עוד עונה הסתיימה והפעם עונה די בינונית, ואני אסביר
אני חושב שהמחזור האחרון משקף את כל העונה. אין לנו באמת קבוצות צמרת בליגה (ויסלח לי מור למורת ההשיג המרשים ללא הפסד) תחתית הטבלה בוערת רק היום בעצם נדע מי יורד ומי ישחק בפליאוף התחתון -פרט ל-אתא ולריבולבר שירודות בטוח, אלא אם רבולבר הולך לנצח אותי ב150 נקודות הפרש ואתא יפסידו ב-50-
המשחק היום בין רמת גן לסטינגרס יכריע מי מתחמק מהפליאוף התחתון, גם המכונה ושוקו חייבות לנצח בכדי לחמוק מהפליאוף התחתון אך שאצלן המשחק לא פשוט שתהן משחקות נגד קבוצות חזקות
וכמובן המשחק המותח בין בן זומה לג'וקר שיכריע למי תהיה האפשרות להאבק על השארות בליגה.
אני חושב שהמחסור בקבוצות חזקות באמת בליגה מוריד את היכולת של כולם, לא נראה לי שקבוצה לא מאוזנת בעליל כמו שלי מצליחה לסיים במקום השלישי. אני מקווה שהעולה השנה תצליח יותר מהעולה שלנו בשנה שעברה, עוד סממן לרמה הנמוכה יחסית של הליגה שלנו.
מקובל לסכם את העונה בסופה ואני אציין לטובה את מור שתכנן ב-4 עונות האחרונות שלו כאן את העליה שלו ומצליח ליישם את זה העונה (תוך כדאי שהוא נעזר בוואקום שנוצר כתוצאה מכך שלא ירדה לכאן קבוצה מליגת העל) לרעה אני חושב שצריך לציין שוב פעם את הג'וקר וזאת בגלל שרציתי להאמין שאחרי שכבר הוא הייה פעם אחת בליגה השנייה החזרה שלו עלייה תהיה שונה ולצערי זה לא כך. אני חושש שגם העונה הוא ירד ליגה.
הקבוצה הצעירה שהכי אהבתי העונה - וכבר דיברתי עליה בתחילת העונה - היא רמת גן שאני מאמין תוך זמן קצר תהיה קבוצת צמרת.
ובנימה אישית, העונה סוף כל סוף סימתי לאמן את שוקי שחקן שלדעתי הסטטיסטיקה שלו לא משקפת את המציאות, מכוון שהוא בעצם השחקן היחיד שיש לי כל ההגנות הלכו כנגדו יהיה לו יותר כל עם יהיה לצידו מערכת תומכת. ועדיין אני מרוצה מקצב ההתקדמות שלו , המשכורת שלו לא משקפת את היכולת הוא הרבה יותר מאשר שחקן עם שלוש תכונות חזקות בלבד.
אני מסמן את ההתחלה שלי לכיבוש הצמרת מעוד שתי עונות כאשר אני מקווה לסיים לבנות רכז ורכז מחליף עד סוף העונה הבא
בהצלחה לכולם בפליאוף ובמשחק הקרוב
Last edited by Amirr at 4/6/2011 10:48:34 AM