonban (Gilát legyőzve) feljutottam a jelenlegi ligámba, ahol azóta is stabil középcsapatnak számítunk. Elsősorban a védekezésre és a multiskilles csapatszerkezetre alapozok, előbb-utóbb remélem, meglesz az eredménye Eddig sajnos elég rosszul sikerült draftjaim voltak, leszámítva a csapat jelenlegi legjobbját, Endre Viskyt, aki 12 U21-es meccsen lépett pályára, jelenleg pedig Szugyiből igyekszem U21-es válogatottat faragni.

A válogatottról: Figyelemmel szoktam kísérni mindkét válogatott játékosait, valamint azokat is, akik talán nincsenek annyira reflektorfényben, de megbízhatóan teljesítenek a klubjukban. Az U21-es válogatottunk múltja igen imponáló, remélem a jövőben is folytatódni fog ez a sorozat, a sikereket elsősorban a remek scoutoknak, segítőknek tudom be. Amennyiben minket tiszteltek meg a bizalmatokkal, úgy beszéltük meg, hogy megosztjuk a munkát, én elsősorban a statisztikával és a játékosokkal fogok foglalkozni, remélem a jelenlegi scoutok is továbbra is segítik a válogatottat. Mint ahogy azt Gilával megbeszéltük, univerzális csapatot szeretnénk építeni, amely könnyedén váltogatja a taktikákat, ezzel is megnehezítve az ellenfelek felkészülését.

Ami a terveket illeti, természetesen mindenki ellen csak a győzelem elfogadható, bár ha a spanyoloktól egy szoros meccsen kapunk ki, az még belefér, de fontos, hogy utána tovább tudjunk lépni és a hiányosságainkat kijavítva folytassuk a fejlődést, amiből később a felnőtt válogatott is profitálhat.

Üdv!

Don't feed the troll