BuzzerBeater Forums

BB Israel > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
180784.2 in reply to 180784.1
Date: 4/19/2011 3:58:01 PM
Overall Posts Rated:
11
טרד זה הוא לנאומים בלבד, נאום אחד למועמד . אתה יכול למצוא את החוקים המלאים של הבחירות ב (180783.1) (180784.1) ואת טרד הדיונים ב .

Last edited by GM-ksachs at 4/21/2011 1:21:00 AM

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
180784.3 in reply to 180784.2
Date: 4/21/2011 8:01:53 AM
Overall Posts Rated:
00
שלום אני אחד ממועמדי כניסת ניהול הנבחרת הצעירה ואני חושב שבי כדי לבחור בגלל
שאולי אני שחקן צעיר שרק בעונה הזו אני התחלתי לשחק אבל לא, לפני המון זמן בסוף עונת 6 בתחילת המשחק אני הקמתי את קבוצתי הראשונה פרשתי בעונה 12 וחזרתי עכשיו .
אני מכיר היטב את מנוע המשחק כך שאני יודע על כל מהלך שאני עושה.
בעברי אני שחקתי נגד שחקני הנבחרת הלאומית של היום כמו
Amiad Ashkenazi שהתחיל את דרכו בקבוצה NBAcochavi
שהיתה היריבה המושבעת שלי לכל העונות.
עם תבחרו בי אני לא היכך את השחקנים הכי טובים אלה אני היכך את השחקנים הכי טובים עם הפוטנציאל הטוב ביותר בשביל שבעתיד תיהיה לנו ניבחרת לאומית שתגיע לטופ 10 כמו שנהגה פעם.

תודה לכל תומכי עד עכשיו

From: baruch2
This Post:
11
180784.4 in reply to 180784.3
Date: 4/21/2011 10:36:53 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
שלום לכל חברי הקהילה ולכל המתמודדים.
שמי ברוך אני מתגורר בראשל"צ ואני מנהל את קבוצת נווה חוף ברציפות מאז עונה 3.
נושא ההתמודדות על משרת מאמן הנבחרת התבשלה אצלי לא מעט פעמים, אולם השנה החלטתי באמת ללכת על זה.
כמו ששמתם לב אני די וותיק במשחק, ויותר מזה מי שמכיר את הקבוצה שלי יודע שחוץ מאשר במשחקי ידידות, לכל משחק אני מתייחס בכובד ראש הן להגנה והן להתקפה.
התכנית שלי היא לצרף אלי שלושה סקאוטים מבין חברי הקהילה (אני אשמח לקבל הצעות) שיסרקו את הכישרונות הישראלים! החל באלה שיוצאים מן הדראפט, וכלה בשחקנים בשלים בני 21 עם פוטנציאל אימון טוב וסקילים טובים.
בנוסף יהיו בצוות האימון שני חברה שתפקידם יהיה לנתח את הנבחרת שנגדה אנחנו נתמודד ( כמובן רק במשחק רשמי ולא בידידות) ולפי זה אנחנו נחליט ביחד באיזה מערך ועם איזה שחקנים נעלה לקרב.
עוד משהו קטן שלא קשור לבחירות. בזמני הפנוי אני שופט כדורסל במסגרת איגוד השופטים הישראלי. כך שאם למישהו יש שאלה בנושא חוקה, אשמח לענות.

אני מאחל לכל המתמודדים בהצלחה, שנשמור על מערכת בחירות נקייה, ושהטוב ינצח.
תודה.

This Post:
11
180784.5 in reply to 180784.4
Date: 4/21/2011 1:02:25 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
ערב טוב לכולם.
לאחר שנפתח התרד גם תורי להעלות נאום.
למי שלא מכיר אני יהודה מאמן הפייטונס מלאומית 1.
אני מתעסק בעיקר בפיתוח ישראלים צעירים לעתיד של הנבחרות שלנו.
כרגע שחקן אחד שלי נמצא בסגל הנבחרת ומדובר בשחקן חשוב מאוד.
קצת רקע..בעבר אימנתי גם את הבוגרת וגם את הצעירה.
ברזומה שלי חצי גמר אליפות אירופה לנבחרות בוגרות וההעפלה לשלב השני עם הנבחרת הצעירה.
במשך כל העונות עבדתי עם מאמנים צעירים+ ותיקים על מנת לפתח את השחקנים שלנו בצורה הטובה ביותר.

בעונות האחרונות הנבחרת שלנו נפלה בדירוג ונחלשה משמעותית.
ב-2 עונות האחרונות עומר ואני עבדנו שעות נוספות על מנת לשפר את הסגל העתידי שלנו כדי שנוכל לחזור להתמודד בכבוד מול שאר היריבות.
אני כבר יכול לומר שהסגל שלנו טוב יותר מ-4 העונות האחרונות.

תוכניות- קודם כל אנחנו נעבוד ביחד על מנת לשמר את העתיד שלנו בעזרת עבודה מאסיבית עם המאמנים כמו שנעשתה לאחרונה עם עומר ושאר המאמנים.
אני שואף לצוות נבחרת רחב שכל אחד לוקח חלק במשהו וזה כולל סקאוטים וכו.
במידה ואבחר אנחנו נמשיך לרכז את כל השחקנים הצעירים שיוצאים מהדראפט כדי שנוכל להתחיל לבנות כמובן את השלדים להמשך שיגיעו מאמנים נוספים שירצו להתמודד לנבחרת שלנו.

חשוב לציין שבסגל שלנו יש לא מעט שחקנים שמשחקים בארץ וזו הייתה אחת המטרות שלנו. כמובן שישנם גם שחקנים שמוחזקים אצל המאמנים היותר קשים שלא משתפים פעולה מבחינת דקות,כושר משחק ותחליפי אימון וגם כאן חשוב שננסה להתמודד עם המצב.
הייתי מאוד רוצה שלכל עמדה יהיו לנו מספר תחליפים כדי שתמיד נשמור על הרמה אבל המציאות היא אחרת.

המטרות שלי-
המטרות שלי מחולקות לשניים.
נבחרת בכושר ונבחרת בכושר לקוי.

במידה ותהיה בעיה להתמודד עם כושר כמו בעונות האחרונות המטרות יהיו להעפיל שלב ולכוון לכיוון מקום 2-3 בבית על מנת לקבל זכות להתמודד על אליפות העולם.

במידה והכושר יהיה כמו שאנחנו רוצים המטרות שלי גבוהות מאוד.
פיינל פור אליפות אירופה ומעלה וההעפלה לאליפות העולם חד משמעית.
עומר השקיע המון שעות כדי שנקבל את התמורה הטובה ביותר ואני רוצה להחזיר את ההרתעה של הנבחרת כמו בעונות העבר ששלטנו באליפויות.

אני רוצה לאחל לכל שאר המתמודדים בהצלחה, פסח שמח וכשר ושתהיה לנו עונה נפלאה.